Forum » Zvok in slika » prenosnik in VGA priključek
prenosnik in VGA priključek
borut10 ::
Pozdravljeni!
Mene zanima, ko imam priklopljen dodaten monitor na prenosnik in odprt prenosnik mi normalno deluje. Ko pa zaprem prenosnika pa mi napiše na dodatnem monitorju Out of Range. Mogoče kakšen predlog kaj narediti?
Lp
Mene zanima, ko imam priklopljen dodaten monitor na prenosnik in odprt prenosnik mi normalno deluje. Ko pa zaprem prenosnika pa mi napiše na dodatnem monitorju Out of Range. Mogoče kakšen predlog kaj narediti?
Lp
solatko ::
V power option na nadzorni plošči imaš možnost določit, kaj stori računalnik ob zapiranju pokrova (po defaultu je sleep - spanje), nastavi, da se ne zgodi nič in ti bo monitor in prenosnik normalno deloval.
Delo krepa človeka
Tomay ::
Ker imaš nastavljen klon, ti pri odprtem monitorju na zunanjem zaslonu nastavi ločljivost od zaslona na monitorju. Ko zapreš pokrov prenosnika, pa poskuša max ločljivost za zuanji zaslon. Poskusi nastaviti razširi namizje in se malo poigraj do kam gre ločljivost. Poglej tudi, da frekvenca ni višja od 60.
Voodoo 4Ever
Ker imaš nastavljen klon, ti pri odprtem monitorju na zunanjem zaslonu nastavi ločljivost od zaslona na monitorju. Ko zapreš pokrov prenosnika, pa poskuša max ločljivost za zuanji zaslon. Poskusi nastaviti razširi namizje in se malo poigraj do kam gre ločljivost. Poglej tudi, da frekvenca ni višja od 60.
Kak pa to spremenim? mislim, da ne bo nastavljen ta klon?
BorutK-73 ::
desni klik na namizju, ločljivost zaslona. Ali pa v nastavitvah grafične (verjetno "intel graphics" v opravilni vrstici (zraven ure))
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem shranjevati nastavitev zaslona!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 766 (589) | solatko |
» | Garancija na počen ekran na laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8900 (6746) | Zheegec |
» | Dva različna monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1453 (1262) | Janac |
» | HDMI ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 6096 (5031) | Alessio983 |
» | Slika ni čez cel ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 3333 (3211) | Xavier |