Forum » Na cesti » MotoGP 2015
MotoGP 2015
Temo vidijo: vsi
Ciklamen ::
Najboljši del pa je še, da se Lorenzo sploh ni hotel slikat na stopničkah :) Pove veliko o njem, res mož na mestu.
- End of the Post ->
Kurzweil ::
Tak je to, ko ostaneš brez možnosti in upaš na nesrečo drugega, da imaš sploh možnosti. Nič od tega se seveda nebo zgodilo in baza fanov Rossija, Justina Timberlaka, Justina Bieberja in Damjana Murka bo po VN Španije jokali, MotoGP je športno dirkanje in ne igra, kot recimo Road Rash.
Ja seveda to je nemogoče, da bi Lorenzo končal v pesku sploh na dirki Moto GP kaj takega ni možno.
Moram pa rečt, da imaš kar unikaten okus kar se tiče pevske industrije (Justina Timberlaka, Justina Bieberja in Damjana Murka)
Ne pravim, da je to nemogoče, pravim samo da je to res luzersko mišljenje in čista patetika. Tudi če Lorenzo pade si Rossi naslova ni zaslužil. Sicer pa ne vem zakaj jokate glede Marqueza, on ima način dirkanja kot, ga je nekoč imel Senna v forumlu, torej na maksimalni riziko, kar ga je konec koncev zaradi napak in padcev tudi stalo tekme za sam naslov prvaka, Rossi je račun plačal danes. Torej padec v pesek je možen, ampak verjamem da je to zgolj želja Rossija in luzerjev, ki nimajo moči da na športni način pridejo do naslova svojega ljubljenčka.
Če si vsaj malo pismen, sem razlagal to kar je dejstvo, namreč da je večina fanov nekih najstnikov, ki poslušajo to greznico "od" glasbe. Vas pa rezumem, veliko ljudi tako reagira ob nemoči. Zanimivo, kakšne vse zarote in jokanja berem na vseh mogočih mestih, kako gre za zatoro, kako bi se mogli vsi, ki nimajo več možnosti za naslov kar odmikati Rossiju in tako naprej - frustracije se temu reče.
Sem pa sicer povsem objektiven gledalec in ne nek fan boy, ki gledajo omejeno samo na enega dirkača. Som pa sicer tako antipatični vsi po vrsti od Lornza, Pedrose, Marqueza, kraljuje pa seveda Rossi s svojo podobo, najstniškim obnašanje, umazanim dirkanjem (kot danes naprimer, če ne gre mimo, bom pa brcnil) pa do njegove retardirane angleščine.
95% ljudi, ki jih poznam, da so za Rossija, so ali neki pubertetniki, ki kot prej rečeno poslušajo glasbo, ki sem jo omenil, to govorim za lažjo predstavo, velik del je takšnih, ki so zanj, ker so proti Marquezu, ali pa so fani Yamahe in posledično navijajo za tega prepotentneža.
Sicer so še možnosti, ampak bi bilo boljše, da si čimprej priznate poraz, takšno je življenje, zrel človek stvar sprejme in se iz tega kaj nauči, so pa vedno na drugi strani jokice.
Sepravi poznaš 2, ki sta najstnika (mogoče) in to ti je dovolj velik razlog, da okrcaš vse, ki s(m)o privrženci Rossija, za najstnike ki poslušajo Bieberja in Murkota in ostalo.
Čestitam na najbolj butalni izjavi, ki sem jo prebral v zadnjem mesecu, majkemi.
Čestitam na najbolj butalni izjavi, ki sem jo prebral v zadnjem mesecu, majkemi.
- End of the Post ->
@M-Power, read it again
@Ciklamen, blage veze nimaš in govoriš bedarije. Že samo na facebooku je danes kakšnih par 10 ljudi, ki jih imam dodanih komentiralo. Kamor koli greš imaš koga, ki je fan MotoGPja, tako da ne vem kaj ti ne sprocesira. In ja točno tako kot sem napisal, tako da si butalc definitivno ti. Je pa z letala vidno, da si še eden od tistih zafrustrirancev o katerih sem prej govoril. Pubeci naučte se vi raje prenesti poraz, ne pa da zlivate gnoj po vsem, si izmišljujete razne zarote in nebuloze, samo da vam je v tolažbo. Sem pa napisal kdo so še ostali fani Rossija, ki jih poznam, če nisi tistega prebral? Ti bo uspelo? Boš zmogel?
@Ciklamen, blage veze nimaš in govoriš bedarije. Že samo na facebooku je danes kakšnih par 10 ljudi, ki jih imam dodanih komentiralo. Kamor koli greš imaš koga, ki je fan MotoGPja, tako da ne vem kaj ti ne sprocesira. In ja točno tako kot sem napisal, tako da si butalc definitivno ti. Je pa z letala vidno, da si še eden od tistih zafrustrirancev o katerih sem prej govoril. Pubeci naučte se vi raje prenesti poraz, ne pa da zlivate gnoj po vsem, si izmišljujete razne zarote in nebuloze, samo da vam je v tolažbo. Sem pa napisal kdo so še ostali fani Rossija, ki jih poznam, če nisi tistega prebral? Ti bo uspelo? Boš zmogel?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Nevem kdo nima blage veze, a jaz to zagotovo nisem :) Pa kar živi v svoji pravljici in kot sem napisal, to kar se je zgodilo ne odobravam, ne iz ene ne iz druge strani. Je pa definitivno opazno, da zadnje 2 dirki nista bili čisti.
- End of the Post ->
Ja zaradi tega pa sem napisal. Marquez je že plačal sezono zaradi svoje zaletavosti in parih neumnosti, Rossi je ta račun plačal danes. Bi si pa osebno jaz želel, da bi Rossiju odvzeli 7 točk, tako da bi se zadnjo dirko kar lepo Rossi in Lorenzo zmenila med sabo, ampak je moral Rossi nadeljevati umazano igro in žal uničil vse. Sicer pa konec koncev, ne bi bilo prvič če Rossi iz zadnjega mesta pride spredaj, recimo vsaj na 2. mesto, MotoGP seveda ni forumula, kota dobro vsi vemo oz. se da po parih ovinkih že priti med top 6-8 dirkačev. Kot sem rekel nisem fan nikogar in sem objektiven gledalec.
Gavran ::
Lepo bi bilo, če bi se že danes spopadla med sabo, tako pa je dirko zajeb.al mali španski cigo in bojim se, da bo enako na naslednji dirki.
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.
AC_DC ::
video dajte v slow motion in večkrat poglejte.
Kakor jaz vidim se je Marquez zaletel Rossiju v nogo in zadnji levi del motorja, nato je Rossi nogo premaknil za par cm - zaradi tega premika Marquez ni mogel pasti, temveč zaradi trka z Rossijevim motorjem.
V 7s se Marquez nasloni Rossiju na nogo, ko se mu Rossi umakne Marquez pade, ker nima več opore - Rossija.
Ne navijam na nobenega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
kiFni ::
video dajte v slow motion.
Kakor jaz vidim se je Marquez zaletel Rossiju v nogo in zadnji levi del motorja, nato je Rossi nogo premaknil za par cm - zaradi tega premika Marquez ni mogel pasti, temveč zaradi trka z Rossijevim motorjem.
V 7s se Marquez nasloni Rossiju na nogo, ko se mu Rossi umakne Marquez pade, ker nima več opore - Rossija.
Ne navijam na nobenega.
Tud jaz tko mislim. Naslonil se mu je na koleno, posledično je Rossi avtomatsko odreagiral in trznil z nogo. se lepo vidi v slow motion
mihec87 ::
Ja zaradi tega pa sem napisal. Marquez je že plačal sezono zaradi svoje zaletavosti in parih neumnosti, Rossi je ta račun plačal danes. Bi si pa osebno jaz želel, da bi Rossiju odvzeli 7 točk, tako da bi se zadnjo dirko kar lepo Rossi in Lorenzo zmenila med sabo, ampak je moral Rossi nadeljevati umazano igro in žal uničil vse. Sicer pa konec koncev, ne bi bilo prvič če Rossi iz zadnjega mesta pride spredaj, recimo vsaj na 2. mesto, MotoGP seveda ni forumula, kota dobro vsi vemo oz. se da po parih ovinkih že priti med top 6-8 dirkačev. Kot sem rekel nisem fan nikogar in sem objektiven gledalec.
Gdo se je naslonil na koga? Marquez se bo moral naučit da ne moreš vedno izsilit in it z glavo skozi zid, kar naprej so neke scene z njim...Ko je Marquez začel dirkat sem imel velike upe, sedaj pa niham med tem in brezglavim mladcem..
Nisi fan nikogar, iz pisanja je videt da ti gre Rossi na q-rac..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
Med 5 in 6 sekundo se vidi, kako Marquez zravna motor medtem se pelje naravnost po zunanji strani v Rossija, nato mu motor spet pade (ker sta ravno sredi ovinka) in se nasloni na Rossija.
Če gledaš položaj noge voznika, nogo ima pokrčeno na +100° (oba dela noge med kolenom), v tem položaju lahko nogo prestavi par cm gor dol levo desno, motor ima skupaj z voznikom 150 kg, ni teorije da je uspelo Rossiju Marqueza tako brcniti, da je padel.
Kdor ima cestni motor tipa yamaha r1 naj se postavi v primerljiv položaj in poskusi, kako močno lahko brcne.
Če gledaš položaj noge voznika, nogo ima pokrčeno na +100° (oba dela noge med kolenom), v tem položaju lahko nogo prestavi par cm gor dol levo desno, motor ima skupaj z voznikom 150 kg, ni teorije da je uspelo Rossiju Marqueza tako brcniti, da je padel.
Kdor ima cestni motor tipa yamaha r1 naj se postavi v primerljiv položaj in poskusi, kako močno lahko brcne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
@mihec87, kot sem napisal prej, dejansko so mi vsi antipatično, tako Lorenzo, Marquez, Pedrosa in kot največji natipatik Rossi, torej gledam zgolj zato ker je zanimivo in se nekaj dogaja, za razliko od Formule 1. Sem pa pogledal posnetek na youtube v počasnejšem mode-u in res da se Marquez nasloni (če se sploh) ampak nemoreš pa takole cigansko brcnat, kot to stori Rossi, ali drugače, ker se je (če se sploh je resno) Marquez naslonil ni bilo zaradi tega nič narobe, Rossi je Marqueza dejansko brcnil iz proge, ciganija milo rečeno.
Kurzweil
Ravno iz tega razloga sem napisal zgornje:
Če ti uspe z brco, ko imaš na razpolago 5 cm prostora v položaju, ko imaš noge pod zadnjico spraviti stran +150 kg maso si car.
Ravno iz tega razloga sem napisal zgornje:
Če ti uspe z brco, ko imaš na razpolago 5 cm prostora v položaju, ko imaš noge pod zadnjico spraviti stran +150 kg maso si car.
al3n ::
mm93 je danes pokazal in dokazal da je smrkavec ki nikoli nebo dirkač z velikim D. Naslov je verjetno šel po gobe in prav ni važno. Važno je da je smrkavcu pokazal z kom ni šale. Gladko bi se lahko mm93 boril za zmago ampak ne.. lorenza spustil gladko mimo, pri doktorju pa igra majmuna. Ne samo da ga je brcnil ( če ga je ) .. dejansko ga je še premalo.
Dejansko se zdej tu primerja Rossija in rekreativne voznike motorja? Če nihče na slo-techu ni sposoben tega, še ne pomeni, da zaradi tega tudi dirkači takšnega kalibra kot sta Marquez in Rossi ne bi mogla Verjetno se prej omenjena lahko po zadnjem kolesu peljeta par kilometrov skupaj, pa tega tudi nihče tu ne zmore. Ne jaz ne zmorem odpeljat ovinka tako, kje da bi šele brcal... mislim, da se tu pogovarjamo o top voznikih MotoGPja in ne o tem, da si/nisi car če lahko tako voziš...
@al3n, torej je Rossi po tvoje car, ker je pokazal smrkavcu kako z njim ni šale kot praviš s tem da ga je brcnil iz steze - čestitke, povsem razumem zakaj navijaš za Rossija, sem že prej o tem... pa praviš, da ga je še premalo, torej po tvoje bi bilo idealno, če bi ga tako, da bi si Marquez zlomil hrbtenico in za vedno odšel iz MotoGPja, da bi lahko Rossi potem, kot tak car lažje zmagal, ker smrkavca ne bi bilo več zraven.
Odrasti pubec...
@al3n, torej je Rossi po tvoje car, ker je pokazal smrkavcu kako z njim ni šale kot praviš s tem da ga je brcnil iz steze - čestitke, povsem razumem zakaj navijaš za Rossija, sem že prej o tem... pa praviš, da ga je še premalo, torej po tvoje bi bilo idealno, če bi ga tako, da bi si Marquez zlomil hrbtenico in za vedno odšel iz MotoGPja, da bi lahko Rossi potem, kot tak car lažje zmagal, ker smrkavca ne bi bilo več zraven.
Odrasti pubec...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Dzhimen ::
Uradna razlaga za kazenske pike je da je vale nalašč šel preširoko v ovinku in namerno zaprl pot markezu in tako povzročil kontakt. Tisto s kolenom po mojem sploh nima veze.
Markezova vožnja je pač bila kakršna je bila, tudi če je namerno zaviral rossija ni kršila pravil. Rossijeva reakcija pa jih je in zato je fasal pike. ;)
Jaz se še zmeraj nadejam dobre dirke v Valencii in še vedno optimistično upam na 10 naslov...
Recimo scenarij pedrosa in markez spredaj, lorenzo tretji, in rossiju se recimo uspe iz zadnje štartne pozicije prebit na 6 mesto haha :D
Markezova vožnja je pač bila kakršna je bila, tudi če je namerno zaviral rossija ni kršila pravil. Rossijeva reakcija pa jih je in zato je fasal pike. ;)
Jaz se še zmeraj nadejam dobre dirke v Valencii in še vedno optimistično upam na 10 naslov...
Recimo scenarij pedrosa in markez spredaj, lorenzo tretji, in rossiju se recimo uspe iz zadnje štartne pozicije prebit na 6 mesto haha :D
mihec87 ::
Ne da želim komurkoli kaj, samo Marquez bo ob takem načinu sam sebe(če ne bo še koga sabo potegnil) poškodoval in zapustil MotoGP. Na žive in mrtve kot to počne se ne izide vedno dobro.. Redke so tekme ko ni nekih težav z Marquezom-če ne leti prej v pesek so pa zadeve z drugimi dirkači..Mi ga je pa škoda saj je ob prihodu obetal kot dirkač ki bo premešal vrh..
Pa lahko obkladaš ostale v tej debati z pubeci, fani bieberja pa ne vem koga še tega ne bo spremenilo..
Pa lahko obkladaš ostale v tej debati z pubeci, fani bieberja pa ne vem koga še tega ne bo spremenilo..
m0LN4r ::
Mate težave z vidom? Koleno glava, namerni fizični obračun?
Kok NM sile v kontra smer, ko si na sredini ravnovesja pa rabiš na glavo, da te vržem iz ravnotežja ?
Kok NM sile v kontra smer, ko si na sredini ravnovesja pa rabiš na glavo, da te vržem iz ravnotežja ?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
TOP ::
Uradna razlaga za kazenske pike je da je vale nalašč šel preširoko v ovinku in namerno zaprl pot markezu in tako povzročil kontakt. Tisto s kolenom po mojem sploh nima veze.
Kako ti bo Marcez pred Lorenzom,če vozi njemu v prid in še po današnjem dvoboju.
IL_DIAVOLO ::
Spancem je uspelo sprovocirati doktorja, zdaj pa se bojo zrtev igrali. Ni kaj, znajo drzati skupaj, kajne tepez?
Well played...
Well played...
chucki ::
Pravilno! Upam, da ne štartajo.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
r3dkv1c4 ::
Karkoli se je zgodilo včeraj, je žalostno.
Ostajajo pa 3 dejstva:
1. Ko je Vale povedal na novinarski konf., da mali prepotentnež ovira njega n s tem pomaga Jorgeju do naslova, so vsi skočili in ga obtožili pravljic.
Vale ni nikoli nikogar obtožil, še več, nikoli ni iskal prepira s sotekmovalci in to ga dela največjega.
2. Mali otročiček Marki je namerno oviral in ogrožal varnost na stezi in s svojim početjem skušal onemogočit Valentinu, da ujame in prehiti Jorgeja, kar je plačal s padcem, za katerega je sam kriv.
Namenoma je zavil(se naslonil) na Valentina, ker je želel, da padeta oba, a žal mu ni uspelo.
Že krog prej mu je Vale jasno s kretnjo nakazal, da naj ga neha jebat v glavo ampak mali frajer se je na to požvižgal.
3. Vale je kaznovan po krivici, ker je v interesu vodilnih(španska Dorna), da na vsak način onemogočijo Rossiju osvojitev 10. naslova in na silo podelijo naslov Jorgeju.
Ostajajo pa 3 dejstva:
1. Ko je Vale povedal na novinarski konf., da mali prepotentnež ovira njega n s tem pomaga Jorgeju do naslova, so vsi skočili in ga obtožili pravljic.
Vale ni nikoli nikogar obtožil, še več, nikoli ni iskal prepira s sotekmovalci in to ga dela največjega.
2. Mali otročiček Marki je namerno oviral in ogrožal varnost na stezi in s svojim početjem skušal onemogočit Valentinu, da ujame in prehiti Jorgeja, kar je plačal s padcem, za katerega je sam kriv.
Namenoma je zavil(se naslonil) na Valentina, ker je želel, da padeta oba, a žal mu ni uspelo.
Že krog prej mu je Vale jasno s kretnjo nakazal, da naj ga neha jebat v glavo ampak mali frajer se je na to požvižgal.
3. Vale je kaznovan po krivici, ker je v interesu vodilnih(španska Dorna), da na vsak način onemogočijo Rossiju osvojitev 10. naslova in na silo podelijo naslov Jorgeju.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
IL_DIAVOLO ::
Karkoli se je zgodilo včeraj, je žalostno.
Ostajajo pa 3 dejstva:
Podpis...več kot očitno je, da so ga hoteli sprovocirati, kar jim je tudi uspelo. Kakorkoli veliki VALE ne potrebuje naslova na umazan način.
Dr_M ::
Kdo misli, da se je vse skupaj zgodilo zato, da bo Lorenzo prvak, je nor in primeren za psihhiatricno bolnisnico. Noben pri zdravi pameti od vodilnih pri GP nebi sel jebat rossija v glavo, je pa prevec denarja v igri.
Tako da vse teorije zarote odpadejo.
Ce je res Marquez dela v prid Lorenzota, je to njegova osebna odlocitev, ne pa odlocitev vodstva.
Ce je res Marquez dela v prid Lorenzota, je to njegova osebna odlocitev, ne pa odlocitev vodstva.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
nekaj sem še pozabil omenit, kar veliko prispeva kaže na to, da je Markec to počel z namenom in sicer, v nekem intervijuju je otročiček direktno obtožil, da je letošnja sezona izpolzela njemu iz rok, zaradi tistega manevra, ko je Vale poletel čez travo, s tem pa preprečil padec obeh in požel zmago.
Upam, da najdem ta interviju in ga prilimam.
Upam, da najdem ta interviju in ga prilimam.
Kdo misli, da se je vse skupaj zgodilo zato, da bo Lorenzo prvak, je nor in primeren za psihhiatricno bolnisnico. Noben pri zdravi pameti od vodilnih pri GP nebi sel jebat rossija v glavo, je pa prevec denarja v igri.
Ah daj ga no srat....nikjer nisem rekel, da Marquez dela po navodilih tretjega.
Je pa iz lune vidno, da hoče onemogočit Rossiju osvojitev naslova.
Očitno je tudi, da so vodilni kaznovali Valeja in s tem posredno omogočili naslov Jorgeju.....
Če bi Marquez želel, da bi se vse skupaj končalo brez padca, bi malo pobremzal in šel za Rossijam v novo bitko, se strinjaš?
Zakaj potem tega ni storil?
Zakaj Marqueza ne kaznujejo zaradi oviranja na dirki, kar jasno kaže telemetrija motorja?
Ker Dorni to ni v interesu.
Pa tudi nor nisem, te morem razočarat.
Da se spustiš tko uizi sprovocirat, nevem kaj bi rekel, pa bi ga sprovociral nazaj, provokacija je vedno in bo del športa. Fizični obračun pa samo v borilnih veščinah.
V dirkaških športih so bili na prvem mestu vedno psihična vzdržljivost, pritiski, taktika. Kaj je taktika ? Da se recimo nekomu 15 krogov voziš za ritjo in ga utrujaš. Ne pa da mu tisti spredaj vrže žeblje pod gumo, ker mu gre na živce.
Posluževanje fizičnega obračunavanja pa samo kaže na šibkost.
V dirkaških športih so bili na prvem mestu vedno psihična vzdržljivost, pritiski, taktika. Kaj je taktika ? Da se recimo nekomu 15 krogov voziš za ritjo in ga utrujaš. Ne pa da mu tisti spredaj vrže žeblje pod gumo, ker mu gre na živce.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Da se spustiš tko uizi sprovocirat, nevem kaj bi rekel, pa bi ga sprovociral nazaj, provokacija je vedno in bo del športa. Fizični obračun pa samo v borilnih veščinah.
Ni vse tako črno belo.....na novinarski konferenci je jasno izpostavil problem, z namenom, da se izognejo takim bedarijam.
Potem en krog pred incidentom mu jasno pokaže z roko, naj se umiri in pelje svojo dirko.....ampak mali intrigar se je požvižgal na vse znake.
Vsaka vreča je 1x polna...in ko je preveč notri, poči.
Lahko ti iz prve roke povem, da sem podobna provociranja preživljal 20 let na nogometnih igriščih in na drugih poligonih ampak vsaka stvar ima svojo mejo.
Se strinjaš?
Se ne, jaz nikoli nisem spodlegel provociranju na igrišču ali igranju... tko da ne. Pa kot sem rekel, to ni fuzbal oz. borilna veščina.
Če se je pustil tko simple sprovocirati in na drug način ni našel rešitve, očitno res ni tko dober kot bi lahko bil brez tega.
Lahk je on zaj ponosen na to, da ga je brcnu al pa ponosen na to, da je spodlegel provokaciji. Ali pa bil ponosen na to, da je clean racer.
Jaz bi rajši, da si me ljudje zapomnijo, kot clean racer, ki ne podleže otročjim provokacijam. Al je dnar več vreden kot to ? Nevem.
Zanimivo bi blo videt, če bi se kr vsi vsepovprek začeli tepst, če mu je nekdo v napoto.
Če se je pustil tko simple sprovocirati in na drug način ni našel rešitve, očitno res ni tko dober kot bi lahko bil brez tega.
Lahk je on zaj ponosen na to, da ga je brcnu al pa ponosen na to, da je spodlegel provokaciji. Ali pa bil ponosen na to, da je clean racer.
Jaz bi rajši, da si me ljudje zapomnijo, kot clean racer, ki ne podleže otročjim provokacijam. Al je dnar več vreden kot to ? Nevem.
Zanimivo bi blo videt, če bi se kr vsi vsepovprek začeli tepst, če mu je nekdo v napoto.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
da ga je brcnu
Od kje tebi taka definicija?
Mi lahko to objasniš?
Če si kdaj igral nogomet veš sam, da je nemogoče brcnit nekoga v takem položaju v katerem sta bila dirkača.
Kaj pa če bi padla oba, potem bi bilo pa ok, ane?
Ne glumi.
Kaj pa če nima veze dosti v praksi. Storjeno je bilo eno in mene je s tem dejanjem razočaral.
Pokazal je, da je on ista pizda, kot drug. Lahko bi pa pokazal, da je on boljši.
Pokazal je, da je on ista pizda, kot drug. Lahko bi pa pokazal, da je on boljši.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Kaj pa če nima veze dosti v praksi. Storjeno je bilo eno in mene je s tem dejanjem razočaral.
Vsak je upravičen do svojega mnenja......še vedno ne vem zakaj je zdaj on pizda?
Ker se je branil nekega idiota, ki ga je napadal po nepotrebnem?
Zame edina pizda v tej zgodbi je Marquez.
...še vedno ne vem zakaj je zdaj on pizda?
ker ni bilo potrebno kar je storil, simple dovolj? al še vedno ne potegne ?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Seveda, ker je lahko brcnil tako močno 220+ kg motor, da je Marqueza kar po tleh vrglo in ob tem še sam uspel ostati na motorju. Res noro, jaz bi imel Rossijevega fitnes trenerja takoj! :D
- End of the Post ->
Dobri ste v fiziki, ni kaj...
Se ti postaviš na 10cm lato s svojimi 300kg te piknem z buciko pa boš padu, pa še dovolim ti, da stojiš pr miru in se ne rabiš pelat 100kmh na tisti lati v krogu.
Se ti postaviš na 10cm lato s svojimi 300kg te piknem z buciko pa boš padu, pa še dovolim ti, da stojiš pr miru in se ne rabiš pelat 100kmh na tisti lati v krogu.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
Težišče in radialna sila sta prasici, celo pa na kolesih. Mogoče se pa motim in je isto, k bit zabetoniran.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
...še vedno ne vem zakaj je zdaj on pizda?
ker ni bilo potrebno kar je storil, simple dovolj? al še vedno ne potegne ?
Kaj pa je storil?
Težišče in radialna sila sta prasici, celo pa na kolesih. Mogoče se pa motim in je isto, k bit zabetoniran.
Pozabil sem omenit, da je Vale čakal Marqueza zabetoniran tam in je Marc bil pač na napačnem mestu ob napačnem času.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
videc ::
r3dkv1c4 ima tule kar prav.
Od tega, da je Marquez namerno vozil z Rossijem tako, da ga je oviral do tega, da se je naslonil na Valejevo nogo z glavo.
Če pogledaš posnetek, počasnega, se zelo lepo vidi, kako se Marquez nasloni na Valejevo nogo. Vale pravi, da mu je zaradi tega zdrsnila noga.
Verjetno je Marquez hotel prevrniti Rossija.
To, da se je Rossija peljal vzporedno z Marquezom in ga gledal, je pa, menda, jasno znamenje, da se ni strinjal s tem, kar Marc dela.
Tudi če pogledaš balanco Honde, lahko vidiš, da imajo zavarovane zavore, da ne pride do pritiska na ročico, če sta dva dirkača blizu.
Če pa misliš, da bi lahko Rossi z brco prevrnil tak motocikel, pa mislim, da se zelo motiš. :)
Od tega, da je Marquez namerno vozil z Rossijem tako, da ga je oviral do tega, da se je naslonil na Valejevo nogo z glavo.
Če pogledaš posnetek, počasnega, se zelo lepo vidi, kako se Marquez nasloni na Valejevo nogo. Vale pravi, da mu je zaradi tega zdrsnila noga.
Verjetno je Marquez hotel prevrniti Rossija.
To, da se je Rossija peljal vzporedno z Marquezom in ga gledal, je pa, menda, jasno znamenje, da se ni strinjal s tem, kar Marc dela.
Tudi če pogledaš balanco Honde, lahko vidiš, da imajo zavarovane zavore, da ne pride do pritiska na ročico, če sta dva dirkača blizu.
Če pa misliš, da bi lahko Rossi z brco prevrnil tak motocikel, pa mislim, da se zelo motiš. :)
da se je naslonil na Valejevo nogo z glavo.
Namerno ? Wow, pravi kaskader
Ker je težko preusmerit silo, ki že tko al tko vleče navzven.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
videc ::
Ah daj no... Poglej počasni posnetek, preden komentiraš.
Pa poglej, kako je Marquez padel.
Će bi bilo po tvoje bi moral pasti na drugo stran, levo, je pa padel kam že?
:)
Če ne maraš Rossija to povej direktno, da bo jasno stališče tvojih komentarjev.
Pa poglej, kako je Marquez padel.
Će bi bilo po tvoje bi moral pasti na drugo stran, levo, je pa padel kam že?
:)
Če ne maraš Rossija to povej direktno, da bo jasno stališče tvojih komentarjev.
Ne gre se meni o ljubezni, obsojam čisto NEpristransko, ker ne navijam za niti enega motorista.
Sem pogledal posnetek 10x in vidim, da je Rosi ukrepal nešportno. Marki pa pač posegel po grdi taktiki.
Vem pa, da te lahko iz ravnotežja v takšnem ovinku vrže tudi 50NM sile in rosi je po mojem tudi to zelo dobro vedel, da je lažje porint ven, kot notr.
Sem pogledal posnetek 10x in vidim, da je Rosi ukrepal nešportno. Marki pa pač posegel po grdi taktiki.
Vem pa, da te lahko iz ravnotežja v takšnem ovinku vrže tudi 50NM sile in rosi je po mojem tudi to zelo dobro vedel, da je lažje porint ven, kot notr.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
WarpedGone ::
Evo, šel pogledat posnetek:
Naj mi prosim kdo nariše, kot 3 letnemu frocu, česa točno je tule rossi kriv?
In prosim, naj sledi časovnemu zaporedju in preteklosti ne pojasnjuje s prihodnostjo.
Fakti:
1. markez je mel še dober meter frej asfatla tko da ni govora o kakšnem zapiranju ali izrinjanju
2. markez se je z glavo zaletel ob rosijovo nogo, jo za par cm porinil ob motor
3. temu sledi markezova upočasnitev in rosijev premik z nogo
Ta premik z nogo ni nikaršna brca ampak enostavn refleks ko ti kdo premakne napeto nogo, s katero loviš ravnotežje.
Odločitev komisarjev da kaznujejo rossija je škandal in brezdvomni pokazatel da so politično okuženi, daleč od kakšne strokovnosti.
Od včeraj MotoGP zame ne obstaja več. Točno enako smrdljiva greznica kot formula 1.
Rossi bo storil najbolje če zaključi kariero danes in na zadnji tekmui ne štarta. Ostal bo neporažen. Premagala ga je le gnila politika. MotoGP? Kaj je to?
Naj mi prosim kdo nariše, kot 3 letnemu frocu, česa točno je tule rossi kriv?
In prosim, naj sledi časovnemu zaporedju in preteklosti ne pojasnjuje s prihodnostjo.
Fakti:
1. markez je mel še dober meter frej asfatla tko da ni govora o kakšnem zapiranju ali izrinjanju
2. markez se je z glavo zaletel ob rosijovo nogo, jo za par cm porinil ob motor
3. temu sledi markezova upočasnitev in rosijev premik z nogo
Ta premik z nogo ni nikaršna brca ampak enostavn refleks ko ti kdo premakne napeto nogo, s katero loviš ravnotežje.
Odločitev komisarjev da kaznujejo rossija je škandal in brezdvomni pokazatel da so politično okuženi, daleč od kakšne strokovnosti.
Od včeraj MotoGP zame ne obstaja več. Točno enako smrdljiva greznica kot formula 1.
Rossi bo storil najbolje če zaključi kariero danes in na zadnji tekmui ne štarta. Ostal bo neporažen. Premagala ga je le gnila politika. MotoGP? Kaj je to?
Zbogom in hvala za vse ribe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
Crossfire ::
Nimam se za Rossijevega fana, vendar mi je včerajšni manever odkar spremljam motogp (since 1996) daleč na prvem mestu...genialen. Če je dirkač spredaj in na notranji liniji, je to to. Če si na zunaji, si na zunanji in je situacija game over, tam si in tam ostaneš ali pa padeš. Res pa je, da je to po rulebooku prekršek...mi je čisto vseeno, manever, ki ga verjetno ne bom nikoli pozabil. Zabavno, genijalno. :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moto GP (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 30913 (578) | IL_DIAVOLO |
» | MotoGP 2017Oddelek: Na cesti | 2123 (1169) | Ciklamen |
» | MotoGP 2016 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7159 (4348) | Map |
» | MotoGP 2013 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9610 (7170) | Sriple Tix |
» | MotoGP 2012 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14197 (11456) | Qrents |