Forum » Igre » katere igre bodo vse delale
katere igre bodo vse delale
DJ ROK ::
živjo jaz vas prosim če mi naštejete vse igre ki bi delale na:
pentium 2 400mhz,64mb rama zdaj jih pa naštejte katere bodo delale. Ali bo delala toca 2 delala ali ne bo delala.
pentium 2 400mhz,64mb rama zdaj jih pa naštejte katere bodo delale. Ali bo delala toca 2 delala ali ne bo delala.
Zheegec ::
Toca Race Driver in podobne - no way! Quake3 še nekako dela na C458, 256 RAM, GF2MX navita
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Trupl0 ::
jah probej...jst sm na svojem pentiumu 100...z 4mb kartico ter 32mb rama špilu Unreal Tournament...resno....prav tako Swat3...ampk z "malo" manjšim zaslončkom
root987 ::
Malenkost več rama dokupi pa boš lahko igral solidno. Mogoče še gf2mx, vendar je to danse že stara tehnologija, zato se ti niti ne splača. Torej: dokupi rama, nabavi grafično kartico z več pomnilinika pa boš CS in UT lahko igral.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
snow ::
cs (counterstrike) ti bo delal, igral ga boš pa bolj štekajoče. na internetu se zelo pozna koliko fpsjev imaš... konstantnih 100 je zelo lepo imeti :)
A zdaj boš pa še reko da sem imel tudi do 200 in več pinga zarad sistem? LOL! Vse igre so imele isti ping, ali so bile 5 let stare ali pa 1 leto. Tako.
--- George Orwell
--- George Orwell
snow ::
Trap. Nisem govoril o pingu. 100x težje je v counterstriku kaj zadet, sploh karkoli naredit če imaš 15fps kot pa konstantnih 100fps. Ti si tist ping nekje iz žepa privlekel?
Še vedno se motiš... Na malenkost močnejši konfiguraciji(400mhz, 192mb rama, gf2mx) sem cs poganjal brez problemov. Koliko pa se tistih 128mb rama in močnejša grafa pozna pa ne vem...ti povej in dokaži da se motim.
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaše računalniške komponente skozi zgodovino? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8426 (5228) | floyd1 |
» | zatikajo se igreOddelek: Igre | 920 (834) | root987 |
» | Nakup nove grafične kartice (pri celeronu 830Mhz)Oddelek: Kaj kupiti | 1292 (975) | SavoKovac |
» | long live Vodoo 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4799 (4073) | Senitel |
» | Potrebujem nasvet glede grafične kartice.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1520 (1096) | minimetro |