Forum » Programiranje » Programsko denifirano omrežje ( SDN )
Programsko denifirano omrežje ( SDN )
ameba ::
Zdravo,
zanima me če ima kdo kaj o tej akutalni temi ?Kak uporaben članek, ki zaobjame prednosti in razlike SDNja. Področja, kjer je uporaba tega principa zaželjena in ekonomsko utemeljena, ter kako bi lahko to v bodočnosti vplivalo na domača omrežja, kako bi lahko to izkoristil in kakšni so problemi ?
Upam, da sem dal dovolj izhodiščnih točk.
Hvala za pomoč
zanima me če ima kdo kaj o tej akutalni temi ?Kak uporaben članek, ki zaobjame prednosti in razlike SDNja. Področja, kjer je uporaba tega principa zaželjena in ekonomsko utemeljena, ter kako bi lahko to v bodočnosti vplivalo na domača omrežja, kako bi lahko to izkoristil in kakšni so problemi ?
Upam, da sem dal dovolj izhodiščnih točk.
Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Car FM Transmitter (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10090 (468) | acookook |
» | Nekdo je naredil profil v mojem imenu na facebookuOddelek: Omrežja in internet | 3322 (1673) | Ribič |
» | Javascript preverjanje povezovazanjaOddelek: Programska oprema | 1493 (1356) | win64 |
» | Domači videonadzorni sistem z pomočjo spletnih kamerOddelek: Zvok in slika | 3995 (2154) | Pesimist |
» | osvetlitev racunalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 834 (713) | Djz3l3 |