Forum » Loža » You Tube 360° pogled ne delai
You Tube 360° pogled ne delai
Bellatrix ::
360 Camera - Wingsuit Balloon Rope Swing:
A vam dela video uredu? Lahko z misko premikate okoli na racunalniku ? In ali vam obraca sliko okoli na telefonu ce obracate telefon ?
meni ne dela. Ve mogoce kdo zakaj?
A vam dela video uredu? Lahko z misko premikate okoli na racunalniku ? In ali vam obraca sliko okoli na telefonu ce obracate telefon ?
meni ne dela. Ve mogoce kdo zakaj?
People are quick to judge and slow to correct themselves.
msjr ::
Mac + Chrome dela
iPhone ne dela ne v Youtube appu ne v Chromeu
Na iphonetu ne dela zato, ker video predvaja "direkt" in ne preko html playerja. Recimo nekako tako kot če bi downloadal mp4 iz youtubea in ga predvajal v playerju na računalniku - v glavnem ne bo delalo (razen če player nima te opcije seveda).
iPhone ne dela ne v Youtube appu ne v Chromeu
Na iphonetu ne dela zato, ker video predvaja "direkt" in ne preko html playerja. Recimo nekako tako kot če bi downloadal mp4 iz youtubea in ga predvajal v playerju na računalniku - v glavnem ne bo delalo (razen če player nima te opcije seveda).
Meni ne dela niti na samsung telefonu niti na racunalnikU..
Preverjeno dela na win+chrome, na androidu pa z youtube aplikacijo
Preverjeno pri meni ne dela. Zato tudi sprašujem, če kdo ve zakaj komu dela in komu ne...
Ohjoj bogi svet, kam smo prisli..
Vem, da vecini ljudi to deluje, poudarek je bil na vprasanju, ce kdo ve kaksne so zahteve da 360 pogled deluje na racunalniku in kaksne so zahteve da deluje na telefonu. Na netu namrec nikjer ne dobim odgovora.
Vem, da vecini ljudi to deluje, poudarek je bil na vprasanju, ce kdo ve kaksne so zahteve da 360 pogled deluje na racunalniku in kaksne so zahteve da deluje na telefonu. Na netu namrec nikjer ne dobim odgovora.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 96338 (99) | recmajkemi |
» | android youtube v ozadju je možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10084 (2010) | stevemcq_ |
» | Microsoft naredil svojo lastno YouTube aplikacijo za WP, pa brez oglasov in z downloaOddelek: Novice / Windows Mobile | 16068 (12122) | w00tnes |
» | Nova anketa: kateri brskalnik uporabljate za brskanje po spletu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 14574 (11712) | MisterR |
» | Apple umika YouTube app iz iOS-aOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11374 (9273) | 22gapi22 |