Forum » Omrežja in internet » Tuš mobil
Tuš mobil
w33dek ::
Mene pa zanima, kako ste kaj zadovoljeni s tušmobilom. Zanima me pokritost(kakšen sigal imate v povprečju), ter kako je kaj s 4G?
Lonsarg ::
Bob bo 4G najverjetneje dobil z zamudo, ampak bo imel omejeno hitrost(na 3G hitrosti), ker Simobil zdaj ne omejuje samo GB ampak tudi hitrost na cenejših paketih.
Tušmobil, oziroma novi lastnik Telemach pa bo 4G seveda enkrat seveda gradil, ker ga mora, ni pa še nobenih planov na vidiku.
Tušmobil, oziroma novi lastnik Telemach pa bo 4G seveda enkrat seveda gradil, ker ga mora, ni pa še nobenih planov na vidiku.
Ona ::
Odločam se, da bi šla na Tuš mobil saj ima najbolj poceni pakete. Zanima pa me kako je kaj z omrežjem. Prosim za mnenje uporabnikov, če so kakšni problemi. Hvala v naprej.
krucymucy ::
Jaz ga imam dve leti, sredi gozda na notranjskem, signal odlicen, edino hitrosti interneta mogoce malo zaostajajo. Nimam povsod H+
Sami ::
na obali je že 4G.
Kolikor vem ni po celotni obali, naj bi bila le ena boga testna centrala (vsaj v bližnji preteklosti je bilo tako).
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
oyoy69 ::
odvisno od tega, koliko daleč nazaj sega ta bližnja preteklost. na obali so pravkar zaključili s posodobitvijo in nadgradnjo omrežja. koliko % je pokritost ne vem, vsekakor pa ni samo "1 testna centrala".
odvisno od tega, koliko daleč nazaj sega ta bližnja preteklost. na obali so pravkar zaključili s posodobitvijo in nadgradnjo omrežja. koliko % je pokritost ne vem, vsekakor pa ni samo "1 testna centrala".
Ti lovi 4G po celotni obali? Dvomim :D...ali samo v okolici Izole?
hojnikb ::
kje točno v celju ?
Sn faking menju simko, pa se še vseen ne da aktivirat...
Sn faking menju simko, pa se še vseen ne da aktivirat...
#brezpodpisa
seveda. Že ene 10x.
Dobim odgovor, da je sim nepodprt. Čeprav je bil menjan za uSIM
#brezpodpisa
dj_uro ::
nazaj na prodajno mesto in naj ti uštimajo na licu mesta ;)
vw-klub.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dj_uro ()
nazaj na prodajno mesto in naj ti uštimajo na licu mesta ;)
Ga trenutno samo testirajo, uradno ga nimajo :D Nimajo kej uštimat :D
Kaj smo pametni boboci, vi ga pa sploh nimate...
Ne mešaj Bob-a in Tuša, tuš ni nizkocenovni ponudnik, pa vseeno nima 4G, kar pa se tiče zagotavljanje kvalitete storitev pa Bob dobesedno leti pred Tušem.
Če pa hočeš 4G pa imaš seveda tu Telekom Slovenije (mobitel) ter Simobil.
Lonsarg ::
Tuš JE nizkocenovni ponudnik, od vedno je bil. Dolgo je bil edini, nato se je pridružil bob.
Telemach pa po drugi strani NI nizkocenovni ponudnik(čeprav bo zaradi politike pridobivanja uporabnikov še dolgo let poceni) in zato postavlja iz nule novo omrežje z LTEjem. Ne gre pa samo za pokritost in LTE. To, da bo vsa oprema nova in ne neko flikanje bo še najbolj ravno na zanesljivost vplivalo.
Skratka Tušmobilovci z LTE simkami smo/so testerji za novo Telemachovo omrežje.
Telemach pa po drugi strani NI nizkocenovni ponudnik(čeprav bo zaradi politike pridobivanja uporabnikov še dolgo let poceni) in zato postavlja iz nule novo omrežje z LTEjem. Ne gre pa samo za pokritost in LTE. To, da bo vsa oprema nova in ne neko flikanje bo še najbolj ravno na zanesljivost vplivalo.
Skratka Tušmobilovci z LTE simkami smo/so testerji za novo Telemachovo omrežje.
seveda. Že ene 10x.
Si naročnik ali predplačnik? Možno je, da bo 4G omogočen le za naročnike, tako je recimo pri Simobilu.
"Tuš JE nizkocenovni ponudnik, od vedno je bil. Dolgo je bil edini, nato se je pridružil bob."
Tuš NIKOLI ni bil mišljen kot nizkocenovni ponudnik mobilnih storitev, lahko jih tudi pokličeš in povprašaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
>Si naročnik ali predplačnik? Možno je, da bo 4G omogočen le za naročnike, tako je recimo pri Simobilu.
Predplačnik. In to nebi smel igrat vloge, ker sicer mi nebi menjal simke.
#brezpodpisa
>Si naročnik ali predplačnik? Možno je, da bo 4G omogočen le za naročnike, tako je recimo pri Simobilu.
Pozanimaj se, lahko da tudi prodajalec oz. posrednik ni vedel. Ali še bolje naredi test, če bo imel Tušev naročnik na določeni lokaciji 4G ti je potem jasno, seveda za sigurnost potem tudi vstavi sim v njegov telefon.
Hja, bo treba it na tuš center in še enkrat povprašat.
In any case, gre se za free podatke, ki so preko LTE. Vsaj za mene je tut hspa+, ki ga majo sedaj še predober :)
In any case, gre se za free podatke, ki so preko LTE. Vsaj za mene je tut hspa+, ki ga majo sedaj še predober :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1354328 (3418) | bosmla |
» | Telemach Mobil - ponudba? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 117228 (63975) | OK.d |
» | Izi mobil vs Bob (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 42462 (25509) | MrStein |
» | Tušmobil omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 10546 (8605) | Dzhimen |
» | Govori BOB zahtevajo gesloOddelek: Informacijska varnost | 16523 (15161) | ...:TOMI:... |