» »

Kje kupiti barvno neonko?

Kje kupiti barvno neonko?

MesniBurek ::

Zivjo!
odlocil sem se malo preuredit rac. in nevem kje kupiti barvno neoko(ne mi omenjat mlacoma in podobnih kjer je cena navita na8k;(( ) ali kdo ve za koga ki prodaja ugodno neonke.
LP Hvala

A1eN ::

mesni: pokliči podjetje JAE....tam vprašaj za neonke in življenje ti bo lepše...8-)

rap3r ::

V bofu jih mamo cena pa mislm da je 3990 so pa modre rdeče ali pa zelene...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

tam v JAE je tut podobna cena...okrog 3500 sit...imam modro in se obnese "da best"...

WarMaker ::

Jaz bi tudi rabu plavo neonko približno (največ) 35cm - ali manjšo! Kaj mi lahko daš št.JAE ali mi jo pošlješ po Emailu:))

ank ::

Google:

JAE d.o.o.

Tam je tudi tel. št8-O

IceIceBaby ::

jaz prodam eno neonko. Modre barve, molex konektor. Brez stikala (Gori kadar gori računalnik).
Jaz sem 2 kupil ko sem kupoval, še eno po naročilu pa jo tist človek pol ni vzel. Tko da ni velik rabljena, parkrat sem jo prižgal.

ikst@siol.net

smirnof ::

kako močno pa kej svetjo tele neonke iz jae a l pa iz bof-a?

Svetijo zlo dobro...zame celo preveč....tam so zlo vredu prodajalci,pošljejo-dobiš 2 dni...skratka js kupujem v JAE, neglede na ceno...8-)

smirnof ::

glede prodajalcev se strinjam- še posebej če primerjam z mlacomom;((

MesniBurek ::

Hja jst sm neonko dobu in sicer pr konrad elektronic sam zdej je problem ku ima utikac za u auto nej mi ksn prosm razlozi kku bi jst tu naredu da bi stimal.
Hvala

ATI ::

A ma tista neonka k jo kupš pr Jae(ki je zlo vredu trgovina) ali Bofu fud tist senzor za zvok(da utripa k špila muska al pa ob igrah) k ga ma tista k jo kupš v Mlacomu.Frend jo je kupu v Mlacomu za 4500 sit in svet zlo dobr, sam k je mlacom bedna trgovina drugač.

ATI

ati: malo muske za malo denarja.....torej tista v Jae nima tega senzorja....zato jo boš mogel kupit pri mlacomu...mwahaha>:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

negativne izkušnje z slovenskimi trgovci (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6635604 (31924) Dr_M
»

Katero ohišje kupiti, ki..

381835 (1113) Slasher
»

Nov računalnik - nasveti

231274 (971) Caligula
»

kero ohišje (strani: 1 2 )