Forum » Hlajenje in modifikacije » neonka Mlacom
neonka Mlacom
A1eN ::
kaj pravite za neonko pri mlacomu.....stane okol 5400 sit....31 cm dolga....modra....
A ima kdo to neonko in kako se obnesejo?
lp
A ima kdo to neonko in kako se obnesejo?
lp
matias ::
js jo mam, ampak je nisem kupil pri Mlacomu, ker je niso in niso uspel narocit -to za njih sploh ni nenavadno
kupil sem jo pri JAE, kjer je stala nekaj manj kot 4000 SIT...
obnese se pa super.... svetilnost je 20000cd/m2, le za odtenek temneje bi lahko svetila
kupil sem jo pri JAE, kjer je stala nekaj manj kot 4000 SIT...
obnese se pa super.... svetilnost je 20000cd/m2, le za odtenek temneje bi lahko svetila
mislu sem mal temnejši odtenek (bolj temno modra)
p.s.: sej sem vedu, da se bo nekdo vtaknu v to :)
p.s.: sej sem vedu, da se bo nekdo vtaknu v to :)
morm rect, da so mel kr neki neonk na zalogi (vsaj 20) :D
drugac sem jih pa tud js komi najdu.... in na koncu ugotovil, da sploh ni tezko, le skoraj noben bus tam ne vozi... :/
ps: UNKNOW_: ja, JAE.si sem mislu :)
drugac sem jih pa tud js komi najdu.... in na koncu ugotovil, da sploh ni tezko, le skoraj noben bus tam ne vozi... :/
ps: UNKNOW_: ja, JAE.si sem mislu :)
matias: sem se pozanimu in je reku da stane 3960 sit...sam mi ni povedu kolk je dolga......ti veš?
ganc enaka je kot pri mlacomu (v tistem plexi ohisju, ki je razstavljen)... mislim, da je dolga nekaj cez 30cm? sej to pise v mlacomovem katalogu (www.mlacom.si)
ps: ce jo nameravas kupit v mlacomu, bos se kr nekaj casa cakal, da jo bojo dobil, pa se jurja pa neki vec bos dal
ps: ce jo nameravas kupit v mlacomu, bos se kr nekaj casa cakal, da jo bojo dobil, pa se jurja pa neki vec bos dal
Danes sem jo dobil. ..in jo zmontiral.. .
neonka se obnese super.. .osvetli mi celo ohišje in še malo zunaj ohišja.. ..
skratka...JAE rule!
matias: sej ni tko svetlo modra...čist prav je
neonka se obnese super.. .osvetli mi celo ohišje in še malo zunaj ohišja.. ..
skratka...JAE rule!
matias: sej ni tko svetlo modra...čist prav je
Zgodovina sprememb…
- spremenil: A1eN ()
no vidis, pa se manj si dal kot bi dal pri mlakecu :)
ps: ja, sej je fajn svetloba, sam men je bolj vsec temno modra/vijolicno modra - like on nokia 6310i :)
pps: kje bi kej dobil UV hladno katodo, ce sploh obstaja? Ponekod prodajajo kao UV zarnice, pa sploh niso ULTRA vijolicne, ampak samo vijolicne Sem prodajalki enkrat komi dopovedu, da ni UV - sele, ko sem ji reku, naj da kak bankovec pod lucko, je zacela verjet, pa se takrat je misla, da je ponarejen, ker se nic ni zascit vidl
...js bi mel taksno, da bi jo lahk priklopu kr na ta inverter (ker ma pac se en izhod)
ps: ja, sej je fajn svetloba, sam men je bolj vsec temno modra/vijolicno modra - like on nokia 6310i :)
pps: kje bi kej dobil UV hladno katodo, ce sploh obstaja? Ponekod prodajajo kao UV zarnice, pa sploh niso ULTRA vijolicne, ampak samo vijolicne Sem prodajalki enkrat komi dopovedu, da ni UV - sele, ko sem ji reku, naj da kak bankovec pod lucko, je zacela verjet, pa se takrat je misla, da je ponarejen, ker se nic ni zascit vidl
...js bi mel taksno, da bi jo lahk priklopu kr na ta inverter (ker ma pac se en izhod)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UV luc v ohisjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2406 (1041) | SebaR |
» | Kje kupiti barvno neonko?Oddelek: Kaj kupiti | 1054 (882) | A1eN |
» | Rdeča, zelena, modra, rumena, bela ... (LED)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2238 (1899) | Kaboom |
» | Tišanje Chiefteca CS 601MDROddelek: Hlajenje in modifikacije | 1604 (1323) | pisy |
» | Osvetlitev ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1196 (991) | Yacksy |