» »

Vandalizem nad avtomobili...

Vandalizem nad avtomobili...

1
2
»

Ziga Dolhar ::

Lix: naj ti dam en primer iz Anglije ...

Menda je nekdo nad vrata postavil "past". Na vrata je nalimal napis v tem stilu:

"Nad vrati je 50-kilogramska utež."

Ni bilo v redu.

Če bi napisal v stilu:

"Nad vrati je 50-kilogramska utež, ki ob odpiranju vrat pade in vas poškoduje."

... bi bilo menda boljše.

Sicer ampak pravniške odgovre bom 'raje' prepustil drugim ;),
https://dolhar.si/

krneki0001 ::

Alarmi so dovoljeni, kakršnokoli orožje ali nevarne stvari pa so prepovedane - domači ljubljenci pa niso.

LP
Nebivedu

frenk ::

zakva so pa nevarne stvari prepovedane?...aja kuko sm jest zabit...zato da loh plačanci visokih politikou brez problema kradejo...kuko sm sploh loh pozabu na to:D

|Luka| ::

Ja sej jst ne pravm da bi pa mogu met jeklene špice, pa ne vem kaj še, ampak neki v stilu el. pastirja:D ...a je to tud orozje? Mislm, da ne...

LP Lix

IR Babun ::

Pa še za domače živale moraš imet opozorilo - v stilu Pozor hud pes!
Ker če ti kdo prepleza ograjo in ga na dvoriscu ugrizne tvoj pes, v primeru da ni opozorila, najebes ti in tvoj pes(inekcija) in ne lopov.
SCREW THE GOVERNMENT

|Luka| ::

Ja sej jst bi dal tud na avto nalepko: POZOR VISOKA NAPETOST!>:D

LP Lix

Azrael ::

>Nebivedu
Imel si srečo, da te tisti odvisnik ni tožil. Na Jesenicah je pred nekaj leti en tak tip s parkiranega avtomobila šravfal lita platišča. Lastnik ga je zalotil in temeljito sesul. Budni občani so naročili policijo (kje so bili prej ???), ki je lastnika odpeljala s seboj, prebutanega pa v bolnico. Na koncu je lopov od lastnika iztožil večjo odškodnini, kot so bile vredne gume in platišča skupaj. Imamo namreč odlčen pravni sistem za take tiče.

Na eno pogosto sorto vandalizma pa ste pozabili. Nekateri prav z veseljem na parkiriščih z širokim in hitrim odpiranjem vrat tolčejo po plehu sosednjih parkiranih vozil. Ker je guma na vratih (če je) pri različnih vozilih na različnih višinah, se na to ni prav za zanašati. Sicer pa ne vem ali se to dogaja zato, ker ne vedo koliko je njihov, običajno majhen avto, širok in na drugi strani pustijo vsaj meter prostora ali je to dejanje zlobe in izživljanja.

Lp, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.

Avenger ::

Jaz bi dal pa na šipo od avta glow-in-the-dark nalepko: vlamljanje na lastno odgovornost. :D >:D
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

krneki0001 ::

Azrael - ta tip je neki piskov, da me bo tožu, jst sm mu pa lepo s parimi brcami dopovedal, da če bo kej probal bo šu še drug kolen.

Ko pa odpiram vrata sem pa karseda previden.

Proti lopovom ima en tip v Lj. dober pripomoček, samo da je prepovedan - pod sedežem ima 20 cm žebelj na fedru in servo motorček+daljinsko vodenje, ki sprosti feder in tega zarine tipu v ...! To je kr priročno za to da imaš lahko celo ključe v
avtu tut ponoči, pa še šipe odprte, sam daljinc mora bit predelan da nese do 10km.

LP
Nebivedu

Avenger ::

Ko pa sam voziš, lahko pa samo moliš, da ne bo kje pisknila prava frekvenca... >:D
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

krneki0001 ::

Ne ko vžgeš avto se stvar izklopi in ni možnosti, da bi se vklopila. Poleg tega mislim, da je naredil še nekakšno ploščo, za vsak primer, da tudi, če se sproži, mu ne more do živega. Ne vem pa kako je s to ploščo.

LP
Nebivedu

SisQ ::

Lep pozdrav!

Gospodje, ne se igrat z ognjem, ker boste poleg radia še ob kaj drugo. Verjamem, da vas grabi jeza, ko so vam kaj dripnili, vendar pretepi in lomljenje kosti negativcem ni dovoljeno, pravzaprav je prepovedano in kaznivo.
(pa tudi, če si zaslužijo - tako pač je)


krneki0001 ::

Ja jst bom delal pol mesca, da si bom prvošu radio, tak tip mi ga bo pa drpil pa ga prodal za 4k sit, da bo dobu eno dozo. Rajš ga ubijem pa ga zakoplem nek u kočevskem rogu, ga ne bo noben najdu, pa še svet bo brez enga fixsarja - kar je posledica tudi manj kraj. Tut za njih je trda droga prepovedana, pa to vseeno počnejo, zakaj jst nebi smel tipu polomt nog, če mi vdre u avto?

LP
Nebivedu

P.S. Če bi bila naša vrla policija bolj zagrizena, pa bi malo več postoriula glede tega, tut men nebi blo treba takih stvari delat.

Iztirjenec ::

Naj še jaz povem eno zgodbico... Znanec v Nemčiji si je kupil nov BMW 730d L, z vso dodatno opremo, 19 litimi, temno kovinske modre barve. Za avto je dal kar lep denar, mislim da cca 80000 evrov. No po enem mesecu mu je neznanec z ostrim predmetom okoli avtomobila naredil ris. Tip je bil full razpizdjen, pa ga je prodal za 35000 evrov ( 1 mesec star avto !!!) Sicer je dobu še kar denarja od zavarovalnice, samo če bi to saniral bi ga prišlo mogoče 1000-2000 evrov, samo je kar zakompliciran tip. Še ena njegova anekdota:
enkrat smo ga full pili na njegovem vikendu v Nemčiji, pa je pol v avtu (Porsche 911) bruhal ven pri oknu, pa mu je bruhec po celi desni strani avta razmazalo. Pa je šel lak dol, tip pa je nasledni dan že avto zamenjal...
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Port scanning

Oddelek: Omrežja in internet
231585 (1128) Keyser Soze
»

Nov avto - opraskan - kakšna kazen?

Oddelek: Loža
223620 (3223) undefined
»

Sportni auspuh za Focusa?

Oddelek: Loža
193279 (3020) Sunna
»

Vaš sanjski avtomobil? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8341163 (39751) krneki0001
»

Nočno dirkanje okoli Ljubljane(obvoznica) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1018012 (6017) BigFoot

Več podobnih tem