Forum » Mobilne tehnologije » Xperia E4 ali Lumia 630 ali LG L70
Xperia E4 ali Lumia 630 ali LG L70
l0g1t3ch ::
Katerega od teh treh ?
Želje so
- dolgo trajanje baterije
- čimboljša kamera
Xperia E4 je malo velika z 4,5" zaslonom bi bila idealna, LG ima velik plus ker je manjši in ima fizične tipke ampak naj bi imel slabo kvaliteto zvoka.
Lumia 630 je isto v plusu z manjšimi dimenzijami, tudi kvaliteta zvoka in trajanje baterije naj bi bila dobra, moti pa ker ni bliskavice.
Želje so
- dolgo trajanje baterije
- čimboljša kamera
Xperia E4 je malo velika z 4,5" zaslonom bi bila idealna, LG ima velik plus ker je manjši in ima fizične tipke ampak naj bi imel slabo kvaliteto zvoka.
Lumia 630 je isto v plusu z manjšimi dimenzijami, tudi kvaliteta zvoka in trajanje baterije naj bi bila dobra, moti pa ker ni bliskavice.
l0g1t3ch ::
Zato ker so vsi ravno okoli 160€, pa ti trije so edino pametno kar je na voljo na mimovrste z znanim dobavnim tokom. In ja mora bit mimovrste (ni zame).
facepalm ::
pol pa vzami xperio.. od teh treh je obcutno najboljsa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
facepalm ::
pol pa vzami nokio 630.. ceprav jaz bi na tvojem mestu raje 535.. ampak spet 5" :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
jeklo ::
Xperia je velika 137mm kar je zelo malo za telefon z 5" zaslonom. Poleg tega ima ips zaslon kar pomeni boljše barve in neprimerno boljši vidni koti od navadnega tft zaslona.
Jaz bi vzel e4.
Jaz bi vzel e4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 529308 (25618) | Leko |
» | Sony telefoni (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15063 (9230) | zuz3k |
» | Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23517 (12365) | boris82 |
» | Xperia S ali Galaxy Nexus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 26745 (22634) | freesty |