Forum » Kaj kupiti » Nakup ploterja
Nakup ploterja
viper66 ::
Ima kdo kake izkušnje z ploterji, zanimam se za nakup, in sicer me zanima ta model: HP DesignJet T520 36" CQ893A.
Če imate kak drug predlog, sem odprt za ideje.
Če imate kak drug predlog, sem odprt za ideje.
fikus_ ::
Rabiš barvni print? da/ne
Ni pomembna samo nabavna cena, ampak tudi stroški delovanja! Kartuše, "cartrige" kamor čisti glave, drugi potrošni material. Načeloma je tako: poceni nakup - drago vzdrževanje (primer Lexmark pred leti).
Ali rabiš kopiranje velikih formatov? ne/da Če da kombinacija laserski kopirc/printer.
V firmi imamo Ricoh 2400 (mislim da je prava oznaka), omogoča ČB kopiranje/printanje/skeniranje. Nabavna cena ~11k€, potem nizki stroški.
To je samo malo za razmišljanje.
Ni pomembna samo nabavna cena, ampak tudi stroški delovanja! Kartuše, "cartrige" kamor čisti glave, drugi potrošni material. Načeloma je tako: poceni nakup - drago vzdrževanje (primer Lexmark pred leti).
Ali rabiš kopiranje velikih formatov? ne/da Če da kombinacija laserski kopirc/printer.
V firmi imamo Ricoh 2400 (mislim da je prava oznaka), omogoča ČB kopiranje/printanje/skeniranje. Nabavna cena ~11k€, potem nizki stroški.
To je samo malo za razmišljanje.
viper66 ::
barvni tisk, vse od A4 do A0, tiskanja sicer ne bo veliko, je pa potreba po taki rešitvi, kopiranja ne bo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 163905 (239) | scipascapa |
» | Za vse tiste, ki kupujete printer za lastno podjetje oz. kjer se bo delalo večje št. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8565 (3318) | noraguta |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7546 (6085) | BlaY0 |
» | Kateri tiskalnik/multifunkcijsko napravo kupitiOddelek: Kaj kupiti | 3422 (3272) | Karen |
» | NORE CENE NA BIRGU!Oddelek: Kaj kupiti | 2055 (1412) | tedybear |