» »

Teološka fakulteta ima modernejšo stran kot FRI?

Teološka fakulteta ima modernejšo stran kot FRI?

Fella ::

• spremenil: Tomi ()

Reso ::

Nekaj je internet stran nekaj drugega pa flash animacija:).

Drugače ima FRI ogromno podatkov na internetu, ki so za študente uporabni. Morda jih ima tudi Teološka, nisem natančno gledal.

||_^_|| ::

kovačeva kobila je zmeraj bosa.>:D

Taras_Bulba ::

Ja FRI ma ogromno podatkov na netu. Ampak večina ni dostopnih preko uradne strani. Dostopne niso niti posamezne katedre oz. laboratoriji. Pol se pa znajd.;(

PS: in ja, kovačeva kobila je bosa, ker bojda ni denarja za podkve.

Zgodovina sprememb…

IceIceBaby ::

Drugače ma pa za moje pojme najbojšo stran FDV. Lepo sortirani podatki, uporabne stvari, spletni referat... Ni da ni. Nedvomno najslabši page ma pa Pravna. še tisto malo stvari kar je gor je tolk skritih da ni za verjet.

Tomi ::

Za moje pojme ima pa najslabšo stran Farmacija. Sicer je stran v prenovi (insajderske informacije), samo bo po moje še trajalo, preden se bo kaj konkretnega naredilo.
metrodusa.blogspot.com

Cokolesnik ::

Fakulteta za org. vede Kranj ( http://www.fov.uni-mb.si) se gre pomembnega akterja pri e-poslovanju in podobnih aktivnostih, pa vendar so spletne strani enake že nekaj let, še preden sem prišel na faks (ga že končujem).:\
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Mercier ::

Tale teološka stran je pravi obup. Kdaj nameravajo teli flash internetniki nehat zajebavat folk zgolj zato, ker jim programček to na enostaven način omogoča?! :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mercier ()

frenk ::

Sj pr ns na iskri pa zvočniki bl za en kurc delajo, pa še računalniki so za en kurc...in to nj bi bla elektro in računalniška šola???:\

tha_man ::

FRI stran je bla svoj čas prava sramota. Sedaj je veliko bolj uporabna, ampak še vedno dokaj bedna glede na fakulteto kateri pripada...
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

EjTi ::

Pomoje je boljše da se stran hitro naloži (FRI), kot pa da se počasi in (ali pa) nič ne vidiš - ti recimo browser ne podpira. Kakšna uporabnost pa je to potem.

Alex- ::

"Fakulteta za računalništvo in informatiko
Teološka fakulteta
Kako je to mogoče?:\ "

Zarad istga razloga k ma FDV boljše compe od FRI :D

Sid Izprijeni ::

Kovačeva kobila je res zmeri bosa.

Podobno je s faksi tudi v fizičnem smislu. Na strojnem si recimo pred leti lahko obtičal v liftu in si moral mal brcat, da se je odskočil.
The true challenge of Creation lies not in the engineering...
...but rather in the ability to control one's project.

Phoebus ::

Dejte no fantje, kaksen page faxa je pa to, lepo vas prosim - flash, odpira ti nova okna, banner na dnu, smejoci obrazi.....

Stran faxa more bit enostavna, pregledna in lepo narejena.

Tudi po mojem mnenju je stran FDV zgledna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Phoebus ()

Cosmo ::

Stran od strojnega faksa v Mb je tud bolj zalost kot ne. Za primer si naj vzamejo sosede ferijevce - stran je oblikovno in tehnicno dodelana, na strani je oglasna deska, forum, chat itd..
Pri nas pa kar stojijo zadeve ze lep cas:|
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

snow ::

Stran za farmacijo ... žalost.

blue96 ::

teo- majo v novem oknu sajt, in pol jih popup stopper zablokira, kdo bo se kaj gledal tam gor?
.

ahac ::

1) na našem faksu se zavedajo dejstva, da mora bit stran dostopna čim več uporabnikom.. ne glede ne browser in inštalirane plugine!
2) za podatke o predmetih imamo študenti svoj page fri-info z forumom
3) http://estudent.fri.uni-lj.si/ tole pa menda rula.. še nisem probal.. :))
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

tha_man ::

S tem da stran uporablja samo preizkušene in nujne tehnologije ni nič narobe (to odločitev tud jaz povsem podpiram). Ampak vseeno bi se dalo tud z recimo samo tabelami zadevo nardit veliko boljšo kot je...
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Zarad istga razloga k ma FDV boljše compe od FRI

Ej pa ne mi rečt, da so tudi na FRI-ju tiste 486-tke kot smo jih imeli v osnovni šoli:P

oh ja sj 486 so zakon:D...mi zdej na naši šoli(računalniški tehnik) sestavlamo 286 in 386 računalnike...ja če pa teli prfoksi niso udtrgani;(...glede na prejšne vaje je to 10 prelahko in prestaro...še programiranje motorolce je blo 100x bol al pa kšn drug digitaln vezje ne pa ta stara šara k******...no ja sj grem kmau dol:)

darh ::

Vi ste tolk pametni... najbrž se za učenje programiranja v C/C++ nujno potrebuje 1-2 giga rama, skoraj tera diskovja, dva giga procesor in grafično za pol mio sit.... dejte no...
Excuses are useless! Results are priceless!

Ej ma kaj to pomeni da so res na FRI-ju same 486-tke?? 8-O 8-O
Sej je res da je za se naučiti programiranja dovolj še manj kot 486-tka, ampak kaj to pomeni da se na FRI 5 let le uči in nič aplicira na konkretne stvari. Ker kolikor jaz vem za danes narediti kaj konkretnega potrebuješ precej močnejšo mašinco kot je 486-ka. Mogoče pa imajo tako preprosto stran, ker jo laufajo na 486:)) :))

kopernik ::

Fella:
> Ej ma kaj to pomeni da so res na FRI-ju same 486-tke??

Na FRI-ju so (odvisno od laboratorija) dobre in slabe mašine.
Odvisno, kdaj pride laboratorij na vrsto za posodobitev mašin.

lp

Taras_Bulba ::

Jejhata naša kobila je dobila podkev v obliki e-studenta. Zdej mamo elektronski index:) . In čisto pravo prijavo s certifikatom.

IR Babun ::

Jest sem na iskri pr jagodicu, k so 486-tke in tipkovnice take, da bi lohk tetanus dobu, reku da pač ne bom delal ker nočem pristat v begnah, ker bi vse živce zgubu zarad take počasnosti. In cel let nism dve ure na teden nc pocev. Na koncu vsake konfe sem pač doma naredu tisto seminarsko in zraven seveda tut za več kot pol klasa k niso mel blage, in dobu tisto petko.
SCREW THE GOVERNMENT

rc-car ::

Pa saj to, da so mašine malo starejše niti ni tako hudo. Huje je, da ponavadi niso zoptimizirane in delajo 3x počasneje kot bi lahko.

Pa monitorji. Ali so stari 10 let, da se ga ne da gledat pol ure in imajo totalno megleno sliko, ali pa administrator zaklene refresh-rate na 60 Hz... :\
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

bosstjann ::

Glede refresh-rate sem se mogu jest jet za dve ure na zaseben sestanek z ravnateljico>:D. Tko da sem mel pol eno izjavo da nam usega uniču čist spremenjeno tko da dej lohka delam glih tok k vzdrževalec gledano pravno-legalno (realno pa še več).

Ma jaz ne vem al se vi zajebavate ali je res, da so na FRI 486-ke ter 60 herčni monitorji?? Naj nekdo potrdi to, ki dejansko obiskuje to fakulteto!

rc-car ::

Jaz sem govoril na splošno, ne za FRI.

Sicer je pa jankoFer razložil, da so različne mašine...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

xbite:zgleda da ne razumeš situacije na iskri:\...

no ja, situacija je taka...mamo celerone ukol 333 pomoje in 32 rama, poj pa tm delamo z corelom in obdelujemo kumadne slike...sej je tud prfoks reku da če se kermu sesuje ni to nč tazga ampak k se ti to zgudi ene parkrat pa že resno začneš razmišlat da bi računalnik ornk usekou...poleg tega na računalnik naložijo tolk ene krame in poj seveda nč rama in procesorske moči ne ostane...če pa kdo prau da so take mašine dost za delphi pa zgleda ne ve kva je to računalnik(seveda v pravem pomenu besede)...jest grem na srečo kmau dol:D:D:D...pol pa še celerone 1GHz dobijo in jih postaujo u eno zakotno učilnco kjer sploh ne rabjo takih mašin...totalni debili;((

no ja upam da nism naredu slabe reklame za iskro, ker se naučiš velik, ampak na samo opremo pa nč ne dajo...no k smo že pr opremi nj povm še tole...u eni učilnci k mamo vaje za štrom mamo tablice za gor postaulat elemente in morm rečt da je kr dost stvari crknenih in ker ti ugotaulaš kva je crknen ne morš nardit vaje dokonca in zato poj dobiš slabo oceno...zgleda prfokse boli k****...no ja kokr sm reku...sm veseu da sm dol:D

darh ::

frenk, ne boš verjel.... sem hodil na Iskro... 8 mesecev... potem sem obupal... :))

Na SŠJes me vsaj poslušajo ko se bunim... sicer naredijo bolj malo glede tega.. ampak lahko se pohvalim da sem sem in tja tudi kaj spremenil.

In moj prejšnji post je bil namenjen PCjem namenjenim za "učenje" programiranja. Ne za grafiko obdelovat -- za to se ve, da se rabijo Mašine™.
Excuses are useless! Results are priceless!

frenk: Celerone 1GHz kle ful rabm, se tanajbl na cel iskr, ker skos Delphi 6 al pa 7 laufamo, k ma pa na 333-tkah resne probleme s compajlanam. Res pa je da bi compe povsot mog zamenat, sam ni $$$.
SCREW THE GOVERNMENT

ir babun:ja sj mi mamo tud delphi:D...tm k so tisti celeroni mamo pa sam vaje kot je naprimer ftp, html, pgp...take k so nepožrešne...mislm loh bi ns dal na ta dobre mašine takrt k delamo z delphijem, na ta slabe pa takrt k delamo zgoraj našteto:\

frenk: Sam je una ucilnca gor skos zasedena, se ma sam nas class tm 11 ur jelke na teden, in po so trije gimnazijsk razredi 4. letnik, pa poj se 3. pa 2. k majo pa mal mn, pa se rado the bug se nekj stul vmes.
SCREW THE GOVERNMENT

TylerDurden ::

Zakaj je pa pravna tako slaba?
Let\'s make some soap ...

Zgodovina sprememb…

• polepsal: darh ()

undefined ::

Za moje pojme je FRI dosti bolje zgrajena in uporabniku prijaznejša od Teološke.

1. Sama Flash animacija upočasni delovanje na počasnih računalnikih, to ni solidno in ni standard za zgledno stran, vsaj v tako veliki meri ne.
2. Pop-up okna so ODVEČ! Povem še enkrat: ODVEČ! Prav na k* mi gre, ko obiščem osnovno stran, izberem "Vstopi" in mi gor butne še eno okno na površje vsega.

Pravilo velja: Simple (in pregledno ter hitro prenesljivo) je tanartabuljš. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FRI vs. Ekonomska fakulteta - Poslovna informatika

Oddelek: Šola
3613773 (7813) barb99
»

FRI

Oddelek: Šola
202608 (1813) tx-z
»

Univerze in njih spletne strani

Oddelek: Loža
191907 (1424) Mr_Globus
»

Domena uni-lj.si nedosegljiva do nedelje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9613060 (8843) NeOman
»

Algoritmi - literatura??

Oddelek: Programiranje
101169 (1056) Damjan Jagar

Več podobnih tem