Forum » Pomoč in nasveti » Prikaz parametrov na namizju
Prikaz parametrov na namizju
jestit ::
Mi lahko prosim svetujete kater programček bi mi kazal parametre na namizju (Temperatura procesorja, grafične kartice, diska, obremenitev procesorja, RAM-a...).
Torej nekaj podobnega kot je tisti windowsev pripomoček, le da bi kazal še temperature in ostale parametre.
Iščem nekaj podobnega, kot je Rainmeter. Rad bi samo še podatke o temperaturah in podobne stvari.
Torej nekaj podobnega kot je tisti windowsev pripomoček, le da bi kazal še temperature in ostale parametre.
Iščem nekaj podobnega, kot je Rainmeter. Rad bi samo še podatke o temperaturah in podobne stvari.
- spremenil: jestit ()
r3Qui3m ::
Jaz sem ubil dve muhi na en mah. WiseCare365 ima v zadnji beta verzija ( 3.56) že dodano pojavno okno, ki kaže internetne prenose dol/gor poraba CPU in temperature strojne opreme. Tako sem se znebil vseh gadgetov. Torej program za "vzdrževanje/optimizacijo" sistema + nekaj gadgetov na enem kupu. Uporabljam na XP, 7 in 8.1
[D]emon ::
Sam sem dolgo casa uporabljal Samurize, ki je hudicevo zmogljiv, ampak zahteva kar nekaj igrackanja s konfiguracijskimi datotekami.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Merjenje napetosti akumulatorja z ArduinomOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9630 (8358) | Red_Mamba |
» | Power regression, pregrevanje in Ubuntu 11.04Oddelek: Operacijski sistemi | 1875 (1633) | Iatromantis |
» | Programi za merjenje temperature (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 34619 (11834) | BaRtMaN |
» | CPU - simulator by EK Water BlocksOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2390 (1596) | OwcA |
» | Natančnost temperaturnih senzorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2128 (1778) | Spajky |