» »

AutoCAD načrt v Word??

AutoCAD načrt v Word??

bastadu ::

A mogoče kdo ve, kako bi npr. iz AutoCAD-a exsportiral sliko med Word besedilo, da bi bile ohranjene debeline črt pa te zadeve... Tisto vem, da jo lahko exportiraš v *.bmp, ampak to ni to. Ma mogoče kdo kakšno idejo?

dizel ::

...veš kva, dej najdi pod 'Format' se mi zdi, komando 'lineweight', pol pa tm obklukaš 'display linewiight', pa ti pol pokaže debeline. Ne vem pa kje točno je ta komanda, ker jst mam Mechanical desktop, tam je pa vse združeno, mam pa pod 'assist -> format -> lineweight'....

BaTeMaN ::

Tole je pa res ena cudna stvar. Sam sicer ne uvazam v Word zato me debelina crt ni kaj prevec obremenjevala. Sel sem pogledat HELP in tam pise ukaz LWDISPLAY 0/1 --> ki naj bi pomenil da ali naj kaze, al naj ne kaze debeline crt. Meni osebno ne dela. Potem je se nekaj druga FORMAT -> Lineweight ->Display Lightweight Ampak se vedno NIC. Sicer mi ni jasno zakaj rabis IMPORTAT w word,.. probaj sprintat enkrat v ACADu in potem preko sprintanega v Wordu v dveh poskusih bos natancno zadel kam sodi skica.
Zal ne znam pomagat...
LP
less then zero

BoO ::

Gres an Layers (tja kjer ustvarjas nove lay.) in vsakemu layerju nastavis lineweight, če imaš tako urejeno risbo, če pa ne pa vsakemu elementu (črti) posebaj nastavi lineweight (v toolbaru Object Properties). Potrem pa imas čisto spodaj gumbek LWT ki ti prikaze debeline crt. To je to; vse skup se označiš pa copy pa paste.

BaTeMaN ::

Na PRINT PREVIEWu se tud lepo vidijo debeline,.. ampak tist je le za Printskrine.
less then zero

bastadu ::

Vse drugo mi je popolnoma jasno in znam sprintat že na sprintan list... ampak imam eno raziskovalno nalogo in morajo skice biti v dokumentu in sicer ne tiste neajenostavne ampak bi bilo zelo zaželjeno, da bi imele debelino...

BoO ::

Saj sem ti zgoraj napisal. Mogoče samo še to: označiš elemente (click, click,...) , ctrl+c v ACADu, greš v Word ctrl+v. Če te še kaj zanima vprašaj.

Še pred kopiranjem si nastavi belo ozadje v ACADu.

bastadu ::

THX BoOO, zdej sem uredil zadevo...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

autocad pomoč

Oddelek: Programska oprema
7571 (478) s6c-gEL
»

autocad začetniški problemi

Oddelek: Programska oprema
322547 (1788) nejcek74
»

c# v .dwg

Oddelek: Programiranje
121384 (1224) japol
»

AutoCAD 2009

Oddelek: Programska oprema
51499 (1406) nejcek74
»

Vnos risbe iz AutoCAD-a v Word

Oddelek: Programska oprema
81931 (1837) BoO

Več podobnih tem