Forum » Zvok in slika » Zatikanje slike PHILIPS 55PUS7909
Zatikanje slike PHILIPS 55PUS7909
progear ::
Zaniam me ali ima kdo izkušnje z PHILIPS 55PUS7909 4k z androidom namreč tv imam priklopljen na gigabitno mrežo preko WD predvajalnika vendar se vsi HD-ji precej zatikajo,poskušam predvajat kao 4k videje iz youtobe,se isto zatika,poizkusil sem skoraj vse ampak HDji se zatikajo in vedno bolj sumim da je nekaj narobe z TV.. Z nastavitvami sem poizkusil že vsemogoče.. Če ima kdo kakšno rešitev, predlog ali izkušnjo naj javi.. mrežna oprema je top, Asus RT-N66U tak da to ni..
lowac ::
Zanimivo da do sedaj nisi prejel niti enega odgovora..:/
Jaz sem problem zatikanja na vsake 10-20 sekund za sekundo ali dve opazil dva dni nazaj pri treh TVjih v bigbangu (predvajanje bluray filmov) - in eden izmed teh je bil tudi 55" Philips 8109 android..
A si že uspel kaj rešiti?
Jaz sem problem zatikanja na vsake 10-20 sekund za sekundo ali dve opazil dva dni nazaj pri treh TVjih v bigbangu (predvajanje bluray filmov) - in eden izmed teh je bil tudi 55" Philips 8109 android..
A si že uspel kaj rešiti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Konzole | 155895 (20224) | ruski76 |
» | zanimam se za nakup televizije - nasvet (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8802 (6616) | Ijus |
» | Samsung TV in HD filmOddelek: Zvok in slika | 2177 (1291) | _jackson_ |
» | Philips andorid tv - kateri predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 3036 (2839) | gregyk |