Forum » Šola » Domače branje
Domače branje
root987 ::
Lp.
Bom kar pošten. Milo rečeno, pozabil sem da moramo prebrati domače branje. katero koli knjigo od dese muck. Kolikor sem gledal po internetu ni bilo nikjer kakšne obnove. Zato prosim, če kdo sem na forum ali napiše za katero koli njeno knjigo obnovo, ali pa da kakšeno uporabeno povezavo. Za življenjepis in ostalo kar spada zraven pa vam ni treba skrbeti, ker že imam. Hvala za vsako pomoč.
Lp.
Bom kar pošten. Milo rečeno, pozabil sem da moramo prebrati domače branje. katero koli knjigo od dese muck. Kolikor sem gledal po internetu ni bilo nikjer kakšne obnove. Zato prosim, če kdo sem na forum ali napiše za katero koli njeno knjigo obnovo, ali pa da kakšeno uporabeno povezavo. Za življenjepis in ostalo kar spada zraven pa vam ni treba skrbeti, ker že imam. Hvala za vsako pomoč.
Lp.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
- spremenil: Tomi ()
Kolikor jaz vem do jutri. Kakor koli, jaz sem prebral eno njeno knjigo( Blazno resno o šoli) pa je še kar v redu. Ti pa...Na internetu ni kaj. Gugl najdo ništa. Uporabnega.
--- George Orwell
--- George Orwell
Nihče ne bo plecko, ker nihče ne bere tega. Ali pač? A si kaj živčen? Najdi si knjigo pa jo preberi, saj je čisto kratka(115 strani natančno) in velike črke so. Aja, pa še slika je čez pol strani.
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
Tanya ::
Rabim pomoč pri nekem vprašanju za domače branje. Verjetno poznate zgodbo Desetega brata. Vprašanje je sledeče: Zadnja poved Jurčičevega romana skriva še posebno sporočilo. Kje počiva deseti brat?
Poved: Celo s spominom o desetem bratu se je bil ta dan z lepo spravil, ko je slišal, da sta mu gospoda Marijan in Kvas postavila lep spomenik iz rezanega kamna na grob, kateri je svetu oznanjal, da tukaj počiva: DESETI BRAT.
Knjigo sem prebrala, a ne najdem kake povezave, kje natančno bi naj bil pokopan deseti brat, oz. kako je sporočilo v tej zadnji povedi? Mogoče ima kdo kako idejo?
Poved: Celo s spominom o desetem bratu se je bil ta dan z lepo spravil, ko je slišal, da sta mu gospoda Marijan in Kvas postavila lep spomenik iz rezanega kamna na grob, kateri je svetu oznanjal, da tukaj počiva: DESETI BRAT.
Knjigo sem prebrala, a ne najdem kake povezave, kje natančno bi naj bil pokopan deseti brat, oz. kako je sporočilo v tej zadnji povedi? Mogoče ima kdo kako idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matura (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 11844 (9156) | Zajec123 |
» | Vojna in NookOddelek: Novice / Omrežja / internet | 13857 (11528) | M.B. |
» | filmi posneti po knjigahOddelek: Šola | 4027 (3792) | TGolcar |
» | vaša sintaksa pri programiranju (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6940 (4743) | Thomas |
» | Domača branja & branje bukv nasplošnoOddelek: Šola | 4488 (4158) | Mercier |