» »

Hiter disk ali usb za Tv predvajanje 3d filma

Hiter disk ali usb za Tv predvajanje 3d filma

jahtba ::

Imam tv lg, ki ima samo usb 2.0 priklop in vse je ok, razen z predvajanjem obilnejših 3D filmov imam težave,tako z varianto disk kot usb ključ. Na določenih mestih se film zatika,ustavi,celo vrne na začetek nazaj. Imam vprašanje, kateri disk ali usb ključ bi bil resno najprimernejši za to ?

njyngs ::

Imaš možnost namestitve Plex-a na tv? Pa daš še na svoj PC Plex server, dodaš film v plex server in preko mreže predvajaš. Meni je preko USB na samsung TV delovalo zelo slabo (3D), sem pa potem predvajal preko Plexa in je bilo super, brez kakršnihkoli zatikanj. Seveda to velja samo v primeru Smart TV-ja.

pia2001slo ::

@njyngs

vendar mora biti tudi pc na katerem je Pley ustrezno "močan" da predvaja 3D vsebine brez zatikanja...imam podoben problem preko Serviia na starem pc-u (do "normalnega" 1080p videa gre ok, potem pa nalaga vsake nekaj sekund - prešvoh pc baje)

jahtba ::

Je problem, ker ima tv samo 1 usb priklop, nima pa mrežnega priklop. Na starem tv - ju sem ga imel in je prepoznal diske v mreži (opcije interneta ni bilo). Zanimivo, da je stanje od diska do diska različno, zato sem računal na kakšen nasvet za preverjeno hiter disk ali usb ključ. Mogoče bi celo moral disk imeti večji predpolnilnik. Na koncu če ne bo rešitve bom iskal varianto 3d predvajalnika, ki se preko HDMI kabla priklopi na TV. Kolikor sem videl predvajalnik na tv-ju je bolj skromna varijanta vsaj po nastavitvah sodeč. Tudi snemanje mi ne deluje, bom preizkusil še fat 32 varianto. Žalostno je, da reklamirajo kako vse dela, ko pa kupiš in pripelješ domov pa dolgi nos. Moram pa pohvaliti sliko, pa enostavno upravljanje z daljincem. Zdaj sicer vem,da je potrebno te zadeve pred nakupom preizkusiti.

Red_Mamba ::

pri plex je problem ce mora codirat on the fly video v drugo resolucijo. Potem rabis mocan procesor.
Lahko pa to izklopis se mi zdi in posljes na naprave originalni format.
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Invictus ::

@jahtba

Kupiš Anroid HDMI stick.

In se ne rabiš zafrkavati s TV ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Han ::

Problem je lahko tudi zaradi "čudno" kodiranega MKV in če so v MKV vključeni podnapisi.

Z MKVToolNix (mkvmerge GUI) lahko iz MKV odstraniš vso "solato" in zadevo posnameš tako, da bo prebavljiva za TV. V MKV pusti le video in audio sled, in morda še poglavja (chapters), v programu vklopi "--engage no_cue_duration" in "--engage no_cue_relative_position" (Muxing / Add command line options), in prekodiraj (Start muxing) posnetek...

jahtba ::

Invictus je izjavil:

@jahtba

Kupiš Anroid HDMI stick.

In se ne rabiš zafrkavati s TV ...


Ali to velja tudi zame ?

jahtba ::

Odločil sem se za nakup predvajalnika Philips HMP7100, ki ga bom povezal v domačo mrežo. Podpira več formatov slike in zvoka, smart tv, itd. Če se ne bo obneslo imam možnost vrnitve v 60 dneh brez razloga, tako da sem kar optimist.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

filmi na smart TV, .mkv, .avi itd..

Oddelek: Pomoč in nasveti
192874 (2435) Han
»

Philips slabo kaže podnapise

Oddelek: Zvok in slika
186188 (3858) kretze
»

Samsung TV in HD film

Oddelek: Zvok in slika
202083 (1197) _jackson_
»

Panasonic Viera TX-38AS640E

Oddelek: Zvok in slika
282456 (1867) nekoman
»

Multimedijski predvajalniki

Oddelek: Zvok in slika
5864 (800) Yossarian

Več podobnih tem