Forum » Pomoč in nasveti » Dual Boot, Izbris
Dual Boot, Izbris
whoiswatchin ::
Zdravo,
Imam dual boot na prenosniku in sicer Windows 7 ter Windows 8.1 rad bi pa izbrisal Windows 7, je to možno? Če je kako?
Lp Aljaž
Imam dual boot na prenosniku in sicer Windows 7 ter Windows 8.1 rad bi pa izbrisal Windows 7, je to možno? Če je kako?
Lp Aljaž
AnonymousB13 ::
Zdravo,
Zelo me zanima DDosanje serverjev (mojih seveda) in že dolgo berem članke o Anonymous OS, vidim da nekateri pravijo da vsebuje trojane.
Ali je že kdo poskusil tale OS?
Če ne kater Linux mi potem priporočate za "DDosanje"
Lp Aljaž
Kot meni je Anonymous OS zelo všeč! Sem ga uporabljal veliko časa in še sedaj ga včasih vklopim ampak sedaj uporabljam Ubuntu Linux 14.04, ki mi je zelo všeč ;) Ampak je najboljše, da poskusiš z mojim programom tukaj: ! Vso srečo ;)
Zelo me zanima DDosanje serverjev (mojih seveda) in že dolgo berem članke o Anonymous OS, vidim da nekateri pravijo da vsebuje trojane.
Ali je že kdo poskusil tale OS?
Če ne kater Linux mi potem priporočate za "DDosanje"
Lp Aljaž
Kot meni je Anonymous OS zelo všeč! Sem ga uporabljal veliko časa in še sedaj ga včasih vklopim ampak sedaj uporabljam Ubuntu Linux 14.04, ki mi je zelo všeč ;) Ampak je najboljše, da poskusiš z mojim programom tukaj: ! Vso srečo ;)
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: OZZY ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vgrajeni grafični čip v i3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1340 (1124) | D3m |
» | Potek operacije Povračilo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 24180 (20961) | Jupito |
» | Anonimneži napadajo telefakse podjetijOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8227 (6778) | lukaz |
» | Kje lahko dobim driverje za tiskalnik HP 5740 NUJNO!!!Oddelek: Programska oprema | 1307 (1040) | Pouh |
» | DDoS napad na BitTorrent strežnikeOddelek: Novice / Varnost | 4268 (4268) | Tilen |