Forum » Sedem umetnosti » Komedija
Komedija
elomat ::
Pozdravljeni,
Katere tv-serije, stand up šove, komedijante spremljate oz sem vam zdijo dobri?
Zanimajo me kakšne zadve, katere se da dobiti na spletu (youtube ipd.).
Kaj priporočate za gledat, poslušat, da se človek nasmeje ali spravi v dobro voljo?
Katere tv-serije, stand up šove, komedijante spremljate oz sem vam zdijo dobri?
Zanimajo me kakšne zadve, katere se da dobiti na spletu (youtube ipd.).
Kaj priporočate za gledat, poslušat, da se človek nasmeje ali spravi v dobro voljo?
PacificBlue ::
Poglej za Dean Martin Roasts na youtube, pa tudi one line comedians, kot so Mitch Hedberg, Stewart Francis, Milton Jones.
Kurzweil ::
Sam komedije kot žanra ne maram oz. me 99% generičnega humorja ne nasmeji. Če že moram omenit koga mi je bil všeč George Carlin in pa Louie C.K.
Šmorn ::
Angleški komiki, kot so npr. Jimmy Carr, Dara o'Briain, Frankie Boyle in podobni so zame top. Od njih je na Youtubu mnogo materiala, tudi celi nastopi. Večino ameriških komikov je zame podn, ker se kar nekaj derejo na odru, pa tudi ameriški humor mi ne paše. Svetla izjema je Louis C.K.
Zheegec ::
Bil kdo včeraj na Jimmy Carr v CD?
Super je bil
Super je bil
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
bambam20 ::
Alexius Heristalski ::
Bil kdo včeraj na Jimmy Carr v CD?
Super je bil
Ja kdaj pa ni? Redno gledam 8 Out of 10 Cats in druge britanske panel šove.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najbolsi stand up komedijanti (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9660 (1759) | inzenir1337 |
» | Pr HostarOddelek: Sedem umetnosti | 10310 (1665) | xseki |
» | Stand up comedy (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 8556 (4181) | drvo |
» | Umrl Robin Williams (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13140 (10487) | Phantomeye |
» | Veliki filter vključitev mitohondrijev v prokariontsko celico? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 15711 (13865) | Okapi |