Forum » Elektrotehnika in elektronika » FLUORESCENTNA svetilka ne deluje
FLUORESCENTNA svetilka ne deluje
igor35 ::
Pozdravljeni,
imam zelo staro FLUORESCENTNO kopalniško svetilko, ki mi žal ne deluje več, svetilka je zelo stara še iz časa elektrokovine. Zamenjal sem že več starterjev vendar nič ne pomaga. Žarnica je 18 watna. Ko jo prižgem se ne zgodi nič, ko jo vgasne zasveti za hip oz. zgolj utripne. Vem da bi bilo najbolje kupiti novo vendar jo jaz želim popraviti zato vas prosim za pomoč. Kaj bi še lahko storil?
imam zelo staro FLUORESCENTNO kopalniško svetilko, ki mi žal ne deluje več, svetilka je zelo stara še iz časa elektrokovine. Zamenjal sem že več starterjev vendar nič ne pomaga. Žarnica je 18 watna. Ko jo prižgem se ne zgodi nič, ko jo vgasne zasveti za hip oz. zgolj utripne. Vem da bi bilo najbolje kupiti novo vendar jo jaz želim popraviti zato vas prosim za pomoč. Kaj bi še lahko storil?
A. Smith ::
Crknilo je lahko:
-žarnica
-štarter
-dušilka
Praviš, da si menjal štarter. Si že menjal žarnico? Dušilko (crk najmanj verjeten)?
http://nemesis.lonestar.org/reference/e...
-žarnica
-štarter
-dušilka
Praviš, da si menjal štarter. Si že menjal žarnico? Dušilko (crk najmanj verjeten)?
http://nemesis.lonestar.org/reference/e...
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | elektronska dušilkaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13572 (7301) | ethelred |
» | Flourescenčne svetilke v mrazu in izbira dušilkeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5315 (3381) | energetik |
» | neonka in utripanje...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5463 (5244) | Azrael |
» | Neonka 11W na 18W dušilko?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3399 (3042) | SHORTEE |
» | Dušilka | Pleksi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1828 (1619) | pro2c |