Forum » Izdelava spletišč » Vaše mnenje o spletni strani kmetijasmolej.si in koliko je vredna?
Vaše mnenje o spletni strani kmetijasmolej.si in koliko je vredna?
SkyEye90 ::
Najprej en lep večer,
zanima me vaše mnenje o spletni strani www.kmetijasmolej.si, splošen prvi vtis, izgled, preglednost, opazke. Rad bi nekoliko preuredil stran in jo izboljšal.
Zanima me še, tisti, ki delate spletne strani, cca koliko bi zaračunali za izdelavo take spletne strani?
Hvala za vaš čas.
SkyEye
zanima me vaše mnenje o spletni strani www.kmetijasmolej.si, splošen prvi vtis, izgled, preglednost, opazke. Rad bi nekoliko preuredil stran in jo izboljšal.
Zanima me še, tisti, ki delate spletne strani, cca koliko bi zaračunali za izdelavo take spletne strani?
Hvala za vaš čas.
SkyEye
Goran's Blog ::
prvi vtis je da stran izgleda kmečko
Ne blebetaj in povej razloge zakaj izgleda kmečko le kako se bo naučil če ne od kritik?
Tisti zgornji meni Domov, potem FB mi ni logično.. zakaj mora tam pisati oziroma biti v menuju kmetija na facebooku če pa imaš še spodaj plug-in za FB?
Gumb prijava kdo ga bo potreboval le ti ali bodo sami dodajali članke itd? Če le ti potrebuješ tisto mislim da ni potreb da bi bil viden. Skratka odločise al boš imel menu levo ali zgoraj, ne pa domov zgoraj na levi itd...
Če pa primerjam proti drugim spletnim stranem o kmetijah je še kar uredi, saj tudi druge niso ne vem kaj.
Speltna stran 5 let nazaj bi bila uredi, trenutno pa nasploh ni IN.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goran's Blog ()
Facebook sem mislil poudariti..je pa res ja, ni smiseln. Za meni pa sem razmišljal, da bi naredil vodoravnega, pod logotipom, kot je danes 'in'.
Gumb za prijavo moram skriti, ne ne uporablja ga nobeden.
Vesel bom še dodatnih komentarjev in ocen, hvala.
Gumb za prijavo moram skriti, ne ne uporablja ga nobeden.
Vesel bom še dodatnih komentarjev in ocen, hvala.
urli ::
Meni je kar všeč. Sicer ni tole fancy šmensi web 2.0 spletna stran ampak verjetno služi svojemu nameni in tudi vizualno je čisto spodobna. Recimo moja ocena je ena 7/10.
prtenjam ::
Stran je zelo lepa in nikakor ni out. Glede na ciljno publiko je stran zelo lepa - četudi ti klobasajo da ni takšna kot so trenutno popularne... A na kmetijo ne bodo šle 16-letne punce temveč srednja in starejša generacija in za njih je stran zelo primerna.
Lepo!
Lepo!
Matjaž Prtenjak
https://mnet.si
https://mnet.si
Netrunner ::
Všečna na prvi pogled, čeprav je dizajn že malo outdated. Tisti animiran gif spodaj desno me je popeljal 10 let nazaj :)
Sam težko rečem koliko bi računal za tako stran, ker take v osnovi ne bi naredil. Sploh pa ne v Joomli. Drugače pa stran ni nič kaj kompleksna, se gre večinoma za vsebine, tako da jaz bi tako stran naredil za cca. 800EUR + ... (privat) .. cena na firmi pa bi bila min 1.5k +
Sam težko rečem koliko bi računal za tako stran, ker take v osnovi ne bi naredil. Sploh pa ne v Joomli. Drugače pa stran ni nič kaj kompleksna, se gre večinoma za vsebine, tako da jaz bi tako stran naredil za cca. 800EUR + ... (privat) .. cena na firmi pa bi bila min 1.5k +
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Netrunner ()
marS ::
mal prevečkrat (na prvi strani 3x) poudarjaš kdo je stran nardil....mal preveč se mi zdi...da težiš s tem......
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
jype ::
SkyEye90> cca koliko bi zaračunali za izdelavo take spletne strani?
200 + ddv če je ves material (grafika, slike, vsebina) pripravljen, 1000-2000 + ddv če ni.
200 + ddv če je ves material (grafika, slike, vsebina) pripravljen, 1000-2000 + ddv če ni.
Narejena je v Joomli 2.5 (prenovo bom verjetno naredil v Joomli 3.0), saj mi je z njo najlažje delati (glede na moje bolj osnovno znanje). Ozadje bi pri novem disegnu obdržal, mogoče samo brez trave, me je skrbelo da boste rekli da je ozadje preveč našarjeno. Ok, reklame bom itak umaknil na dno in bo pisalo samo 1x.
jype ::
SkyEye90> splošen prvi vtis, izgled, preglednost
Boljše od povprečja, načeloma nič posebnega, vsekakor funkcionalna.
To da meni oblikovanje ni všeč nima nobene zveze s tem, da je verjetno všeč večini normalnih ljudi.
Boljše od povprečja, načeloma nič posebnega, vsekakor funkcionalna.
To da meni oblikovanje ni všeč nima nobene zveze s tem, da je verjetno všeč večini normalnih ljudi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
dmi ::
Stran niti ni slaba v smislu funkcionalnosti kakor po obliki.
Vsekakor je izredno generična, nima veliko osebnega pridiha razen slik. Moti me da daje občutek portala in ne predstavitev in ponudbo storitve. Premalo je poudarka na bistvenih zadevah in obiskovalec težko ve na kaj bi se osredotočil.
Spletna stran v fazi kakršni je sedaj ni najbolje izhodišče za preurejanje, potrebno bi jo bilo zasnovati na novo. Če spletna stran stoji že nekaj časa in je odslužila svojemu namenu super, če pa je bila ravno kar postavljena pa ni najboljši primer prakse.
Vsekakor je izredno generična, nima veliko osebnega pridiha razen slik. Moti me da daje občutek portala in ne predstavitev in ponudbo storitve. Premalo je poudarka na bistvenih zadevah in obiskovalec težko ve na kaj bi se osredotočil.
Spletna stran v fazi kakršni je sedaj ni najbolje izhodišče za preurejanje, potrebno bi jo bilo zasnovati na novo. Če spletna stran stoji že nekaj časa in je odslužila svojemu namenu super, če pa je bila ravno kar postavljena pa ni najboljši primer prakse.
Goran's Blog ::
Mislim da Joomla 2.5 ne bo več imela veliko časa posodobitev kar sem slišal, tako da vrži jo na 3.X.
[D]emon ::
torej salabajzerija, da ni niti nekega spodobnega hostinga, ki te zdaj na leto stane manj kot dve skatlici cigaret...
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
SimplyMiha ::
Ironično je, da hkrati nudijo free hosting. Ne bi bilo bolj smiselno, da ponudijo plačljivo storitev, kjer ni teh blesavih omejitev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DTS zvok na WD TVOddelek: Zvok in slika | 1841 (1328) | king67 |
» | LG IPS235V LEDOddelek: Zvok in slika | 1227 (961) | 69charger |
» | HTC servis - garancija in nov telefonOddelek: Loža | 4292 (4119) | icurk |
» | Predvajanje datotek .mkvOddelek: Programska oprema | 4287 (3567) | Zvezdica27 |
» | Težave onkyo receiver + jamo zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1947 (1642) | delfinus |