Forum » Programska oprema » reden avtomatični backup
reden avtomatični backup
dj_uro ::
Pozdravljeni!
Ker vem, da je tu gor veliko ''štručkotov'' se obračam na vas z namenom, če mi lahko pomagate pri mojem problemu in mi podate koristne informacije...
Iščem nek program, ki bi mi omogočal avtomatičen backup na recimo nek (omrežni, ni pa nujno) disk..
Torej, da poenostavim...
V hiši so štirje PC, kateri bi imeli dnevni avtomatični backup npr. ob vklopu ali recimo ob točno določeni uri. Ne bi bilo treba nič klikat, vse avtomatično... Seveda bi prej izbral kaj vse se naj backupira...
Pa še ta možnost, če se lahko obdrži backup za npr. 24h, nato se prepiše z novim (recimo, da kaj po nesreči izbrišeš, pa vseeno lahko najdeš na backup disku)
Hvala vsem za pomoč!
Ker vem, da je tu gor veliko ''štručkotov'' se obračam na vas z namenom, če mi lahko pomagate pri mojem problemu in mi podate koristne informacije...
Iščem nek program, ki bi mi omogočal avtomatičen backup na recimo nek (omrežni, ni pa nujno) disk..
Torej, da poenostavim...
V hiši so štirje PC, kateri bi imeli dnevni avtomatični backup npr. ob vklopu ali recimo ob točno določeni uri. Ne bi bilo treba nič klikat, vse avtomatično... Seveda bi prej izbral kaj vse se naj backupira...
Pa še ta možnost, če se lahko obdrži backup za npr. 24h, nato se prepiše z novim (recimo, da kaj po nesreči izbrišeš, pa vseeno lahko najdeš na backup disku)
Hvala vsem za pomoč!
vw-klub.si
Duhec ::
Tako, je, še en glas za Cobiana, simpl in uporaben.
http://blackbird.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
Mare2 ::
Acronis backup and recovery.
A to misliš na Acronis True Image ali je to druga stvar?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje diskaOddelek: Programska oprema | 4326 (3480) | Duhec |
» | Kakšen strežnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2122 (1475) | ta-mau |
» | Backup and recovery WINDOWSOddelek: Pomoč in nasveti | 1392 (1251) | Mare2 |
» | Program za backup?Oddelek: Programska oprema | 2338 (2036) | ant |
» | iscem prgram za delanje backupaOddelek: Programska oprema | 1042 (868) | noraguta |