Forum » Loža » Statement of identification..
Statement of identification..
drooer ::
Preko Varengold platforme (http://www.varengold.de/de/) sem si odprl račun za trgovanje... Sedaj pa sem dobil na mail da moram poslati dokumente da potrdim račun.
V mailu sem med drugim dobil tole :
We kindly would like to ask you to send us the signed account opening documents and the identification verification in original as soon as possible.
In pa tudi link do pdfja katerega je treba izpolniti in jim ga poslati po pošti. Nekje vmes je tudi točka da je treba podpis overiti če prav razumem? (glej sliko)
Zanima me kje to opravim najceneje in cca koliko so stroški takšne overitve?
V mailu sem med drugim dobil tole :
We kindly would like to ask you to send us the signed account opening documents and the identification verification in original as soon as possible.
In pa tudi link do pdfja katerega je treba izpolniti in jim ga poslati po pošti. Nekje vmes je tudi točka da je treba podpis overiti če prav razumem? (glej sliko)
Zanima me kje to opravim najceneje in cca koliko so stroški takšne overitve?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137754 (17718) | igi82m |
» | Paypal & Moneybookers (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12296 (7220) | s6c-gEL |
⊘ | ebay (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 45163 (34554) | Tilen |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21108 (18185) | Kwizlord |
» | HP Vista Express upgradeOddelek: Operacijski sistemi | 1948 (1159) | zee |