Forum » Strojna oprema » MX100 SSD
MX100 SSD
Toxic ::
LP!
Danes sem si kupil SSD disk in imam eno težavo... Vglavnem ko ga priklopim, mi v biosu kaže da je disk priklopljen, a ko pridem v sistem pa mi ne kaže da mam še en dodaten disk zraven. Priklopljenega mam pa v SATA2. Me pa zanima če rabim kje kaj prej z diskom še napravit(format al kaj koli) da mi ga pokaže in pol naložit winse na to al kak? Tega še nikoli nisem delal in bi prosil za pomoč =)
Hvala!
Danes sem si kupil SSD disk in imam eno težavo... Vglavnem ko ga priklopim, mi v biosu kaže da je disk priklopljen, a ko pridem v sistem pa mi ne kaže da mam še en dodaten disk zraven. Priklopljenega mam pa v SATA2. Me pa zanima če rabim kje kaj prej z diskom še napravit(format al kaj koli) da mi ga pokaže in pol naložit winse na to al kak? Tega še nikoli nisem delal in bi prosil za pomoč =)
Hvala!
Tribal ::
google it.
na hitro: moraš narediti particijo, ji dodeliti črko in quick format. Vse to narediš v disk management.
LP
na hitro: moraš narediti particijo, ji dodeliti črko in quick format. Vse to narediš v disk management.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s particijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1374 (1283) | masevc |
» | Povečanje particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2995 (2724) | solatko |
» | USB detekcija - problem z Western Digital My Book Premium EditionOddelek: Strojna oprema | 1936 (1704) | slitkx |
» | Zunanji trdi diskOddelek: Strojna oprema | 2980 (2021) | dudl |
» | Problem with hddOddelek: Pomoč in nasveti | 899 (728) | *ziga* |