Forum » Na cesti » Avto na plin
Avto na plin

IceBoX ::
Hojla,
Nekako kupujem avto in sem dobil enega zanimivega, ki je v mojem cenovnem rangu, pa me nekaj zanima. Na oglasu piše da je na plin. Kar me zanima je to, ali se kaj pozna ali je bencinar ali na plin...mislim glede na udobnost vožnje.
Enkrat sem se peljal z avtom na plin, pa se mi je zdelo da malo "pocukava" ko si dodal na plin. A to je bilo samo pri tistemu oz. a je to splošen problem vseh avtov na plin?
Ima kdo kake slabe izkušnje z avti na plin?
Nekako kupujem avto in sem dobil enega zanimivega, ki je v mojem cenovnem rangu, pa me nekaj zanima. Na oglasu piše da je na plin. Kar me zanima je to, ali se kaj pozna ali je bencinar ali na plin...mislim glede na udobnost vožnje.
Enkrat sem se peljal z avtom na plin, pa se mi je zdelo da malo "pocukava" ko si dodal na plin. A to je bilo samo pri tistemu oz. a je to splošen problem vseh avtov na plin?
Ima kdo kake slabe izkušnje z avti na plin?
Huh...

Vesoljc ::
Avto na plin- podatki, izkušnje...
ob tehnicni izpravnosti in pravilni nastavitvi sistema, ne sme biti razlik. slabih izkusenj nimam, razen 2x soft nastavitev, nimam tezav. zavoli na 1.8t 110kw, poraba po AC@150kmh je 10l.
ob tehnicni izpravnosti in pravilni nastavitvi sistema, ne sme biti razlik. slabih izkusenj nimam, razen 2x soft nastavitev, nimam tezav. zavoli na 1.8t 110kw, poraba po AC@150kmh je 10l.
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj nočete imet avta na plin? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 48895 (36287) | KAVINSKY |
» | Poraba avtoplina vs bencina (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12868 (6242) | zobnik |
» | Predelava na plin (Megane II 1.6 16v)Oddelek: Na cesti | 4507 (1278) | zobnik |