Forum » Zvok in slika » Včasih slaba slika na TV
Včasih slaba slika na TV
jalovec09 ::
Moč signala zaniha iz 95 na 25 pa nazaj na 50-95.
V čem je težava, pretvornik, kabel, antena, ...???
V čem je težava, pretvornik, kabel, antena, ...???
Scorpia ::
Drugače, sem tudi sam 2x naletel na ta problem. Pri meni doma je problem s sobno anteno, kljub temu da krvavec vidim (Okolica Medvod) imam probleme s mux-a, ki jih ti opisuješ. Kaj dosti se nisem poglabljal, ker uporabim sem pa tja, gledanje na računalniku.
Je pa ta pojav prisoten tudi v Kamniku, pa antena je na strehi ribja kost + ojačevalec, če obrnem proti Krimu, isto problemi. Krvavec tudi... enkrat bom probal, kakšen drug ojačevalec dat, pa bomo videli. Sumim pa, da se nekje ali nekdo, povzroča motnje.
Je pa ta pojav prisoten tudi v Kamniku, pa antena je na strehi ribja kost + ojačevalec, če obrnem proti Krimu, isto problemi. Krvavec tudi... enkrat bom probal, kakšen drug ojačevalec dat, pa bomo videli. Sumim pa, da se nekje ali nekdo, povzroča motnje.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV slika preko antene zmrzuje (stara tehnika)Oddelek: Zvok in slika | 1799 (1415) | veso266 |
» | DTV signal na Krku (HR)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3156 (2755) | Frenckie |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58597 (35309) | Alexius Heristalski |
» | TV3 izpuhtelOddelek: Zvok in slika | 2218 (2007) | RejZoR |
» | televizija-signalOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2157 (1991) | Alexius Heristalski |