Forum » Elektrotehnika in elektronika » Access point -antena
Access point -antena
tomaxxx ::
Imam postavljeno povezavo z dvema AP, zdej je pa en problemcek, ker eden mora biti znotraj hise, z drugim pa dobim signal ce ga postavim na okensko polico (zunaj).
Zanima me ce se da dobit kaksen kabel (podaljsek) kakih 20-25cm da bi samo antenco ki je sedaj privita na AP (N-konektor) speljal na zunanjo stran okna?
AP sem sicer tudi odpru, in je notri nekaj kabla na rezervo, vendar premalo :( tako da ce bi bila varianta bi samo kablcek zamenjal z daljsim (prelotal) ampak se mi ne sanja kaksen kablecek je to (nekaj tankega:) pa se vmes je nekaksen filtercek.
AP je D-Link DWL-900AP+
Zanima me ce se da dobit kaksen kabel (podaljsek) kakih 20-25cm da bi samo antenco ki je sedaj privita na AP (N-konektor) speljal na zunanjo stran okna?
AP sem sicer tudi odpru, in je notri nekaj kabla na rezervo, vendar premalo :( tako da ce bi bila varianta bi samo kablcek zamenjal z daljsim (prelotal) ampak se mi ne sanja kaksen kablecek je to (nekaj tankega:) pa se vmes je nekaksen filtercek.
AP je D-Link DWL-900AP+
- zavarovalo slike: OwcA ()
vili ::
vprasaj pri ZAK-u na Triglavski v Ljubljani majo eno lusno antenco za D-link 6dB okol 10k te pride in ma 1.5m kabla sam pomoje je bl za not mislena k za zunaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba koaksialnega kabla za podaljšek antene wifiOddelek: Omrežja in internet | 2274 (1923) | d0rK |
» | WLAN in routerjiOddelek: Omrežja in internet | 3351 (2626) | Spajky |
» | Nakup WLAN karticeOddelek: Kaj kupiti | 3620 (2345) | pujsek_ |
» | Modifikacija WLAN kartic (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8476 (6300) | pujsek_ |
» | wireless LAN (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4750 (3503) | pujsek_ |