Forum » Loža » PayPal dohodnina izplačila ipd.
PayPal dohodnina izplačila ipd.
Robi :P ::
Zdravo,
imam vprašanje glede paypala in izplačil. In sicer primer: na paypalu imam 50€ in bi jih rad prestavil na kartico oz banko. Imam VISA ISIC ( mislim da je to debitna kartica ). Kako je z izplačilom videl sem da pri prenosu denarja na VISO vzamejo 2€ (paypal). Ali lahko dam na VISO glede na to da je to tekoči račun na banki ali moram dati izplačilo na banko? Ter kako je z dohodnino ali se to šteje kot dohodek oz. ali se bo kje poznalo da sem si nakazal iz PayPal-a?
imam vprašanje glede paypala in izplačil. In sicer primer: na paypalu imam 50€ in bi jih rad prestavil na kartico oz banko. Imam VISA ISIC ( mislim da je to debitna kartica ). Kako je z izplačilom videl sem da pri prenosu denarja na VISO vzamejo 2€ (paypal). Ali lahko dam na VISO glede na to da je to tekoči račun na banki ali moram dati izplačilo na banko? Ter kako je z dohodnino ali se to šteje kot dohodek oz. ali se bo kje poznalo da sem si nakazal iz PayPal-a?
koyotee ::
Za 50€ te ne bo noben lovil.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Robi :P ::
Za 50€ te ne bo noben lovil.
Ja sam se pa verjetno šteje kot dohodek in gre v dohodnino?
Kdo ve kako je z izplačilom na kartico/račun?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Robi :P ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 138253 (18217) | igi82m |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 115539 (34389) | Vetrpiha |
⊘ | Visa brezimenska?Oddelek: Loža | 9943 (8600) | Mavrik |
» | Dvig denarja na paypaluOddelek: Pomoč in nasveti | 12785 (7645) | St235 |