Forum » Kaj kupiti » Nakup prenosnika
Nakup prenosnika
nuns12354 ::
Zivjo.
Razmisljal sem o nakupu prenosnika sicer bi res rad solidno masino ker bi ga mel predvsem za gaming torej nocem kaksnih problemov. Pripravljen sm oddsteti do 1000 eur vendar probably v obrokih. Pomeni kje bi js to kupil gledal sem topice glede enaa in mimovrste in vidm da js tole smeh. Zj v nemcijo nebi lihk hodu ce to ni res potrebno ce pa ze je a je mozno da narocim iz nemcije ker mam visa kartico. Hvala
Razmisljal sem o nakupu prenosnika sicer bi res rad solidno masino ker bi ga mel predvsem za gaming torej nocem kaksnih problemov. Pripravljen sm oddsteti do 1000 eur vendar probably v obrokih. Pomeni kje bi js to kupil gledal sem topice glede enaa in mimovrste in vidm da js tole smeh. Zj v nemcijo nebi lihk hodu ce to ni res potrebno ce pa ze je a je mozno da narocim iz nemcije ker mam visa kartico. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup vozila v Nemciji preko posrednikaOddelek: Na cesti | 5673 (2211) | benjaminp |
⊘ | Na Aljazeera pišejo o naši ograjiOddelek: Loža | 3659 (3019) | Semafor |
» | Diploma na vidiku - kako naprej?Oddelek: Loža | 6819 (5275) | Isotropic |
» | V Nemčiji pod pragom revščine večji delež ljudi kot v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10597 (8781) | Gozdni Joža |