Forum » Pomoč in nasveti » Boot iz USB-ja ne dela (HP Z400)
Boot iz USB-ja ne dela (HP Z400)
eric_cartman ::
Živjo!
Imam eno vprašanje, ki pa ga ne znam razrešit..
Imam HP-jevo delovno postajo z400 in nekaj rihtam.. Ko hočem bootat iz USB-ja mi napiše, da moram ugasnit UEFI/EFI mode. Ko ugasnem EFI pa mi v Legacy mode noče bootat iz USB kluča. Na tem računalniku je drugač naložen Windows xp še.
Prebiral sem že nekaj o tem..Piše nekje da moraš secure boot izključit itd. Ampak tega v tem BIOS meniju ne najdem čisto nikjer.
Skratka na mojem računalniku mi ga normalno boot-a, tukaj pa nikakor. Kako razrešit ta problem?..
Hvala.
Imam eno vprašanje, ki pa ga ne znam razrešit..
Imam HP-jevo delovno postajo z400 in nekaj rihtam.. Ko hočem bootat iz USB-ja mi napiše, da moram ugasnit UEFI/EFI mode. Ko ugasnem EFI pa mi v Legacy mode noče bootat iz USB kluča. Na tem računalniku je drugač naložen Windows xp še.
Prebiral sem že nekaj o tem..Piše nekje da moraš secure boot izključit itd. Ampak tega v tem BIOS meniju ne najdem čisto nikjer.
Skratka na mojem računalniku mi ga normalno boot-a, tukaj pa nikakor. Kako razrešit ta problem?..
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 setup ne zazna SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 5567 (2138) | jahidtech |
» | Onekey recovery (obnovitev sistema)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (678) | solatko |
» | Windows 10 - EFI particijeOddelek: Operacijski sistemi | 1164 (956) | Evolve |
» | Kako bootati iz USB na Windows tablici?Oddelek: Operacijski sistemi | 1981 (1630) | Compufreek |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10798 (8312) | krepki |