Forum » Omrežja in internet » Siol Pogodba
Siol Pogodba
sloncek ::
Mene pa zanima kje se, da downloadat pogodbo za gostovanje strani na siolovem strežniku.Pa če kdo mogoče ve na kakšni povezavi so gostovane te strani.
- premaknil: Gandalfar ()
Ja sej njihov odgovor je bil, da se pogodba nahaja na siolovi strani.Use lepo in prov smo kje točno na siolovi strani.
Glede vprašanja kako hitra je povezava je pa odgovoril z nevem. Nevem je res lahko odgovor na vsa vprašanja sam kaj če mi tak odgovor :).
Gandalfar ::
Osebe, ki ti je odgovarjala z ne vem na osnovna vprasanja :>
Da bom vedel naslednjic koga drugega zahtevat ;-)
Da bom vedel naslednjic koga drugega zahtevat ;-)
Jah glede na to, da mi ni ratal najdt bi reku, da je težko.Sicer pane ne vem link do pogodbe bi se mogu bit lepo vidn ne, da ga morm iskat.
[BISI] ::
Obrazec za dodatne storitve (pdf)
Zakaj obstajajo SiOLovi forumi mimogrede?
lp
SiOL hatepage support
Zakaj obstajajo SiOLovi forumi mimogrede?
lp
SiOL hatepage support
majk2000 ::
Na siolovi strani klikni na uporabniske strani (spodaj levo) in tam imas obrazce- zakup prostora je na pogodbi za dodatne storitve. BTW.. a se se komu zdi njihov portal zelo razmetan ? FUll tezko se kaj najde, tako da dam cisto prav tistemu, ki se pritozuje.
SkIDiver ::
Jz ti dam prov. Oibr razmetan, da se ne da najdt pametno in enostavno ter hitro nečesa kar iščeš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Autofill Siol mailOddelek: Omrežja in internet | 2590 (2298) | bosmla |
» | SIOL trio paketOddelek: Omrežja in internet | 4476 (3215) | Matheeew |
» | Siol ADSL naročniška številka?Oddelek: Omrežja in internet | 3176 (3046) | Packač |
» | Študentski ADSLOddelek: Omrežja in internet | 3540 (1847) | pivmik |
» | Najhitrejša pridobitev ADSL-ja???Oddelek: Omrežja in internet | 1241 (872) | cekr |