Forum » Omrežja in internet » Siol ADSL naročniška številka?
Siol ADSL naročniška številka?
chuck ::
Prekinjam ADSL Siol in potrebujem mojo naročniško številko. Ko sem izpolnil T-2 spletni obrazec sem vnesel šest-mestno cifro, ki pa se več ne spomnim kje sem jo našel.
Pred nosom imam tudi skupni račun telefon+ADSL, kjer je šifra kupca za telefon, ne vidim pa za ADSL. Edina možnost je še mogoče Tf.Št., ki je pri telefonu moja telefonska, pri ADSL pa 8-mestna cifra.
Na kratko: kje točno najdem to cifro in koliko mestna je(pogodbe več ne najdem)?
Pred nosom imam tudi skupni račun telefon+ADSL, kjer je šifra kupca za telefon, ne vidim pa za ADSL. Edina možnost je še mogoče Tf.Št., ki je pri telefonu moja telefonska, pri ADSL pa 8-mestna cifra.
Na kratko: kje točno najdem to cifro in koliko mestna je(pogodbe več ne najdem)?
To sem najprej vpisal, vendar mislim, da ni prava.
Ko izbereš opcijo npr. Zahteva za statični IP, se na listu za tisk izpiše naročniška številka , ki je v mojem primeru 8-mestna in se prične z 1xxxxxx
Ko izbereš opcijo npr. Zahteva za statični IP, se na listu za tisk izpiše naročniška številka , ki je v mojem primeru 8-mestna in se prične z 1xxxxxx
OmegaBlue ::
Naročniška številka piše na pogodbi ki si jo dobil nazaj s siola ob podpisu, zraven uporabniškega imena, gesla in email naslova.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Brane2 ::
Poleg tega je tudi na računu, ki ti ga izstavijo vsak mesec.
On the journey of life, I chose the psycho path.
OmegaBlue: hvala za odgovor, vendar bi si lahko prebral moje sporočilo v celoti kjer sem napisal, da ne najdem pogodbe
Brane2: hvala za odgovor, vendar bi si lahko prebral moje sporočilo v celoti kjer sem napisal, da imam račun pred nosom, ampak ker je skupni za telefon in ADSL na njemu ne vidim Siol naročniške številke
Brane2: hvala za odgovor, vendar bi si lahko prebral moje sporočilo v celoti kjer sem napisal, da imam račun pred nosom, ampak ker je skupni za telefon in ADSL na njemu ne vidim Siol naročniške številke
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekinitev razmerja TelemachOddelek: Mobilne tehnologije | 25261 (4492) | gusto |
⊘ | Grem na T2! PAPA Telekom!Oddelek: Omrežja in internet | 1708 (1427) | Tero |
» | iz tele-tv kabla na adslOddelek: Omrežja in internet | 1705 (1204) | SLOWWWeb.net |
» | Trenute lokacije kjer je mozen ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1817 (1407) | kleDo |
» | preverjanje adslOddelek: Omrežja in internet | 1721 (1244) | ABX |