Forum » Na cesti » Peugeot 106 nedelujoči števec hitrosti
Peugeot 106 nedelujoči števec hitrosti
smotanc ::
Imam težavo z mojim peugeotom 106 1997 letnik 1.0 mašina.
ne deluje mi števec koliko na uro se peljem.vse kar je drugo na števcu deluje normalno (temperatura motorja, obratomer..)
Zamenjal sem tudi sam števec z delujočim in napaka je ista.
malo sem se pozanimal kaj bi lahko bilo in prišel do ugotovitve da je senzor hitrosti šel po gobe.kje se nahaja sploh točno da ga zamenjam in kje bi ga lahko dobil.ali se splača vzeti rabljenega ali novega?
hvala za odgovore!
ne deluje mi števec koliko na uro se peljem.vse kar je drugo na števcu deluje normalno (temperatura motorja, obratomer..)
Zamenjal sem tudi sam števec z delujočim in napaka je ista.
malo sem se pozanimal kaj bi lahko bilo in prišel do ugotovitve da je senzor hitrosti šel po gobe.kje se nahaja sploh točno da ga zamenjam in kje bi ga lahko dobil.ali se splača vzeti rabljenega ali novega?
hvala za odgovore!
GTX970 ::
Predvidevam da števec ni elektronski.
Potem moraš zamenjati še zajlo od števca do menjalnika.
Potem moraš zamenjati še zajlo od števca do menjalnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
mr1two ::
Ceneje je, če namontiraš kak drug števec, recimo za kolo :) recimo: rabljen brezžični
Nove dobiš že za kakih 15-20 eur.
Nove dobiš že za kakih 15-20 eur.
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.
smotanc ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Debelina "glavne" vodovodne cevi v hiši (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22675 (10271) | floyd1 |
» | Težave z glavnimi varovalkami zaradi preobremenitveOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9665 (8687) | anzy4 |
» | Padec voltaže pri večjih obremenitvah, zakaj?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3681 (2965) | mirator |
» | 35A varovalke, primeren vodnik?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3597 (3285) | Sirko20 |
» | Resen problem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 31528 (26704) | mat xxl |