Forum » Igre » Vietcong censored in uncesored
Vietcong censored in uncesored
.smidge. ::
Ahm, bom kar novo temo odprl da ne bom po prejsni mesal.
Torej a mi lahko kdo opise razliko med navadno in cenzurirano izdajo Vietconga, ali pa se bolje kaksen screenshot za primerjavo. Koliko je razlike?
tnx
Torej a mi lahko kdo opise razliko med navadno in cenzurirano izdajo Vietconga, ali pa se bolje kaksen screenshot za primerjavo. Koliko je razlike?
tnx
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
Nikita H ::
Ah ni pretirane. MOdeli so krvavi, pa ful preklinjajo vsi in to je edino res zabavno. Ne pričakovat odtrganih udov pa razparanih želodcev!
.smidge. ::
Aha hvala.
Sprasujem zato, ker nameravam enkrat v prihodnosti jo kupit (no ja...) in ne vem kaj bi. Ne maram prevec krutosti po drugi strani pa ne bi imel rad populjene igre.
Sprasujem zato, ker nameravam enkrat v prihodnosti jo kupit (no ja...) in ne vem kaj bi. Ne maram prevec krutosti po drugi strani pa ne bi imel rad populjene igre.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
Nikita H ::
Sigurno potem uncensored, ker dialogi so za umret smešni. Nevem če so bili že kdaj v kakšni taki igri posamezni liki tako dodelani...
Binji ::
Problem je ku censored verzijo mam pa se mi ne da it se uncensored dobit
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Shingeki no kyojin - Attack on Titan (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 16944 (6558) | yoco |
» | AgonyOddelek: Igre | 4079 (1026) | Izi |
» | Glavni prodajalec na Silk Roadu sodeloval s policijoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5883 (3547) | poweroff |
» | The Pirate Bay gostuje slikeOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 4816 (2852) | gzibret |