Forum » Pomoč in nasveti » Zaprtje gesla za vstop v računalnik
Zaprtje gesla za vstop v računalnik
spiritwal ::
Pozdravljeni
Danes sem dobil nov računalnik z naloženimi Windowsi 8.1, toda že ob prevem pogledu in dejavnosti mi ni bil všeč.
Ko sem se vpisoval v Microsoftov račun, za kar mi je žal in sem ga nato odstranil, se odjavil, mi je ostalo geslo katero se pojavi , ko vžgem računalnik.
Sprašujem vas, kako bi lahko to geslo odstranil, da bi bpišel v namizje brez gesla? Kje se da to urediti?
Hvala za pomoč.
Danes sem dobil nov računalnik z naloženimi Windowsi 8.1, toda že ob prevem pogledu in dejavnosti mi ni bil všeč.
Ko sem se vpisoval v Microsoftov račun, za kar mi je žal in sem ga nato odstranil, se odjavil, mi je ostalo geslo katero se pojavi , ko vžgem računalnik.
Sprašujem vas, kako bi lahko to geslo odstranil, da bi bpišel v namizje brez gesla? Kje se da to urediti?
Hvala za pomoč.
Ja, geslo poznam, seveda. No, da sem bolj natančen, zaklenjen je zaslon.
Ne gre... :(
Ne gre... :(
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spiritwal ()
Evolve ::
nadzorna plošča->uporabniški računi->v nastavtivah računalnika spremeni moj račun->možnost vpisa->odstrani geslo
Mare2 ::
Želel si info, kako priti v namizje brez gesla. Dobil si odgovor. Kje je še problem?
Sprašujem vas, kako bi lahko to geslo odstranil, da bi bpišel v namizje brez gesla? Kje se da to urediti?.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
solatko ::
Računa preko katerega si prvič prišel v windows, se ne da zbrisat, lahko pa spremeniš ime. Tudi, če narediš nov račun, je glavni še vedno tisti, začetni.
Delo krepa človeka
fosil ::
Lahko tudi na novo naložiš win8, samo pred instalacijo izklopi internet in nato izberi lokalni račun in ne vpiši nobenega gesla.
Tako je!
To napako sem storil, ker sem se zaradi pošte, ki sem jo imel prej v outlooku in je nimam več, vpisoval v pošto na 8.1 in se vpisal v Microsoftov račun.
aerie ::
aerie - Ne bo šlo. Lahko ustvariš n število računov z admin pravicami, prvega ne boš uspel zbrisat. Lahko pa prvega preuredi, da se prijavi z lokalnim rčunom.
Izpis in ustvarjanje novega računa, vpiše ime in po želji geslo, ni pa nujno, lahko brez. Potem pa se po potrebi (trgovina), prijavlja v en ali drugi račun.
Izpis in ustvarjanje novega računa, vpiše ime in po želji geslo, ni pa nujno, lahko brez. Potem pa se po potrebi (trgovina), prijavlja v en ali drugi račun.
Delo krepa človeka
Lahko pa poizkusiš na ta način (včasih se posreči)
http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-21...
http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-21...
Delo krepa človeka
Lonsarg ::
8.1 včasih malo hebe in ne pusti spremembe 1. računa. Zato je v navodilih tudi v oklepaju, če bo uspelo.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6337 (5489) | jedateruk |
» | administratorOddelek: Pomoč in nasveti | 3089 (2557) | tinkatonka |
» | Težava z admin geslom v windows 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 2649 (2535) | Yacked2 |
» | Windows ne more odstraniti geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 2806 (2294) | amigo_no1 |
» | win xp- težave pri instaliranju gonilnika za wlan zaradi pravic kot administrator- PROddelek: Operacijski sistemi | 1704 (1704) | Sc0ut |