Forum » Mobilne tehnologije » Lg G2 problemi s tresenjem slike na zaslonu?
Lg G2 problemi s tresenjem slike na zaslonu?
neutronium ::
Telefon imam cca. 4 mesece in včeraj se mi je kar naenkrat brez meni poznanega razloga začela slika na ekranu tresti. To izgleda kot premikanje, tresenje oz. lomljenje slike vertikalno na spodnji polovici ekrana (če sem v aplikaciji ali pa samo na začetnem zaslonu). Ker ne morem ugotovit kaj bi lahko bilo narobe (android je že od začetka 4.4.2, inštaliral nisem novih programov), me zanima, če bi kdo znal pojasnit ali je problem,v softwaru ali hardwaru? Obstaja kakšna rešitev problema? Postaja pa že nadležen:-( pomaga, če telefon dam za nekaj časa v mirovanje ali ugasnem, vendar se problem po daljši uporabi (pol ure do 1 ure) pojavi. Ekran pri uporabi postane v zgornjem delu, kjer se slika ne trese rahlo topel, prav tako ohišje na zadnji strani v predelu kamere. Vendar nisem prepričan, če je to povezano ali pa je povsem normalen pojav. Hvala za kakršenkoli nasvet kako to odpravit, če je možno. Problemov do včeraj nisem imel nobenih, stvar se je začela kar naenkrat :(
neutronium ::
Sem pozabil dodat, da s telefonom delam kar nadvse skrbno, ni mi še nikoli padel iz rok ali, da bi ga polil..tako, da kaj od tega ne more biti vzrok
Mavrik ::
Tole zelo močno zgleda kot strojni problem (slab stik na povezavi oz. nekaj podobnega), nesi na servis.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3700 (2593) | klekej |
» | Simobil, ram2 pritožbaOddelek: Pomoč in nasveti | 7166 (6101) | St235 |
» | Shockproof 1.5m - garancija velja ali ne?Oddelek: Loža | 5341 (4749) | DarwiN |
» | Neučinkovit servis za več mesecevOddelek: Mobilne tehnologije | 4184 (2514) | RejZoR |
» | mrtvi pixliOddelek: Pomoč in nasveti | 8188 (7148) | Pyr0Beast |