» »

Nakup tiskalnika do 110€

Nakup tiskalnika do 110€

Andrej51 ::

Pozdravljen,
odločam se za nakup multifunkcijskega tiskalnika. Gledal sem Canona pixmo mg6450 vendar ker zadnje čase nisem preveč sledil razvoju printerjev vas prosim, da mi priporočite best-buy multifunkcijski barvni tiskalnik do 110€(raje manj).
Lp. Andrej

Kakšna ideja?

DarwiN ::

Dober bo... Če nimaš nekih ekstra zahtev, potem bo verjetno skoraj vsak dovolj dober.. Kartuše pa tudi imajo podobne cene..

Raje se vprašaj, če res potrebuješ barve.. Ker s kartušami je en cel hudič, medtem pa dobiš č/b laserja za isti denar.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Mirk ::

Kaj dejansko potrebuješ/zahtevaš od naprave?
Potrebuješ duplex, fax, barvni izpis, wlan, hitros tiskanja, koliko imaš namen tiskati, ... ?

Če ga potrebuješ za domačo uporabo, in ne tiskaš veliko, bo v osnovi dovolj tudi najcenejši.
Kot pa že rečeno resnično tudi razmisli, če ne bi raje vzel laserske rešitve, saj je na dolgi rok znatno ceneje (tudi če ne tiskaš pretirano veliko).

Največ tiskam med šolskim letom. Takrat tiskam skoraj vsak dan(seminarske,delovni listi,manjše slike...). Drugače pa poleti je poleti printer večinoma sameval. Lepo pa bi blo, da bi tiskalnik podpiral oboje stransko tiskanje, wlan za brezžično tiskanje,fax-a ne potrebujem.
Mislim pa, da se mi barvni printer bolj izplača kot vožnja v mesto (cca. 20 km).
Kakšna pa je kaj razlika med HPjem pa Canonom (cena kartuš,ločljivost tiskanja/skeniranja)?

heero ::

XEROX 3045

za to kar poterbujes vec kot dovolj

heero je izjavil:

XEROX 3045

za to kar poterbujes vec kot dovolj

Potrebujem barvni tiskalnik, drugače bi bil ta vredu izbira.

Mirk ::

Duplex, wifi, barva,...

http://www.techshop.si/index.php?route=...

Vendar ti glede na opis res priporočam, da raje vzameš č/b laser. Če boš videl, da potrebuješ barvo pa dokupiš kakšen poceni navaden tiskalnik.
Tiskalniki s kartušami so OK, samo se ne čudi če boš vsak mesec ali dva dal 60€ za nov set kartuš.

@Mirk do sedaj sem imel Canona MP610 pa sem z barvami prišel dokaj poceni skozi. Seveda nisem kupoval originalnih kartuš. Zdržale so mi pa cca. 2 meseca.
+Predlagani tiskalnik zgleda vredu za svoj denar bom pogledal se kje drugje ce se ga, da dobiti ceneje. Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Andrej51 ()

Steinkauz ::

JSt mam tega.
http://www.idealo.de/preisvergleich/Off...

http://www.toner123.si/brother/mfc-j/mf...

2400 strani 5eur.
Delajo bolš kot original.

Cnej kot marsikater laserc.

Tomson ::

Pod 100€ imaš odličnega Canona MG5550. Je hiter, ima visoko kvaliteto tiska, relativno poceni za vzdrževanje, nima pa naprednejših funkcij ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Alamar ::

V intersparu je od jutri naprej za 69 EUR, kar je res ugodno. Kompatibilne kartuse so na ebay.de smesno poceni (pod 4 EUR za XL crno s postnino vred).:)

Alamar je izjavil:

V intersparu je od jutri naprej za 69 EUR, kar je res ugodno. Kompatibilne kartuse so na ebay.de smesno poceni (pod 4 EUR za XL crno s postnino vred).:)

Sem opazil ga bom sel jutri verjetno iskat.

Alamar ::

Ce veliko tiskas imas na ebayu dobre deale. Recimo tiskalnik plus stiri komplete xl kartus za 95 eur s postnino vred
http://www.ebay.de/itm/Canon-Pixma-MG-5...

Imajo tudi komplete z manj kartusami.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
800162594 (616) scipascapa
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

17039059 (22773) gazer
»

kateri printer kupiti (strani: 1 2 )

6423044 (15318) Spock83
»

Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7430694 (19964) bobby
»

Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )

8830686 (24384) Bye

Več podobnih tem