Forum » Loža » Prostovoljno delo Kaj početi?
Prostovoljno delo Kaj početi?
m4rib0rch4n ::
Ker sem trenutno nezaposlen in mi je grozno dolgčas bi rad kaj počel zastonj oziroma prostovoljno. Problem je v tem da sem precej introvertni človek, ne znam z ljudmi in otroki. So pa pravzaprav vsa prostovoljna dela, dela z ljudmi(pomoč starejšim, invaldim itd)
http://www.prostovoljstvo.org/za-prosto...
Kaj bi rad počel? Vsekakor ne nekaj takega kaj je težko fizičnno delo ali intenzivno pogovarjanje z ljudmi. Druga pa vse kar se da naučit v kratkem času :) Pridem lahko kamorkoli v Mariboru ali bližnji okolici(ali dalje če mi plača za prevoz)
Torej še obstaja kaj drugega? Tudi ne želim početi kaj takega, da bi moral biti doma pred računalnikom ker to sem tako ali tako že zdaj. Torej mogoče od slo-tech ljudi kdo kaj potrebuje oziroma ima kakšen nasvet?
Seveda pa si že iščem službo dalje a prosim naj to ne bo predmet te debate.
http://www.prostovoljstvo.org/za-prosto...
Kaj bi rad počel? Vsekakor ne nekaj takega kaj je težko fizičnno delo ali intenzivno pogovarjanje z ljudmi. Druga pa vse kar se da naučit v kratkem času :) Pridem lahko kamorkoli v Mariboru ali bližnji okolici(ali dalje če mi plača za prevoz)
Torej še obstaja kaj drugega? Tudi ne želim početi kaj takega, da bi moral biti doma pred računalnikom ker to sem tako ali tako že zdaj. Torej mogoče od slo-tech ljudi kdo kaj potrebuje oziroma ima kakšen nasvet?
Seveda pa si že iščem službo dalje a prosim naj to ne bo predmet te debate.
m4rib0rch4n ::
Huh 100 ogledov tega posta pa ni noben nič napisal? Kako to? Kaj res dandanes tudi če hočeš kaj zastonj počet te noče noben vzet?
Assass1n ::
Jaz sm pogledal pa prebral vendar ti ne vem povedat.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Trololololol ::
Dom upokojencev. Za ljudi so zanimivi tudi tisti, ki niso ravno veliki govorci, če le znajo poslušati, povedati kaj drugačnega, na drugačen način. Če boš v družbi, skleneš tudi VIP, ki lahko pripomore tudi do nove službe.
gruntfürmich ::
delo z ljudmi v sončku in podobnih ustanovah. tam so telesno na ravni 3-5 letnikov, nekateri z govornimi motnjami, tko da je 90% tega igranje raznih družabnih igric, recimo šaha ipd.
jst sem recimo to delal pri enemu na domu; pač malo pogledaš za družabnimi igricami in jih prilagodiš osebi, pa se to igrata da mine čas. društvo vita ima tega nekaj.
lahko pa tudi recimo inštruiraš, ampak to bi lahko tudi proti plačilu v knjižnici.
vidim da je nabijača že minilo...
jst sem recimo to delal pri enemu na domu; pač malo pogledaš za družabnimi igricami in jih prilagodiš osebi, pa se to igrata da mine čas. društvo vita ima tega nekaj.
lahko pa tudi recimo inštruiraš, ampak to bi lahko tudi proti plačilu v knjižnici.
vidim da je nabijača že minilo...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Samsko življenje brez resne zveze (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 73901 (16343) | BigWhale |
» | Nenadno propadla robotska firma AnkiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6076 (4054) | Gagatronix |
» | Odvisnost od racunalnikaOddelek: Loža | 5635 (3884) | TheBlueOne |
» | Krvodajalska akcija (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10572 (8619) | PrimozR |