Forum » Pomoč in nasveti » Dual monitor
Dual monitor
BigD ::
Mam problem ko mi je na laptop crknu monotir uporabljam pa zdej priklopljenega.
kako naštimam da se vidi original windows z status bar in uro ne pa tisti ki je priklopljen!
Sem se že igral z nastavitvijo v display properties pod settings kjer sem premeščal z drag and drop kateri je aktiven. Vendar mi nikoli ne pokaže status bar in če katerikoli program zaženem mi okna za inštalacijo skrije vedno na laptop monitorju tudi če zamenjam aktiven status.
kako naštimam da se vidi original windows z status bar in uro ne pa tisti ki je priklopljen!
Sem se že igral z nastavitvijo v display properties pod settings kjer sem premeščal z drag and drop kateri je aktiven. Vendar mi nikoli ne pokaže status bar in če katerikoli program zaženem mi okna za inštalacijo skrije vedno na laptop monitorju tudi če zamenjam aktiven status.
- spremenil: BigD ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri android ROM vam je the best?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1732 (1233) | tomaz88 |
» | Spremembe v uporabniškem vmesniku Windows 8 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 46387 (39444) | Jst |
» | Opera najhitrejša (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22403 (19305) | Dragi |
» | Opera 9 Preview 1Oddelek: Novice / Brskalniki | 4743 (3422) | MrStein |
» | IE 6 nova oknaOddelek: Programska oprema | 1417 (1186) | andper |