Forum » Loža » Ravnatelj storil samomor
Ravnatelj storil samomor
Temo vidijo: vsi
m0LN4r ::
Eni pač ližejo muco, drugi pa so na čikpavzi. Jaz ne vidim razlike :)
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Mesar ::
In imamo pristojne organe, da rešujejo te zadeve - ki v tem primeru niso bili koriščeni. Prišlo pa je do drugih dejanj, ki niso v skladu z našo zakonodajo.
Your turn to burn!
Okapi ::
A se vi nagi sprehajete doma, da se vam zdi lizanje mucke na šoli sprejemljivo?Sicer ne vem, kakšno povezavo ima nudizem s sprejemljivostjo lizanja mucke, ampak ja, eni se sprehajamo nagi doma. In kaj zdaj?
Zavedam se tudi teoretične možnosti, da me bo kdo posnel skozi okno (ali poleti na plaži) in objavil fotko na netu.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Okapi ::
To sem že včeraj napisal - don't do the crime if you can't do the time.
Pa da ne bo kdo narobe razumel - tisto lizanje mucke ni "crime", pregovor velja za vsa dejanja, zakonita ali nezakonita.
O.
Pa da ne bo kdo narobe razumel - tisto lizanje mucke ni "crime", pregovor velja za vsa dejanja, zakonita ali nezakonita.
O.
Kaj je razlika, če grejo vsi javni uslužbenci 10x na čikpavzo ali na 5x na kavo ali pa si privoščijo en bolj eksotičen "čik" pa se skrijejo?
Pišete kot, da bi seksala dva mladoletna v jedilnici med malico in se snemala v živo na poptv.
Pišete kot, da bi seksala dva mladoletna v jedilnici med malico in se snemala v živo na poptv.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Aston_11 ::
nagobčnik ::
BigWhale ::
Odgovornost, da med službenim časom, ki mu ga plačujemo vsi, nateguje sodelavko...
Za to ga ne plačujemo, plačujemo ga za ravnateljevanje. Za to je odgovoren.
Največji problem je v tem, da je onegavil med službenim časom in to v prostorih javnega zavoda. Prav tako so taki kekci zgled mladini... torej kaj se je mladina naučila iz njegovega primera? Nič kaj lepega.
Tako je! Ce fuka, naj fuka v privatnem sektorju! Ne pa na racun drzavljanov! A bi mu blo tezko it po sluzbi v lokal in v lokalu na WCju opraviti te zadeve.
Jaz predlagam, da ustanovimo posebno komisijo, ki bo ugotovila, koliko ljudi v JU se onegavi na delovnih mestih in koliko nasega denarja zato vrzemo stran. Potem pa naj drzava to vsem uposteva pri odmeri dohodnine. Olajsava zaradi koitusa javnih usluzbencev na delovnem mestu. Recimo ene 0.5% bi bilo smiselno.
... ...
V resnici pa v bistvu ne ves, tocno kdaj je to pocel. Morda je bilo med pavzo za malico, morda je blo po sluzbenem casu. Tudi ce je bilo v sluzbenem casu, pa kaj? Jaz sem videl enga ravnatelja kako je vrtal po nosu! Takoj v medije z njim, to je pocel v sluzbenem casu in jaz ga za to NE placujem. Placujem ga za ravnateljevanje. Kaksn zgled pa daje mulariji?! Da lahk kr tkole vrtajo po nosu. Se mal pa si bodo dovolil se praskat po riti, eni clo tud takrat k jih ne srbi ze ful mocno!
Mladina se je iz njegovega primera naucila to, da je povsem sprejemljivo, da nekomu vdres v zasebnost, ga posnames pri nekem dejanju in to potem objavis na internetu. Ta primer je vsem srednjesolcem povedal, da naj kamere nosijo s sabo v solo in snemajo, snemajo in objavljajo na internetu. Bravo nasi!
vostok_1 ::
Z javnim sektorjem je marsikaj narobe, ampak seks na delovnem mestu je še najmanjši problem, če sploh je.
Ja enim je seks fuj kriminal, kajenje pa normalno.
Med tem ko vsi vemo kaj je bolj zdravo in naravno.
Jaz bi rajši videl, da učiteljice uŽivajo (spolna vzgoja) in se jim stem dvigne kvaliteta dela, kot da kadijo pred učenci in se zastrupljajo.
Med tem ko vsi vemo kaj je bolj zdravo in naravno.
Jaz bi rajši videl, da učiteljice uŽivajo (spolna vzgoja) in se jim stem dvigne kvaliteta dela, kot da kadijo pred učenci in se zastrupljajo.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
oracle ::
Meni se medijski odziv ni zdel nič večji ali manjši od pričakovanega. Tudi sicer se mi ni zdel sporen. Pač poročajo, več ali manj le posredujejo dejstva. Zasebnost je itak precenjena. Zasebnost, ko človek na skrivaj izvaja takšno ali drugačno prevaro, je pa itak samo potuha.
Kar se tiče konkretne situacije menim, da samomor (če je sploh potrjen?) ni bil posledica medijev, temveč zgolj dejstva, da je bil zasačen pri napačnem vedenju (dvojno varanje poročenih ljudi, če bi bila samska ne vidim težave, verjetno je ne bi niti udeležena).
Tko da sam si je kriv, če je naredu pizdarijo in je ni uspel zadržat pred javnostjo. Tvegal je in imel smolo. Kaj točno je pretehtalo v samomor pa verjetno ne bomo nikoli zares vedeli.
P.S.: avtorja posnetka ne obsojam nič več kot zakonodaja. Kriv je nepooblaščenega video nadzora (in kar pač spada zraven), za samomor pa mu ne nalagam niti najmanj odgovornosti. Vsaj jaz.
Kar se tiče konkretne situacije menim, da samomor (če je sploh potrjen?) ni bil posledica medijev, temveč zgolj dejstva, da je bil zasačen pri napačnem vedenju (dvojno varanje poročenih ljudi, če bi bila samska ne vidim težave, verjetno je ne bi niti udeležena).
Tko da sam si je kriv, če je naredu pizdarijo in je ni uspel zadržat pred javnostjo. Tvegal je in imel smolo. Kaj točno je pretehtalo v samomor pa verjetno ne bomo nikoli zares vedeli.
P.S.: avtorja posnetka ne obsojam nič več kot zakonodaja. Kriv je nepooblaščenega video nadzora (in kar pač spada zraven), za samomor pa mu ne nalagam niti najmanj odgovornosti. Vsaj jaz.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oracle ()
Zares BAD guysi ne delajo samomora, ampak nadaljujejo z being BAD guy.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Phantomeye ::
Kako grozen občutek mora bit, ko je kar naenkrat na vseh spletnih straneh, novicah, časopisih,tv-ju tvoj obraz v marmeladi. Ljudje govorijo o tem, mediji poročajo se norčujejo. Pa si samo človek, ki nisi oškodoval nikogar per se, nisi naredil nič kaznivega. Nihče si ne zasluži tega. In najbolj zanimivo je, da zadeva BI izumrla, če je mediji ne bi pobrali. Sure, video je postal v izi viralen, ampak glavni boost so dali pa mediji.
BigWhale ::
Meni se medijski odziv ni zdel nič večji ali manjši od pričakovanega.
Slovenske novice so sproducirale 20 clankov o tem. Meni se zdi to kar precej za obdobje teh dveh tedno ali koliko casa se je ze to dogajalo...
Zasebnost je itak precenjena.
Upam, da nikoli ne prides v kak tak, vsaj priblizno podoben polozaj, ker potem bomo pa s tvoje strani poslusali jamranje kako ne spostujemo tvoje zasebnosti.
Zasebnost, ko človek na skrivaj izvaja takšno ali drugačno prevaro, je pa itak samo potuha.
Za kaksno prevaro pa je slo v tem primeru?!?!
temveč zgolj dejstva, da je bil zasačen pri napačnem vedenju (dvojno varanje poročenih ljudi, če bi bila samska ne vidim težave, verjetno je ne bi niti udeležena).
Oh, ta cistunska preprostost. A resnicno mislis, da je 'dvojno varanje' v tem primeru povod? Ne trapaj. To je stvar dveh porocenih parov, stirih ljudi. Ne pa za naslovnice casopisov in spletnih strani in za celo jebeno drzavo, da potem vsi moralizirajo.
Ja, sam je kriv, da je svet poln debilov, ki nimajo dovolj zanimivega zivljenja in se morajo ukvarjati z zivljenji drugih in se v njih vpletati po nepotrebnem. Res je.
Super Sonic ::
Slovenske novice so sproducirale 20 clankov o tem. Meni se zdi to kar precej za obdobje teh dveh tedno ali koliko casa se je ze to dogajalo...
In kaj potem? A lahko pišejo o tem, da ne rabimo cepiva, da nas zastrupljajo z harpi (al kaj je tist jajc), lahko pišejo o _n_ stareh; o tej kao pa ne smejo? Dej nehite ga kvačkat. ;)
Seksat v šoli se ne sme. In me čudi, da bi šel -kdorkoli- to javno zagovarjat.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
jype ::
Super Sonic> Seksat v šoli se ne sme.
Link na zakon ali pravilnik, pa tudi člen in odstavek, prosim. Hvala!
Super Sonic je izjavil:
Seksat v šoli se ne sme.Kot ti je napisal zgorej. Zakon, člen.
Edit:prehitev, brisat ne grem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Nummy ::
rdečelaska je izjavil:
A se vi nagi sprehajete doma, da se vam zdi lizanje mucke na šoli sprejemljivo?
... to se počne v vseh firmah, le zakaj naj bi bila pa šola nekaj svetega... prosim lepo, kakšno moraliziranje... ja, tudi v šolah, v zasebnosti kabinetov se to lahko počne in zakaj ne?
... še vi se kdaj goli sprehajajte po stanovanju in odprl se vam bo popolnoma drug pogled na "svet", kdo ve, morda zato postanete bolj sočutni, da o čem drugem sploh ne govorim;-)
Če to počnete v VAŠI firmi, potem se ne čudit, da ste na psu, če pa še niste pa še boste. Delovno mesto pač ni mesto za kurbarije, prav tako kot ne za kajenje. Tja greš delat in ubogat nadrejene zato si tud plačana, ko končaš svoj delavnik pa lahko zarad mene delaš kar želiš, seveda za štirimi stenami, razen če želiš zabavati svojo okolico...
Se ne čudim, da je država u 3pm glede na to kwa se dela po javnem sektorju ter seveda po firmah...
Vsak disciplinski organ ti bo zabil to med neprimerno/nedostojno vedenje. Je pa res, da je konec koncev ravnatelj tisti, ki diktira tempo narave komunikacije v šoli in če poznate šolo, kjer se takšna dejanja opravičujejo, kar na plano prosim. Če obstaja kakšna šola v Sloveniji kjer se porivajo pred odprtimi vrati - kar na plano. Sej kot pravite ni kaznivo.
Lahko je tudi tuj link pa, da vidimo, kakšen ration tolerance seksa v šoli imamo po svetu.
Pa za trobentače obstaja link na googlu, kjer vam bo predstojnik ravnateljev lepo povedal, da so takšna dejanja nedopustna. Pa tudi ZAKAJ so nedopustna,čeprav, DA, člena kot samega posebi, kjer bi pisalo " šoli se spolno ne občuje" ni. Res je in bravo za to odkritje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Super Sonic ()
Phantomeye ::
Super Sonic je izjavil:
Vsak disciplinski organ ti bo zabil to med neprimerno/nedostojno vedenje. Je pa res, da je konec koncev ravnatelj tisti, ki diktira tempo narave komunikacije v šoli in če poznate šolo, kjer se takšna dejanja opravičujejo, kar na plano prosim. Če obstaja kakšna šola v Sloveniji kjer se porivajo pred odprtimi vrati - kar na plano. Sej kot pravite ni kaznivo.
Lahko je tudi tuj link pa, da vidimo, kakšen ration tolerance seksa v šoli imamo po svetu.
Pa za trobentače obstaja link na googlu, kjer vam bo predstojnik ravnateljev lepo povedal, da so takšna dejanja nedopustna. Pa tudi ZAKAJ so nedopustna,čeprav, DA, člena kot samega posebi, kjer bi pisalo " šoli se spolno ne občuje" ni. Res je in bravo za to odkritje.
In sankcija je medijski link, ki je bil popolnoma opravičen ali kaj?
Super Sonic> Vsak disciplinski organ ti bo zabil to med neprimerno/nedostojno vedenje.
Za to mora imeti pravno podlago. Žal mi je, ampak če si ga grem zdrkat na stranišče med delovnim časom, to ne more biti stvar nikogar drugega kot izključno mene. Če s seboj povabim partnerja, potem še njega, nikakor pa nikogar drugega in vsak poseg v mojo zasebnost, ki bi mi poskušal naprtit, da je s takim početjem kaj narobe (razen seveda popolnoma smiselne zahteve, da za seboj počistim, kot se od civiliziranega človeka spodobi), je tudi protiustaven, poleg tega da je protizakonit, nemoralen in brez vsakega smisla.
Za to mora imeti pravno podlago. Žal mi je, ampak če si ga grem zdrkat na stranišče med delovnim časom, to ne more biti stvar nikogar drugega kot izključno mene. Če s seboj povabim partnerja, potem še njega, nikakor pa nikogar drugega in vsak poseg v mojo zasebnost, ki bi mi poskušal naprtit, da je s takim početjem kaj narobe (razen seveda popolnoma smiselne zahteve, da za seboj počistim, kot se od civiliziranega človeka spodobi), je tudi protiustaven, poleg tega da je protizakonit, nemoralen in brez vsakega smisla.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
PaX_MaN ::
Super Sonic je izjavil:
Pa za trobentače obstaja link na googlu, kjer vam bo predstojnik ravnateljev lepo povedal, da so takšna dejanja nedopustna.
A ta predstojnik zakone sprejema alkva, da je njegova beseda tolk vredna?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Nummy> Če to počnete v VAŠI firmi, potem se ne čudit, da ste na psu, če pa še niste pa še boste. Delovno mesto pač ni mesto za kurbarije, prav tako kot ne za kajenje.
Žal mi je, ampak delovna mesta, na katerih morajo ljudje celoten delovni čas dejansko delati, pospešeno hitro zapolnjujejo roboti, podjetja, v katerih so kajenje in spolni odnosi med zaposlenimi prepovedani, pa dobijo le tiste najslabše možne kadre, ki nimajo nobene druge izbire.
Super Sonic> Pa tudi ZAKAJ so nedopustna,čeprav, DA, člena kot samega posebi, kjer bi pisalo " šoli se spolno ne občuje" ni.
Če ga ni, potem se vsekakor sme in sankcij zoper to ne more biti.
Žal mi je, ampak delovna mesta, na katerih morajo ljudje celoten delovni čas dejansko delati, pospešeno hitro zapolnjujejo roboti, podjetja, v katerih so kajenje in spolni odnosi med zaposlenimi prepovedani, pa dobijo le tiste najslabše možne kadre, ki nimajo nobene druge izbire.
Super Sonic> Pa tudi ZAKAJ so nedopustna,čeprav, DA, člena kot samega posebi, kjer bi pisalo " šoli se spolno ne občuje" ni.
Če ga ni, potem se vsekakor sme in sankcij zoper to ne more biti.
Zgodovina sprememb…
In sankcija je medijski link, ki je bil popolnoma opravičen ali kaj?
Kaj vse požre tvoje oko, ko prebira rumene medije, zdej je pa kr naekrat vsem zelo pomembno kaj pišejo ene Novice. Ja lepo vas prosim; dvoličnost se lahko izvaja vsak dan in povsod. In ja; če ti pišejo, da so cepiva strupena in se ne cepit, potem ti tudi to lahko objavljajo. Jaz bi se bolj cepljenje sekiral kot pa za "medijski linč" enega ravnatelja.
In ja; učitelji in ravnatelji so javne osebe. Imajo pravila obnašanja. Ne morjo se fukart med delovnikom v šoli, ne da bi tvegali več kot jaz, ki lahko sodelavko v skladišču nategnem. Življenje ni pošteno. ;)
Žal mi je, ampak če si ga grem zdrkat na stranišče med delovnim časom, to ne more biti stvar nikogar drugega kot izključno mene.
Če boš pustil odprta vrata potem to ne bo več toliko tvoja stvar, ker me boš motil če bom šel mimo. Pa še posnel te bom. Face it.
A ta predstojnik zakone sprejema alkva, da je njegova beseda tolk vredna?
Ja. Predstvlja foh, predstavlja ljudi določene ljudi in ali si že kdaj slišal za uzance? Gre za nenapisane poslovne običaje. In čeprav boš včasih vse naredil prav, dobil posel in bil stroškovno najugodnejši, boš padel na uzanci in posla ne bo. WTF!!! A si lahko predstavljaš? Ena uznaca te zjebe?
In samo tako bom rekel; hvala bogu da so še neke moralne norme, ki razumejo, da fukarjenje v šolo ne paše.
Zgodovina sprememb…
Super Sonic> Če boš pustil odprta vrata potem to ne bo več toliko tvoja stvar, ker me boš motil če bom šel mimo. Pa še posnel te bom. Face it.
Jasno, potem je to že prepovedano po ZJRM, ampak... A sta unadva kljukca pustila odprta vrata?
Super Sonic> In samo tako bom rekel; hvala bogu da so še neke moralne norme, ki razumejo, da fukarjenje v šolo ne paše.
Fukarjenje povsod paše, samo nehat si moraš dopovedovat, da je karkoli racionalnega v tem, da se pretvarjaš, da je spolni odnos na kakršenkoli način problematično početje.
Jasno, potem je to že prepovedano po ZJRM, ampak... A sta unadva kljukca pustila odprta vrata?
Super Sonic> In samo tako bom rekel; hvala bogu da so še neke moralne norme, ki razumejo, da fukarjenje v šolo ne paše.
Fukarjenje povsod paše, samo nehat si moraš dopovedovat, da je karkoli racionalnega v tem, da se pretvarjaš, da je spolni odnos na kakršenkoli način problematično početje.
Zgodovina sprememb…
Super Sonic je izjavil:
Gre za nenapisane poslovne običaje.
Šola je biznis? Dafuq?
Super Sonic je izjavil:
In čeprav boš včasih vse naredil prav, dobil posel in bil stroškovno najugodnejši, boš padel na uzanci in posla ne bo. WTF!!! A si lahko predstavljaš? Ena uznaca te zjebe?
Sej ni bla to prostitucija, da bi šlo za kršenje pogodbe ker ji je napačno lukno lizal, no!
Super Sonic je izjavil:
In samo tako bom rekel; hvala bogu da so še neke moralne norme, ki razumejo, da fukarjenje v šolo ne paše.
A gejevske delavnice po teh moralnih normah tut ne spadajo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Pa spolna vzgoja tudi ne. In smo tam, pri katolibanih.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
theBill ::
Super Sonic> Seksat v šoli se ne sme.
Spet trollanje.
Celotni pravni predpisi izhajajo iz moralnih. Nekatere stvari so pravno urejene, druge pa moralno-etično, in tole bi moralo za vsakega zdravorazumskega človeka spadati pod drugo. Še toliko bolj ker ne gre za dva, ki sta par, ampak za varanje.
Seks je privat zadeva dveh (ali več hehehe) ljudi, ki ne spada na javna mesta, v določenih primerih je to celo po zakonu kaznivo. Če imaš fetiš, da te lahko kdo ob tem zasači/opazuje, je to samo to - tvoj fetiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: theBill ()
Vitez ::
Seks je privat zadeva dveh (ali več hehehe) ljudi, ki ne spada na javna mesta, v določenih primerih je to celo po zakonu kaznivo. Če imaš fetiš, da te lahko kdo ob tem zasači/opazuje, je to samo to - tvoj fetiš.
Zaprti ( zaklenjen ? ) kabinet ni javni prostor.
[
Celotni pravni predpisi izhajajo iz moralnih. Nekatere stvari so pravno urejene, druge pa moralno-etično, in tole bi moralo za vsakega zdravorazumskega človeka spadati pod drugo. Še toliko bolj ker ne gre za dva, ki sta par, ampak za varanje.
To, če nekdo nekoga vara, je stvar njega in njegovega partnerja, ne tvoja. In nikjer ne piše, da mora biti kazen javna osramotitev in obravnava na okroglih mizah.
Daj razmisli malo. Okrogle mize zaradi fuka. P.izda. A ta narod nič ne fuka?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vitez ()
Daedalus ::
Konsenzualni seks dveh (ali več) odraslih, opravilno sposobnih oseb, se vas/nas ne tiče. Simpl as that. In kot običajno, najbolj preproste stvari ljudje najtežje zapopadejo.
Rumeni mediji pa... so rumeni. Bi pa vsaj v tem primeru lahko raziskali možnosti uveljavljanja kazenske odgovornosti novinarjev in medijev, ki so s stopnjevanjem pritiska na ravnatelja privedli do tega žalostnega rezultata. Nekje bo pri nas medijem potrebno potegnit črto.
Rumeni mediji pa... so rumeni. Bi pa vsaj v tem primeru lahko raziskali možnosti uveljavljanja kazenske odgovornosti novinarjev in medijev, ki so s stopnjevanjem pritiska na ravnatelja privedli do tega žalostnega rezultata. Nekje bo pri nas medijem potrebno potegnit črto.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
A sta unadva kljukca pustila odprta vrata?
To noben ne ve. Ve se samo tolk, da se lahko čim bolj trola.
Jasno, potem je to že prepovedano po ZJRM
To lahko pove sodnik. Lahko imam seboj otroka in te obtožim spolnega nadlegovanja. Lahko bom pa sam. N situacij ti lahko naštejem in jo bom našel, tisto, ko ne boš šel tožit. :) Če delaš pizdarije na javno-zasebnih placih boš prej ali slej najebal. Sej kje pa piše, da bo kazen zato snemaje visoka in poštena. Torej, prvo smo mi sami, potem je šele okolica in vsi ostali posegi v zasebnosti.
racionalnega v tem, da se pretvarjaš, da je spolni odnos na kakršenkoli način problematično početje.
Ne. Ti ne ločiš med vrstami dela. Kot, da ne razumeš, da so poklici, kjer se ne sme tega počet in nekateri poklici tvegajo izgubo položaja zaradi seksa v delovnem času. Prfoksi delajo z mladimi; že fotografiranje spornih položajev je lahko dovolj, da letiš čez vrata. Recimo na eni iz med šol v Lj, kjer dela tudi "moja" je predpisano kako dolgo krilo lahko obleče. Določeno z internim pravilnikom.
Šola je biznis? Dafuq?
? Ja? A delajo zastonj? Poslovni običaj je poslovni običaj. Je razmerje. A tega ne razumeš? Wow.
Sej ni bla to prostitucija, da bi šlo za kršenje pogodbe ker ji je napačno lukno lizal, no!
Bilo je dovolj, da se je v pouk naselil nemir. In kamorkoli bo ta prfoksa prišla, bo težko učila in glede na bazen učiteljev, ki čaka zunaj, da se zaposli, jo čakajo težki časi pri razgovorih z ravnatelji. Sej pravim, lahko pa da obstaja kje kakšna šola, kjer to javno povedo, da se pri njih počne, ker ni zakona oz člena, ki bi to prepovedal in se to počne. Samo ne bom izvedel od nobenga, kjer taka šola je. Če je.
Tudi odprt kabinet ni javni prostor.
Lahko pa notr pogledaš in se zadereš "dva fukata". Se je že zgodil in odletel je parček iz šole.
Zgodovina sprememb…
nagobčnik ::
Daedalus> Nekje bo pri nas medijem potrebno potegnit črto.
To je tricky. Načeloma lahko le (neodvisno, haha) sodišče odloča o tem, ali je medij šel predaleč.
Super Sonic> Lahko pa notr pogledaš in se zadereš "dva fukata". Se je že zgodil in odletel je parček iz šole.
Parček bi seveda lahko tožil šolo in tožbo tudi dobil.
Super Sonic> Če delaš pizdarije na javno-zasebnih placih
Aha, neka nova kategorija! Kaj pa je to?
Super Sonic> Recimo na eni iz med šol v Lj, kjer dela tudi "moja" je predpisano kako dolgo krilo lahko obleče. Določeno z internim pravilnikom.
Fino, ampak poučevanje otrok je _popolnoma druga kategorija_ kot fotografiranje svojih genitalij ali pa onegavljenje v kabinetu.
To je tricky. Načeloma lahko le (neodvisno, haha) sodišče odloča o tem, ali je medij šel predaleč.
Super Sonic> Lahko pa notr pogledaš in se zadereš "dva fukata". Se je že zgodil in odletel je parček iz šole.
Super Sonic> Če delaš pizdarije na javno-zasebnih placih
Super Sonic> Recimo na eni iz med šol v Lj, kjer dela tudi "moja" je predpisano kako dolgo krilo lahko obleče. Določeno z internim pravilnikom.
Fino, ampak poučevanje otrok je _popolnoma druga kategorija_ kot fotografiranje svojih genitalij ali pa onegavljenje v kabinetu.
Zgodovina sprememb…
Daedalus ::
Ja, sej to mislim. Če nekoga s psihičnim pritiskom (maltretiranjem, po domače) privedeš do samomora, ima to početje določene elemente KD. In to bi v tem primeru sodišča morala raziskati. In ustrezno ukrepati. Mobing je kategoriziran kot KD. In kako je tovrstna medijska gonja drugačna od psihopatskega šefa, ki se izživlja nad zaposlenimi? S tem, da v tem primeru "šefu" ne moreš pobegniti. V službi lahko vsaj odpoved daš.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
49106 ::
Zakaj dijake kaznujejo, če jih zalotijo pri spolnem odnosu v šoli(skret(bl zasebnga mesta nauš najdu)), če ni nič narobe?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Samo v tvoji glavi pa nikjer drugje. Žal.
Javni plac, ki ima skret v katerega ne sme nihče notr pogledat. AHA! ;)
Samo temeljno ne razumeš kaj govoriš v tem primeru. In ja, absolutno gre za vzajemno stvar, ki je še kako soodvisna.
Veselo trolanje naprej, ampak sveta tle ne boste rešil ;).
In ja; ne seksa se v šoli. Ni dovoljeno, čeprav ni kaznivo.
Zgodovina sprememb…
Zakaj dijake kaznujejo, če jih zalotijo pri spolnem odnosu v šoli(skret(bl zasebnga mesta nauš najdu)), če ni nič narobe?Se sproti zmišljuješ? Vir, da vidimo, kaj ti razumeš pod kazen.
Super Sonic je izjavil:
Ima prav. Nima parček kaj odletet zaradi tega. Samo ti ne poznaš delovnopravne zakonodaje.Parček bi seveda lahko tožil šolo in tožbo tudi dobil.
Samo v tvoji glavi pa nikjer drugje. Žal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Messiah> Zakaj dijake kaznujejo, če jih zalotijo pri spolnem odnosu v šoli(skret(bl zasebnga mesta nauš najdu)), če ni nič narobe?
Za kakšno kazen pa gre?
Super Sonic> Samo temeljno ne razumeš kaj govoriš v tem primeru. In ja, absolutno gre za vzajemno stvar, ki je še kako soodvisna.
Ne, ni. Sodna praksa v Evropi je takšna, da šole, ki sankcionirajo učitelje zaradi "prestopkov zoper javno moralo", ki se niso zgodili med izvajanjem pouka (ko dejansko gre za javen kraj in javno nastopanje in so kriteriji drugačni), brez izjeme izgubijo tožbo. Drugače vendar sploh ne more biti, ker bi sicer delodajalec imel pravico nadzirati mišice, ki se krčijo med orgazmom (poleg vsega ostalega nadzora, ki ga pogosto itak že izvaja, seveda v nasprotju z zakonom).
Za kakšno kazen pa gre?
Super Sonic> Samo temeljno ne razumeš kaj govoriš v tem primeru. In ja, absolutno gre za vzajemno stvar, ki je še kako soodvisna.
Ne, ni. Sodna praksa v Evropi je takšna, da šole, ki sankcionirajo učitelje zaradi "prestopkov zoper javno moralo", ki se niso zgodili med izvajanjem pouka (ko dejansko gre za javen kraj in javno nastopanje in so kriteriji drugačni), brez izjeme izgubijo tožbo. Drugače vendar sploh ne more biti, ker bi sicer delodajalec imel pravico nadzirati mišice, ki se krčijo med orgazmom (poleg vsega ostalega nadzora, ki ga pogosto itak že izvaja, seveda v nasprotju z zakonom).
Zgodovina sprememb…
49106 ::
Ukor pred izključitvijo. Bom zaprosil za fotokopijo. Vem, da je še danes ponosen na to kazen, in prepričan sem, da jo še hrani.
Super Sonic> Samo v tvoji glavi pa nikjer drugje. Žal.
Ko bom utegnil, bom poiskal sodbo, ki sem jo prebral nekaj let nazaj - v kateri je bila učiteljica odpuščena zaradi njenih fotografij, ki so krožile po spletu, ki se šole prav nič ne tičejo. Šola tudi ni imela pravne podlage za prekinitev delovnega razmerja in je tožbo jasno in popolnoma pravilno izgubila.
Messiah> Ukor pred izključitvijo.
Ah, neke interne fore, skratka. Če se pravilno pritožiš zoper takšno reč, ti jo morajo itak izbrisat.
boolsheat> Za čas pouka se štejejo tudi odmori, mimogrede.
Nedvomno, ampak kabinet kljub temu ni javni prostor, kjer bi se odvijal pouk (razen kadar so v njem učenci).
Ko bom utegnil, bom poiskal sodbo, ki sem jo prebral nekaj let nazaj - v kateri je bila učiteljica odpuščena zaradi njenih fotografij, ki so krožile po spletu, ki se šole prav nič ne tičejo. Šola tudi ni imela pravne podlage za prekinitev delovnega razmerja in je tožbo jasno in popolnoma pravilno izgubila.
Messiah> Ukor pred izključitvijo.
Ah, neke interne fore, skratka. Če se pravilno pritožiš zoper takšno reč, ti jo morajo itak izbrisat.
boolsheat> Za čas pouka se štejejo tudi odmori, mimogrede.
Nedvomno, ampak kabinet kljub temu ni javni prostor, kjer bi se odvijal pouk (razen kadar so v njem učenci).
poweroff ::
Koliko od vas je na POP TV in druge medije poslalo protestno pismo? Tisti, ki ste ga - ga lahko objavite še tule?
sudo poweroff
Matthai> Koliko od vas je na POP TV in druge medije poslalo protestno pismo? Tisti, ki ste ga - ga lahko objavite še tule?
Moj edini vir informacij o dogodku sta ta in sosednja tema, za pisma ljudi, ki ne spremljajo medijev, se pa verjetno ne sekirajo pretirano.
Moj edini vir informacij o dogodku sta ta in sosednja tema, za pisma ljudi, ki ne spremljajo medijev, se pa verjetno ne sekirajo pretirano.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tehnologija lažnih posnetkov se izboljšuje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14459 (10813) | bambam20 |
» | Kako ukrepati, ko nekdo diskreditira osebe z videi, fotografijami,.....Oddelek: Loža | 6591 (5168) | SeMiNeSanja |
» | Snemanje v / na javnem prostoruOddelek: Loža | 8670 (7583) | SeMiNeSanja |
» | snemanje med poukomOddelek: Loža | 8708 (7358) | Mehmed |