Forum » Navijanje » bajta (oz. ohišje...)
bajta (oz. ohišje...)
Boeing ::
Kje bi se dalo v SLO ali AU dobit ohišje big tower, pa da ne bo glih škatla...macasova ohišja so baje kr kvalitetna...aja, not mora it čimveč, od vode dalje
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
luni ::
macase dobis v mlacomu, drugace pa v vsaki trgovini dobis Big Tower... pac ga poglej prej da ni glih kaki klump
Artificial Intelligentia
DeLonghi ::
kupi eno no-name big tower brez napajalnika potem pa do mlacoma po 300watov macase napajalnik
ekola: trafo te pride 11 kil + ohisje enih 6 kil
pa mas megasticno bajto...
od ohisij bi jaz posegal po PCX ohisjih...spredaj zgledajo malce valovito in imajo za 5 cd-romov ali diskov placa! pa se kewl zgleda
ekola: trafo te pride 11 kil + ohisje enih 6 kil
pa mas megasticno bajto...
od ohisij bi jaz posegal po PCX ohisjih...spredaj zgledajo malce valovito in imajo za 5 cd-romov ali diskov placa! pa se kewl zgleda
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
luni ::
Kaiser seveda se da
pa BTW ceprav se strinjal z DeLonghijem o lepoti PCX ohisij bi jaz osebno raje vzel eno, ki ma spodnji sprednji del raven, tako da se da not zvrtat eno 120mm luknjo in lepo nabit ventilator... ti pa kakor hoces
pa BTW ceprav se strinjal z DeLonghijem o lepoti PCX ohisij bi jaz osebno raje vzel eno, ki ma spodnji sprednji del raven, tako da se da not zvrtat eno 120mm luknjo in lepo nabit ventilator... ti pa kakor hoces
Artificial Intelligentia
Kaiser ::
Cist tko me se zanima: kolk so big tower ohisja visoka? Rabil bi namrec eno ohisje okol 60-65cm, da ne bom potreboval kirurskih sposobnosti, ce bom hotu en disk notr zasravfat, kot se mi zdej dogaja.
OZZY ::
Kaj pa kej takega.
http://www.avance-technologies.com/big....
Dobiš v večini firm (Armani,kjer sem ga kupu-18800 z 250W napajalnikom).
http://www.avance-technologies.com/big....
Dobiš v večini firm (Armani,kjer sem ga kupu-18800 z 250W napajalnikom).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MACASE KA-C80 info!Oddelek: Strojna oprema | 1380 (1032) | AngelOfDeath |
» | Kero ohisje naj kupim: CHIEFTEC ali MACASEOddelek: Kaj kupiti | 1414 (1064) | tomaz255 |
» | alu, plasticno ali leseno ohisje:)Oddelek: Kaj kupiti | 1492 (1275) | gorenc |
» | AOpen HQ08Oddelek: Novice / Nova vsebina | 1796 (1796) | PsiHO |
» | Kje kupiti ohisje?Oddelek: Kaj kupiti | 1372 (1115) | msmiha |