Forum » Pomoč in nasveti » POMOČ: windows 8 (bluescree)
POMOČ: windows 8 (bluescree)
Xpie ::
Problem je v tem ko sem hotel na svoj laptop instalirati se en operacijski sistem. Ko sem hot ponovno zganati windows se mi je prikazal blue screeb. Najbolj me skrbi kako naj dobim podatke nazaj. Mislim da sm dokocno zaj situacijo.
spletne-novice.si
gddr85 ::
live linux usb - pobereš kar rabiš in potem lahko format
oz. daš disk na drug komp in od tam podatke skopiraš
oz. daš disk na drug komp in od tam podatke skopiraš
Xpie ::
Kaj pa ce probam dobit windows 8 in probam recovery narest ali pa da dam za en dan nazaj.
spletne-novice.si
gddr85 ::
a sploh prideš do winsov al se ti ustavi pri system repair, lahko probaš tud recovery nardit z win dvd/usb
solatko ::
Z instalacijo se enega sistema, ti ni pravilno naredilo dualboot ukaz.
Vzemi instalacijski medij windows-a 8 in naredi recovery sistema. Obnovilo ti bo zagonske ukaze in sistem bo normalno delal.
Vzemi instalacijski medij windows-a 8 in naredi recovery sistema. Obnovilo ti bo zagonske ukaze in sistem bo normalno delal.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 4829 (4022) | AC_DC |
» | Windows 10 "clean install"Oddelek: Pomoč in nasveti | 14790 (12290) | fujtajksel |
» | Predhodno nameščen win 8 - ključ izdelkaOddelek: Operacijski sistemi | 5559 (5030) | solatko |
» | neberljiva micro sd karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1792 (1566) | HighBane |
» | Novi (2.41) driverji za NF2 zrusili sistem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1828 (1465) | kuglvinkl |