Forum » Pomoč in nasveti » Ni slike na prenosniku
Ni slike na prenosniku
Wajsmiler ::
Živjo.
Rabim nasvet ali se da še kaj narediti oziroma se splača tak prenosnik sploh popravljat.
Nekaj z grafično zgleda, da je narobe. Prenosnik je imel zadnje dni večino časa black screen, spodnje zaslonske slike pa sem naredil na zunanjem zaslonu. Občasno se je prenosnik zbudil in prikazoval čisto normalno grafiko, zdaj pa tudi prek zunanjega zaslona ne morem več uporabljati računalnik.
Prenosnik se precej segreva, postane tudi glasen na momente. Sem ga odprl in spihal. Ne pomaga.
Zaslon sem menjal po moje pol leta nazaj.
Gre za hp 8510p, star je po moje cca. 5 let.
Najlepša hvala za pomoč.
Rabim nasvet ali se da še kaj narediti oziroma se splača tak prenosnik sploh popravljat.
Nekaj z grafično zgleda, da je narobe. Prenosnik je imel zadnje dni večino časa black screen, spodnje zaslonske slike pa sem naredil na zunanjem zaslonu. Občasno se je prenosnik zbudil in prikazoval čisto normalno grafiko, zdaj pa tudi prek zunanjega zaslona ne morem več uporabljati računalnik.
Prenosnik se precej segreva, postane tudi glasen na momente. Sem ga odprl in spihal. Ne pomaga.
Zaslon sem menjal po moje pol leta nazaj.
Gre za hp 8510p, star je po moje cca. 5 let.
Najlepša hvala za pomoč.
MIHAc27 ::
Če je tole bilo slikano na zunanjem monitorju, ki lepo dela.... je že #000000 rekel pravilno. Ram ali grafika.
Zelo verjetno kar grafika na osnovni plošči. Probaš lahko trik z pečico, ampak vprašanje če bo za dolgo pomagalo.
Verjetno ga je pokončalo ravno pregrevanje.
Zelo verjetno kar grafika na osnovni plošči. Probaš lahko trik z pečico, ampak vprašanje če bo za dolgo pomagalo.
Verjetno ga je pokončalo ravno pregrevanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik - ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1957 (1606) | solatko |
» | vertiakla črta čez ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 7689 (3026) | KTr1sk |
» | Prenosnik dela počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 4889 (4157) | solatko |
» | hp 6830s težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1241) | Gingwai |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11972 (7238) | stumf |