Forum » Zvok in slika » Avtoradio Xomax
Avtoradio Xomax
Specijalec ::
Zdravo,
sicer tole ni ravno računalniško področje ampak vseeno, zanima me ali ima kdo izkušnje s Xomax avtoradiji? Gledal sem jih na ebay-ju pa niso dragi, niso pa tuti poceni (kitajski so cenejši), Kolikor sem brskal po googlu pa sem ugotovil, da je to nemška firma....kakšne izkušnje?
HVALA!
sicer tole ni ravno računalniško področje ampak vseeno, zanima me ali ima kdo izkušnje s Xomax avtoradiji? Gledal sem jih na ebay-ju pa niso dragi, niso pa tuti poceni (kitajski so cenejši), Kolikor sem brskal po googlu pa sem ugotovil, da je to nemška firma....kakšne izkušnje?
HVALA!
Scorpia ::
Glede na to, da nobenega ni odg. tudi sam nisem posedoval ta radio, ampak vseeno si nebi raje privoscil pioneer,alpine, blaupunkt radio... pa se garancijo imas. Pac dodas 20-30e pa imas. Edin ce zelis 2din pa lcd...
////
janez77 ::
Jaz pa imam avtoradio Xomax model: XM-DTSB5003, ki sem ga kupil ene 5 let nazaj. Izkušnje z njim so bolj slabe, saj mi je po dobrem letu crknil notranji ojačevalec, zato sem ga moral na svoje stroške poslati na garancijsko popravilo v Nemčijo, kjer so mi ga popravili in nato zastonj poslali nazaj.
Sicer je res, da ima vse mogoče vhode in izhode, vendar trenutno uporabljam le SD kartico, saj mi prek USB večkrat izgubi povezavo, DVD pa sploh ne morem vstaviti, saj je crknil motorček. Tudi radio postaje relativno slabo lovi oz. rabi zelo močen signal.
Zvok pa niti ni tako slab, zato bom uporabljal ta avtoradio, dokler ne bo crknila še SD kartica :)
Sicer je res, da ima vse mogoče vhode in izhode, vendar trenutno uporabljam le SD kartico, saj mi prek USB večkrat izgubi povezavo, DVD pa sploh ne morem vstaviti, saj je crknil motorček. Tudi radio postaje relativno slabo lovi oz. rabi zelo močen signal.
Zvok pa niti ni tako slab, zato bom uporabljal ta avtoradio, dokler ne bo crknila še SD kartica :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15122 (9421) | Trupl0 |
» | VW Golf 7 - radioOddelek: Na cesti | 6141 (5431) | dj_uro |
» | Kateri avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12804 (8002) | undertacker |
» | Dlančnik namesto avtoradia???Oddelek: Zvok in slika | 2188 (1811) | krneki0001 |