Forum » Pomoč in nasveti » Online playlista
Online playlista
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
sci3nc3 ::
Sem eden tistih, ki si ne predstavlja dela za računalnikom, brez poslušanja MP3-jev. Na disku obsežno zbirko glasbe, katera se težko dobi na spletu, zato bi rad to zbirko nekako spravil online, tako da bi lahko na vsakem računalniku poslušal svoje najljubše pesmi.
Zanima me, če kdo pozna kakšno free storitev, katera bi omogočala nalaganje MP3-jev oz. AVI-jev in drugih video formatov(če gre za videospot), tako da bi si lahko uredil online playlisto. Vse naložene datoteke morajo biti zasebne (nočem, da jih vidi kdorkoli) oz. lahko pesmi poslušajo tudi neregistrirani uporabniki v primeru, če jim posredujem link. Zaželjeno je tudi, da storitev deluje tudi na starejših računalnikih... torej, da je predvajanje nemoteno, tudi če medtem odpiram druge spletne strani. Kakšen predlog?
Zanima me, če kdo pozna kakšno free storitev, katera bi omogočala nalaganje MP3-jev oz. AVI-jev in drugih video formatov(če gre za videospot), tako da bi si lahko uredil online playlisto. Vse naložene datoteke morajo biti zasebne (nočem, da jih vidi kdorkoli) oz. lahko pesmi poslušajo tudi neregistrirani uporabniki v primeru, če jim posredujem link. Zaželjeno je tudi, da storitev deluje tudi na starejših računalnikih... torej, da je predvajanje nemoteno, tudi če medtem odpiram druge spletne strani. Kakšen predlog?
kratos ::
Dropbox, google drive, ter ostale cloud storitve ?
Zdaj nedolgo nazaj sem bral da imajo nekateri ponudniki zastonj neomejeno prostora tako da to tudi ni problem pri večjih količinah glasbe.
Zdaj nedolgo nazaj sem bral da imajo nekateri ponudniki zastonj neomejeno prostora tako da to tudi ni problem pri večjih količinah glasbe.
jamiroq ::
google music, mogoce kak grooveshark, ce je mozno drugim omejiti dostop do glasbe. ali pa tudi deezer, ceprav ga nisem poskusil. ali subsonic na lastnem serverju.
sci3nc3 ::
Dropbox, google drive ipd. odpade. Iščem nekaj, kar je namenjeno izključno shranjevanju glasbe.
Deezer poznam, vendar ne omogoča (vsaj ne da bi vedel) prikaz videospotov, ampak samo predvajanje glasbe. Poleg tega je deezer kar zahteven... na slabših računalnikih pride do zatikanja, če zraven počnem še 3 druge stvari. Grooveshark sem nahitro odprl in se mi tudi zdi zanimiv - bom bolj podrobno pregledal.
Da bo bolj razumljivo: Youtube bi bil primeren, če bi se lahko shranjevali tudi drugi formati. Ker pa je omejen na samo nekaj video formatov, bi moral večino glasbe iz MP3 convertat v druge formate. Če bi obstajala kakšna alternativa, kamor bi lahko uploadal tako glasbo kot video, bi bilo super.
Deezer poznam, vendar ne omogoča (vsaj ne da bi vedel) prikaz videospotov, ampak samo predvajanje glasbe. Poleg tega je deezer kar zahteven... na slabših računalnikih pride do zatikanja, če zraven počnem še 3 druge stvari. Grooveshark sem nahitro odprl in se mi tudi zdi zanimiv - bom bolj podrobno pregledal.
Da bo bolj razumljivo: Youtube bi bil primeren, če bi se lahko shranjevali tudi drugi formati. Ker pa je omejen na samo nekaj video formatov, bi moral večino glasbe iz MP3 convertat v druge formate. Če bi obstajala kakšna alternativa, kamor bi lahko uploadal tako glasbo kot video, bi bilo super.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 24767 (7062) | zavajon |
» | iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 6751 (5431) | next3steps |
» | Za katere spletne storitve plačujete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15951 (13384) | medus |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14195 (9766) | Olórin |
» | YouTube škoduje prodaji glasbenih albumov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 43981 (38107) | [D]emon |