Forum » Mobilne tehnologije » SMART PHONE + HDMI + (miš+tastatura)
SMART PHONE + HDMI + (miš+tastatura)
2f4u ::
Torej družba;
sedaj imam laptopa pa potrebujemo doma še eno kombinacijo in tukaj poskušam opisati...
Kaj Je alternative NUCu ali ZBOXu?
Morebiti?
Kateri malo močnejši
SMART PHONE + docking/HDMI
(zraven miš pa tastatura - bluethooth)
Ni mi pa jasno, če se da zraven dat kakšen HD, 1TB?
OS?
Win najraje.
Ali je kdo probal kaj podobnega?
Predlogi?
sedaj imam laptopa pa potrebujemo doma še eno kombinacijo in tukaj poskušam opisati...
Kaj Je alternative NUCu ali ZBOXu?
Morebiti?
Kateri malo močnejši
SMART PHONE + docking/HDMI
(zraven miš pa tastatura - bluethooth)
Ni mi pa jasno, če se da zraven dat kakšen HD, 1TB?
OS?
Win najraje.
Ali je kdo probal kaj podobnega?
Predlogi?
Mavrik ::
Čak, tule si kar neke stvari skup nametal... KAJ točno rabiš? Za kakšen namen?
The truth is rarely pure and never simple.
2f4u ::
Ja,
nekako gledam kaj mi bo služilo naslednjih 2 do 3 leta. Sedaj imam S Note1 ostalo sem prodal; TV, Wifi, printer, AVR in optiko ostaja hrbtenica.
Večina smart phonov že ima drobovje malega PCja.
Kaj bom delal?
www, HDMI, kakšen download, Stream AllShare, disk 0.8-1TG, kakšna igrica otroci, MX Player, TV, print na Printer,...
Lp,
T
Pa da lahko vse skup sabo vzamem...
nekako gledam kaj mi bo služilo naslednjih 2 do 3 leta. Sedaj imam S Note1 ostalo sem prodal; TV, Wifi, printer, AVR in optiko ostaja hrbtenica.
Večina smart phonov že ima drobovje malega PCja.
Kaj bom delal?
www, HDMI, kakšen download, Stream AllShare, disk 0.8-1TG, kakšna igrica otroci, MX Player, TV, print na Printer,...
Lp,
T
Pa da lahko vse skup sabo vzamem...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2f4u ()
vorantz ::
Če že kej rabiš tablico ne telefon...
Pa še to se boš zabaval za priklopit gor zunanji disk (na tablici s polnimi windowsi po moje to ne bi bil problem)
Pa še to se boš zabaval za priklopit gor zunanji disk (na tablici s polnimi windowsi po moje to ne bi bil problem)
GGGGG ::
Poglej te tamale android PCje, če ti zadoščajo. Se da narediti decent mini media center iz tega. Priklopiš gor usb disk, bluetooth tipkovnico in miško pa je.
En random link, da boš vedel o čem govorim. Sicer preberi malo reviewe, če boš to kupoval.
http://www.ebay.com/itm/CX-919-Quad-Cor...
En random link, da boš vedel o čem govorim. Sicer preberi malo reviewe, če boš to kupoval.
http://www.ebay.com/itm/CX-919-Quad-Cor...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalnik v avtu z fm rds radijem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10263 (8042) | UganiKdo |
» | Pametni vs klasični telefoni (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15186 (12905) | Jerry000 |
» | Applovi izdelki niso več zeleni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 45485 (40119) | driver_x |
» | Trg pametnih telefonov vedno bolj v rokah Samsunga in Appla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 27555 (23968) | Limit-sky |
» | Poplava Android tablic nekoliko manjša?Oddelek: Novice / Android | 12979 (11189) | Jst |