Forum » Navijanje » MSI k7t pro 2
MSI k7t pro 2
Blue3D ::
Nekje sem bral da ta slosca nima isa vodila, drugje pa da lahko eno pci uporabis kot isa ali je to mogoce ????
Blue3D ::
Aja pa se nova pro2 ata 100 pride ven, to je nekaj z diski ce se ne motim a pol tudi rabis disk ata100 kateri te so to do 20g vec ne rabim.
Ce mas durona 600 pa ga navijes na 900 a bi mogoce kaj stekalo ce mam stari seagate medialist 2 g disk noter ?
Ce mas durona 600 pa ga navijes na 900 a bi mogoce kaj stekalo ce mam stari seagate medialist 2 g disk noter ?
luni ::
Blue poglej ta post: MSI k7tpro-2, nekaj informacij!
Drugace plata res ne podpira ISA, v PCI režo pa ni šans, da stlačiš ISA karte :). Plata pa ma ATA100 podporo, samo to pomeni, da podpira se vse za nazaj brez problema. Pa tega starega diska jaz nebi dajal not, ker ti bo samo bremzal celi sistem!
Drugace plata res ne podpira ISA, v PCI režo pa ni šans, da stlačiš ISA karte :). Plata pa ma ATA100 podporo, samo to pomeni, da podpira se vse za nazaj brez problema. Pa tega starega diska jaz nebi dajal not, ker ti bo samo bremzal celi sistem!
Artificial Intelligentia
Medved ::
luni kako izklopš lepo tajvanko (kitajko al japonko), Mlacom pravi da je edina varianta odklop zvočnika, a res???, šit je ta platain ta prelepa tajvanka hehehe
RudeBw ::
Hej luni, se mi zdi, da nimaš prav. Ta MSI-jeva plataše ne podpira ATA100, ampak samo 66. Plata o kateri ti govoriš pa nosi oznako MSI K7T 2 proA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Star računalnik(P1) in velik disk(120GB)Oddelek: Strojna oprema | 1110 (788) | suse80 |
» | Kaj kupit AMD osn. ploščaOddelek: Kaj kupiti | 1670 (1405) | morphling1 |
» | Ali se mi splača?? mislim da ne:)Oddelek: Kaj kupiti | 1037 (915) | PIII850 |
» | KATERO MAMA PLATO z 815EPOddelek: Kaj kupiti | 1997 (1713) | Siluro |
» | K7t pro2 al kt7 ??Oddelek: Kaj kupiti | 1922 (1690) | luni |