» »

Half-Life II

Half-Life II

««
20 / 34
»»

LittleDevil ::

In kdaj naj bi izšla točno?

LP

AtaStrumf ::

Ampak to s temi urami je pa res hec. Saj točno vemo kdaj bo izid (16.11.2004 [jutri] ob 9-ih zjutraj po našem času), kaj vam bojo razne odštevalne ure, k vsaka drugače kaže???

Meni se zdi edin mal čuden kako, da noben od naših trgovcev ni pričel s prodajo predčasno ali da bi se vsaj kak slo-tech-ovec pohvalil, da si jo je že priskrbel in samo še čaka na aktivacijo.

Zgodovina sprememb…

chucki ::

Men jo postar prinese danes :) drgac mam pa tak HL2 kupon :))

Xplicit ::

no se 26 minut do izida in jest morm it na fax :\

se 2min :))

Malner ::

Še minuta.

wohoooooooooo ze igram!

Nemogoče. Men še zmer piše Pre-loading is complete pa še ne dela.

restarti steam da ti odklene fajle!

WTF? ::

In kak je ? Je cool ?

Sej to sm lih naredu, zdej morm pa čakat. Kako pa ti lahko rečeš, da igraš, medtem pa forum bereš. 2 of 3, 31% complete.

P.S. Pa to je skor k IRC.

sk8er ::

jooo kk vam je fajn ej. men se pa ene par ur pred izidom zgodi tale stvar;(( ;( . mislim to je prekletstvo....
Flip that sh*t!

Fury ::

spammerji :)

pingec ::

jap tud pr men pise da je sam mi je skoda kuponcek odrgnit, raj bom pocakal travnik, pa kuponcek prodal :D
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

igra je fenomenalna......detaile mam vse na high na 1024x768 pa se ze v uvodu mal zatika :( ...mam pa bartona 2800+ , 768rama pa GF 5700ultra.........skratka kaj sele ko bo akcija ;(

Raw ::

Jao HL fan-atiki. Akcije se vidu nis pa ves, da je igra 'fenomenalna'?
Anywayz, ni nujno da ti bo stekal v akciji, lohk je le 'uvod' tak, ce ne pa nekaj bonbonckov izklopit.
I am what I am and I do what I can

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Raw ()

ze igram kaksno urco in lahk povem da je igra zakon vsaj zame :)) Detaile sm pa mogu dat na medium :(

ALiEN ::

Kaka kmetija....Da nemors HL2 kupit nikjer v MB!? Se motim??

McKinda ::

Komi cakam...dans ob 17 jo dobim :)
Ali G IN DA HAUS!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: McKinda ()

Dark_Lord_Morgoth ::

Ali ima kdo slucajno ze dvd verzijo? Ce ima nej pove kje je dobil!
(vem da nej se nebi bilo dvd)

Upam da bom lah meu use na high! Sam zarad procesorja nevem :(
Putka je zvalila jajčko in v njej je bil Miloš.

ka v MB nimate recimo big bang? tam jih imajo 100%.

ALiEN ::

Big Bang nima...

jeryslo ::

škoda da je še ni na rožicah:'( pejte gledat na half life forume, kjer vsako minuto ustvarjo 3 nove teme:D

Ce mene uprasas jo bojo bl tezko skrekal! Ker je treba baje aktiverat, tko da ce jih bo 20000 dol dajal bo pomoje sam enmu delal :|

Itak pa bom nabavu original :D enkrat za spremembo. Pa pol mas Full Support>:D

Matev ::

Po mojem bo že pred Miklavžem na bolhi (travniku) polna verzija za dva ali tri jurje + poštnina.

tha pek ::

heh, jaz imam pa kar nekaj tezav z to igro...

prvo kot prvo: ne odpre mi stari za registracijo, kolikor mi pise v IE, se nalozi 40% strani, nato zamrzne.
instaliral sem steam, to je pa tudi vse kar se mi je instaliralo.

namrec, ko zacnem nalagati igro, pride do 4-ega CD-ja, nato mi sredi instalacije z 4. CD-ja, javi napako, : 1334: could not find hl2.ico1, this could be a network problem, or CD damage, because, the package, nekineki cannot be read.

zna kdo kj pomagat?
EAT BREAD PUNK!!!

HEHEHEHE.. rozce rozce :), dvd verzija! hitr!

ha-ha...zlo smesn..
EAT BREAD PUNK!!!

Hammer ::

[15:50:36] +sawo Half-Life 2 DVD Retail-RELOADED iso
[15:50:38] +sawo wtf is this?
[15:50:40] @Addictive fake sawo
[15:50:42] @Red-Bull` :\
[15:50:42] +norii fake sawo
[15:50:43] +sawo k

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Hammer ()

ATI ::

No jst morm povedat da sm dons končno začel igrat HL2 seveda original prek steama in morm rečt da me je špil že po 5 minutah tko navdušu da mi je slo prov na jok k mi je blo tko ušeč:D . Ugalvnm to morte probat k res rulz....

a pol je fake :'(

ddeben ::

Mene pa zanima, kok prides nekje naprej. In sicer sm se u kanalizaciji, pa pridem v prostor, kjer je polno sodob in onih manhackerjev. Pac ustrelim u sod, vse raznese, zdej pa nevem kam it oz ka naredit?! Pomoc prosim..aja, v tem prostoru je tudi vna rdeca luc, spodaj pa pise 3 level! Drgace pa nora igra 8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ddeben ()

matter ::

ddeben: Na enakm mestu sm jst obtiču. Bom še zdele probu naprej igrat. Ko pogruntaš, mi povej :)

Sicer pa men ni nevem kak grafični uau kot eni napihujejo, je pa fizika UAU!! pa zaenkrat tut igralnost :)
Grem basket pa bom neloke metal

A mi lahko kdo eno veliko uslugo naredi.

A lahko pogleda kaksno vsebino ima datoteka hl24.CAB
Na mojem original četrtem CD-ju se nahajajo v fajlu hl24.cab samo trije fajli z končnico .gcf
Med namestitvijo pa mi javi napako da ni našel fajla hl2.ico1
EAT BREAD PUNK!!!

MEDENA ::

valve bo fajn obogatel na račun HL2 ;((

Tilen ::

8-O

;)

Se en bedast bug imo. Ravnajo se po "cistih" mhz, kar je 2.6 Ghz (Intel). IN pol je 3000+ AMD 64 (1.7Ghz) in the middle rang. LoL. Skoda.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

A je kdo pomislil, kaksen upload ima SteaM?

Odg:

15210 Mb/s

Omg. 8-O 8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

pingec ::

8-O

un komp ma pa itak svoh grafo k je najbl pomembna tlele
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Pa pička jim materina!!! Bolj butastega intall-a še nisem videl v življenju!!! A obstaja varianta, da inštaliraš kam drugam kot C:, ker kje hudiča naj najdem zdele skor 5 pofukanih GB, na 10 GB particiji z winsi in polno programi???

krho ::

Ok.
Kje dobim test, kakršnega je pokazal tilen.
Ker 11k ne dam za špil potem, ki mi potem 800x600, ne bo delal na high.

Athlon XP 2600+ (Barton)
1G RAM
GF 5600
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

S to grafo itak pozabi na high detajle. Sem jo imel, pa vem kak crap je. Tut 1 GB rama te nebo reslo. Zal.

GF5600, stari oplel si, žal!

Tudi jaz nisem dosti na boljšem. Zakaj? ZATO:

Kdo je odgovoren za to, da ga nabijem na kol! Brez tega pa sploh noče niti začet inštalirat!!! Gabe pazi se me, ker ti bo žal, da imaš telefonsko v imeniku!

AtaStrumf, socustvujem s tabo, ce ti to kaj pomaga. Samo to pa je res visek. ;((

duxter ::

kje dobim oni test ko preveri če imaš vreji computer za half life 2? ko ga je oni gori pokazo.

pa bi vreji delovalo na AMD 64 3000+ , MSI K8N neo platinum in g-force FX 5950 ultra?

lp

No zdaj sem z muko spucal C: disk in tudi brez registracije inštalira. Butast install do amena. Kaj takega še NISEM videl NIKJER, niti na najbolj bedni igri na svetu. Boljš, da se inštalira zdele brez incidenta, ker drugače sem brezveze delal marsikaj danes, kar se mi sploh ne da pisat, da ne govorim čez kaj vse sem moral v štacuni, pa na fax-u dons. Jao in pol se kočno veselim, da bo vsaj večer zabaven in me začne tole zajebavat. Hvala bogu vsaj tale Samsung 52x pečka, ki sem jo kupil par dni nazaj bere CD-je k prfuknjen, full speed, tako da gre kar hitro. U, že čas za CD 3. Nice!

Fala kurcu!

Zdaj pa da vidmo kako je s to aktivacijo!

Evo še fotke, za tiste, ki še niste videli kako zgleda Slo CD verzija:

Spredaj

Znotraj

Zadaj

Zgodovina sprememb…

duxter ::

ja kje pa si kupo igro ker sem doma v mariboru in nevem kje jo naj kupim. a mi lahko kdo pove kje vse lahko kupim half life 2 v mariboru.

pa kaj je zdaj s to aktivacijo se pa te če kupiš igro potem samo cd-key vneseš pa aktiviraš na tvoj cd-key na steamu pa igraš. al ni tako?

MEDENA ::

nehaj jamrat ataštrumfek..diski so poceni veš...

IGRA JE ZUNAJ :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MEDENA ()

Zheegec ::

@AtaStrumf: Saj tiste registracije z VU itaq NE RABIŠ, ti samo inštaliraj, potem preko Steama registriraj CD-KEY in to je to.
Sam sem tole preskočil (itaq še ni Half-Life 2 na seznamu pri VU), pa že igram.

Špil je pa zakon po prvi urici igranja.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Jaz sem kupu v LJ v Harvey Normanu za 9.990,00 SIT, za MB pa ne vem. Pejd mal še na kak drug forum (jokerjev mn3njalnik recimo) vprašat, al pa pod komentarje v Slo-Tech novici o izidu HL2.

A je kdo, ki je naročil prek pošte od igabibe ali mantisa že dobil igro? Jaz je nisem, pa sem šel v štacuno. Ko jih šiša, drugič pa naj pošiljajo takrat ko se zmenimo ;(!

Na splošno se mi zdi da ima nekam mal folka HL2. A vsi dol vlečete z neta al kaj?

Evo ravno zdaj se je končala aktivacija. Pa da vidmo to čudo!
««
20 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Half Life 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
25155062 (875) Gregor459
»

Half Life 3 je zaščitena znamka (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5126287 (18188) LordTado
»

Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )

12320891 (12237) tt2
»

The Orange Box (strani: 1 2 3 4 )

16817777 (11851) Bor H
»

half-life2

282011 (1531) Ahiles

Več podobnih tem