» »

Half-Life II

Half-Life II

««
17 / 34
»»

Gandalfar ::

jeryslo: pred ali bo bozicku? >:D

Matev ::

pa a res ne zastopte da bo špil izšel za veliko nakupovalno sezono?

AtaStrumf ::

Konc novembra kot je sedaj postavljen datum je skor idealen čas za izid špila, tako da bo verjetno pri tem kar ostalo.

Highlag ::

Že v začetku septembra sem napovedal izid za božično sezono.
Če bodo predolgo čakali z izidom jim bo kmalu spet kdo kodo sposodil. :D

Al bo pa za Doom-a izšel kakšen "total-conversion" za Half-life. :))
Never trust a computer you can't throw out a window

Tilen ::

Haha HL2 caka da jaz dobim novo grafo >:D like i said. :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

PC Gamer (US) 98%:

1. stran
2. stran
3. stran
4. stran
5. stran
6. stran
7. stran
8. stran
9. stran
naslovnica

Slike so po 2 MB, tako da so primerne samo za širokopasovne povezave. Se jih pa splača potegnit, ker je par novih screenshotov.

R33D3M33R ::

JAz sem že zelo neučakan in me mika, da bi si nabavil beta verzijo:8) , samo potem si bom verjetno pokvaril igralno izkušnjo.:'(
Aaaa, začarani krog :(
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

jeryslo ::

thx AtaStrumf za scane:)) , kr neki novih slik je zato se splača čakat;)

Če do sedaj nisi nabavil bete pol je tudi sedaj ni treba. Počakaj še ta dober mesec in pol pa je. Lahko si pa zapolniš ta čas s SC: Source.

]Fusion[ ::

Kak pri vragu je lahko nekdo že decembersko številko PcGamerja skaniral?
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

zato, ker revija izide mesec ali dva prej;)

Hm zanimivo...
Še ena stvar ki me vedno znova preseneča v tej temi je količina CopyRight vsebe-skanirane stranin iz revij itd. Bojda je slo-tech ful proti piratsvu :P V bistvu me ne moti, samo komentiram, da ne bo pomote...

Drugače pa sn si zastonj kupo novi komp če HL2 izide novembra. Te bi lahko počakal mesec pa bi za par jurjev ceneje skoz prišo.

Tudi na Anandtechu so ti scani in že tudi prejšnji objavljeni na prvi strani v razdelku novice, tako da s tem ni nič narobe Copyrightwise.

Evo en link od rezultatov Steam vprašalnika o računalnikih, ki jih ima folk registriran na Steam-u: http://www.steampowered.com/status/survey.html

Zgodovina sprememb…

No če pa noben drug nič ne pove o CS:S bom pa jaz. Sem ga po ZELO dolgem času (glede na CS - odkar je steam) igral glihkar in sicer tri mape (de_chateau, de_cbble, cs_office) in je kar zabaven. cs office mi je bil še najboljši. Razlika glede na navaden CS je minimalna. Grafika je boljša a glede na ostale trenutne igre nič posebnega, fizika je poneumljena do te mere, da praktično ne igra nobene vloge niti ne zgleda nevem kako cool, edino orožja so dost lepša pa ko nekam ustreliš se razpršijo delci, kar zgleda kar hudo pa dim je seveda ful hud, končno tak kot mora bit.

Škoda, da ni bila na sporedu še dust2 pa italy, ki sta mi poleg office-a še najbolj cool, samo nimam več časa, da bi zdaj čakal, da prideta na vrsto. Definitivno rabi CS:S več in boljše mape (teh se hitro naveličaš), kar bo verjetno zdaj kmalu, ker je tudi uradno izšel.

Še ta podatek iz PC Gamer US opisa: baje se MOD skupine zanimajo, da bi naredile HL1 ne samo port, ampak totalno vse v Source pogonu in VALVe se popolnoma strinja :). Cool :D!!!

Zgodovina sprememb…

Če kdo drug krade še ne pomeni da je prav :)
No pustmo zaj to...

Glede CS:S je pomoje bolše original igrat, sicer je slabša grafika samo je popolnoma enako, pa še več FPS imaš :P Drugače pa bi me zanimalo če je obnašanje v igru kaj drugače. Recimo merjenje premikanje, itd.

R33D3M33R ::

quote: Še ta podatek iz PC Gamer US opisa: baje se MOD skupine zanimajo, da bi naredile HL1 ne samo port, ampak totalno vse v Source pogonu in VALVe se popolnoma strinja :). Cool :D!!!

A, kaka srcu blagodejna novica :-). Zakooon!!!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

omg8-O , če bodo naredili cel half life v Source pogonu, verjetno s tem mislijo tudi nove model, teksture, fizika jim bo po moje vzel kr neki cajta>:D,
ker prvotni načrt je bil samo boljša grafika in dodelana fizika. Me pa zanima, če kdo ve kako dolgo jim vzame da vse obnovijo s Source pogonom?

Obnašanje igre je čist isto, vsaj tako se meni zdi. Grafika v CS:S ni tolk nabildana, tako da laufa čist cool, edino voda npr. v de_chateau zna upočasnit delovanje. Za šibkejše mašine je pa to verjetno še večji problem. Sploh kaka GF FX 5200, ki jih po uni Steam-ovi statistiki sploh ne manjka se pomoje tam čist ustavi :D.

Glede tistega poničenja kode ( vir):

Heads up for Silver and Gold package purchasers, your original HL1, CS: CZ and other HL1 based CD-keys will be "lost" on purchase. This means that if you want to have two separate playable HL/CS accounts, you will need to create a new Steam account for your Half-Life 2 package. Otheriwse, Steam replaces all your old CD-keys with the new Silver or Gold package key. The information comes from a message posted on Warp2Search.

Zgleda, da le ni tako kritično :).

pingec ::

nisem najbolje razumel kaj hoče povedat lahk razložiš?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Ja mal je čudno napisan. Po moje to pomeni, da če nočeš, da ti poniči (v bistvu nadgradi v Silver ali Gold, ne vem zakaj ne Bronze) kodo, ko kupiš CS:S, si lahko z isto kodo ustvariš nov Steam račun za HL2 in druščino. Tisti, ki vas je to prizadelo si malo več preberite v linkih.

Tr0n ::

MrX ::

:>>>>>>>>>>>>

simcek009 ::

AtaStrumf meni te slike ne delujejo a še kkšnemu ne ?

Premaknili so jih s streznika. Predstavlaj si da na strani objavis 20MB necesa kar svet se nima.
Serverju se je pomoje strgalo.

Kako pa je zdaj z HL2 ? Kaksen je zdaj tisti "zadnji" napovedan datum izida ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Zheegec ::

HL2 je menda Gold :D
Klik
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

ne pise tega...

pise, da so dal v certifikacijo .. nakar naprej bluzijo, da.. The industry insider added that a November release is now looking "extremely likely".

zdej ce niso sposobni rect .. cez 14dni izdamo je verjetn treba ta novemberski release gledati v stilu 25. novembra ali pa 10. decembra kar bo ravno pravsnji datum za bozicka :>

Like i said... ravno takrat ko bom grafo dobil bo se HL2 izsel. Mega.

"from informed source" :D

Na dan mrtvih lol

Janez Janša, 29.04.2014

We are experiencing a temporary database downtime. Try reloading the page in about ten minutes.

If this error persists, it either means that you have some negative karma or we are experiencing some major troubles that should go away within an hour. if today is a release day or we are experiencing major traffic, we may have intentionally shut off database access.

HL2 fallout ;)
Janez Janša, 29.04.2014

16. november 2004 bo zgleda D-Day.

Že komaj čakam, po dolgih 6 letih bo končno nadaljevanje ene najjjj iger na svetu:))

A kdo ve, če se ga da že čez steam dobit, al bo šele 16.novembra, takrat ko izide po celem svetu?

Končno nekdo, ki je vsaj malo navdušen :D. Nekako je vsaj na našem forumu, pa tudi drugje (izjema je morda hlfallout), tist ful navdušenje veliko večino že minilo po vseh tistih fake datumih izida.

Zase vem, da mi je že bolj ali manj gladko za vse skupaj. Časa imam in bom imel itak ultra malo naslednjih par mesecev, tako da zaradi mene tudi če izide marca prihodnje leto >:D.

Aja, prek Steam-a prej kot Retail se bo zgodilo ne sploh. Raje malo spremljaj travnike. Glede na to, da bojo izdali istočasno po vsem svetu in to v kar nekaj lokaliziranih različicah, je po moje zelo velika verjetnost, da bo na netu (ne STEAM) vsaj par dni prej kot kjerkoli drugje uradno. Saj veste kaj se je zgodilo z HALO 2 ane :D.

Zgodovina sprememb…

pingec ::

A s kuponom se že da kej rezervirat oz. kupt al bom to lahko nardil ob izidu?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Da se preloadat.

Vendar se ga ne da še igrat, vsaj tako piše na drugih straneh. Me pa res zanima, kateri fajl bi rabil, da bi ga lahko zagnal igro. Naj nekdo pove ki ma steam koliko je veliko vse skupaj:P

2.6Gb menda... dalo se ga pa bo igrat isto sekundo ko bo uradno izsel.

Kar upajte. Tolk bo preobremenjen, da bodo tri dni rabl, da bodo zrihtal ;)

Ja saj jaz itak nimam preloada. Sem pa tudi skeptik. >:D Kaj bo delalo serverjem v tistih minutah.. 8-O

Za final preload bo ostalo še zelo malo fajlov (količinsko) in najbrž ne bo preobremenitve. Seveda, če ne bo veliko ljudi takrat nabavilo špil, ker ga še ne bo v trgovinah in začelo downloadati.
Janez Janša, 29.04.2014

Ja nekateri bodo takrat zvedeli uAAA celo dol si lahk potegnem in igram pa zaceli na vlko downlowdat in zavirale tiste, ki bi radi potegnili smao se par fajlov. Jah tak je. Bolj hitro pa bo vseeno kot pa v trgovinah po SLO. >:D

krho ::

LOS ANGELES (October 18, 2004) – Vivendi Universal Games (VU Games) today announced that Half-Life® 2, the sequel to one of the most critically acclaimed PC titles in gaming history, will ship to retail outlets around the world in November. The Company confirmed that Half-Life 2, developed by Valve Software, has gone gold with a planned retail street date of November 16, 2004. The countdown to the highly anticipated retail street date has begun around the world, as VU Games completes plans to ship localized versions of Half-Life 2 simultaneously in English, French, Spanish, Italian, German, Traditional and Simplified Chinese, Korean, Thai and Japanese.

“Half-Life 2 has surpassed our expectations in every sense – its high-quality graphics, ground-breaking physics and immersive first-person shooter gameplay set a new standard for PC action games,” said Bruce Hack, CEO of VU Games. “Half-Life 2 will go down as one of the best-selling PC titles, and we are thrilled to deliver this ground-breaking title to the worldwide gaming community this fall.”

Hailed as “...the best game ever made” by PC Gamer, Half-Life 2 earned a top-rated review score of 98, the highest score bestowed by the magazine in more than six years. The game has received numerous accolades for its technical excellence, captivating story and addictive game play, including more than 10 awards and nominations at the 2004 Electronic Entertainment Expo. In addition to being named “Best PC Game” by 1up.com (Ziff Davis) and Gamespy.com, the title also received a “Technological Excellence on PC” award from IGN.com. CNNMoney.com stated that “Half-Life 2 will redefine what gamers expect from their games visually – and the gameplay is a lot of fun as well.”

The global anticipation for Half-Life 2 has reached unprecedented heights, as consumers around the world mark their calendars to buy the game at retail on November 16th. The Half-Life 2 product will include Counter-Strike: Source. VU Games will also release a Half Life 2 Collector’s Edition that will include Half-Life 2 in DVD-ROM format, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, a free limited edition t-shirt, and a Half-Life 2 Prima strategy guide book.

The original Half-Life game was launched in 1998 under VU Games’ Sierra Entertainment publishing label. It earned more than 50 game-of-the-year awards and has been heralded as one of the best PC first-person shooter games of all-time.

About Half-Life® and Half-Life® 2

In 1998, Half-Life revolutionized the game industry with its combination of pounding action and continuous, immersive storytelling. Valve’s debut title was named “Best PC Game Ever” by PC Gamer and launched a franchise with more than eight million retails units sold worldwide. In 2004, Half-Life 2 will take the suspense, challenge and visceral charge of the original to new heights of realism and responsiveness. Half-Life 2 opens the door to a world where the player’s presence affects everything around him, from the physical environments to the behaviors – even the emotions – of both friends and enemies. The player again picks up the crowbar of research scientist, Gordon Freeman, who finds himself on an alien-infested Earth being picked to the bone, its resources depleted and its population dwindling. Freeman is thrust into the unenviable role of rescuing the world from the wrong he unleashed back at Black Mesa. And a lot of people – people he cares about – are counting on him. The intense, real-time gameplay of Half-Life 2 is made possible only by Source, Valve’s new proprietary engine technology. Source provides major enhancements in the advanced facial animation system, physics, graphics and AI. Half-Life 2 will be available for the PC.

About Vivendi Universal Games

Headquartered in Los Angeles, VU Games is a leading global developer, publisher and distributor of multi-platform interactive entertainment. Its development studios and publishing labels include Blizzard Entertainment, Sierra Entertainment, Fox Interactive and Massive Entertainment. VU Games’ library of over 700 titles features multi-million unit selling properties such as Warcraft®, StarCraft®, Diablo® and World of Warcraft® from Blizzard Entertainment®; Crash Bandicoot®, Spyro The Dragon™, Empire Earth®, Leisure Suit Larry™, Tribes® and Ground Control®.

Vir
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Bolj uradno kot to pa ne more bit :D:

16. november 2004 torej!

Zgodovina sprememb…

bergers ::

Jap pa še res je
Bergi

Tito ::

Če koga zanima original opis PC Gamerja :)...

Povezava!

Soldier ::

Nebi rad nove teme brezveze odpiru,....kaksne so minimalne zahteve za HL2?....lahk da ze kje pise sam se mi ne da brat 18 strani:\

To play Half-Life 2 and other Source add-ons you need at least the following specification PC.

Minimum Requirements

* 1.2 GHz Processor
* 256MB RAM
* DirectX 7 level graphics card
* Windows 2000/XP/ME/98

Recommended System

* 2.4 GHz Processor
* 512MB RAM
* DirectX 9 level graphics card
* Windows 2000/XP
««
17 / 34