» »

Half-Life II

Half-Life II

««
12 / 34
»»

keko ::

A mislite ,da mi bo delu ta spil na tej konfiguraciji:

AMD 2500+, 2×512ddr(400),radeon 9800pro,abit nf7-s,...

AtaStrumf ::

Itaq, da bo delal. Ne samo delal, letel bo. Pa glej, da 2500+ mal naviješ, vsaj na 3200+, ker je greh če 2500+ ne naviješ na NF7-S :D.

keko ::

Sej drugače sem ga navil na 2100Mhz.......bl bogo, sam več ni šlo.

Hammer ::

Highlag ::

Je kdo danes slučajno obiskal WWW.half-life2.com stran?

Ne vem, kaj se je zgodilo z serverjem ampak Mozilla in IE hočeta nekaj downloadad, namesto da bi odprla stran. Pa še včeraj je zadeva delala čist ok. 8-O
Never trust a computer you can't throw out a window

speed machine ::

No pa so pršl podatki kak komp bo potrebn za igranje tega špila:

According to Mr. Newell then, the minimum machine specs for decent performance on H-L 2 will be a 1.2GHz CPU with 256MB RAM, Win 98/ME/2000/XP and a DirectX 7 capable graphics card. As you well realise such a box would not do justice to the various graphical wonders of the game so Mr. Newell was quick to add the recommended system specs which are as follows: a 2.4 GHz CPU with 512MB RAM, Windows 2000/XP and a DirectX 9 graphics card.

CaqKa ::

glede na to da je minimum dx7 mi ni jasno zakaj 1,2ghz procesor... no na mojem celeronu 566 bo to verjetno špilalo (predvidevam glede na dx7 minimum)

speed machine ::

In kakšno zvezo ma DX7 z obremenitvijo procesorja. Že res da bo špil če bo teku pod kvalitetami DX7 manj obremenjeval procesor, samo ne do te mere da bi ga lohk laufu na celeronu 566. Če gledamo tist leak, je že na mojem P3 866MHz, pa z grafo 9500PRO kr lepo začel brejkat, ko je prišl do kakšnih vplivov fizike. Pa naj si bo za izstrelek iz bazuke, ali pa napad sovražnikov. Pa ne zato ker grafa ne bi zmogla kej več kot 7FPS na sekundo, ampak zato ker je procesor klecnu. Ko sem sprobu na novem bartonu 2500+@2.1GHz, sem dobu na istem mestu tudi po 60 FPS. Sedaj pa tudi če optimizirajo ta špil, ne bi mogu na stari mašini pričakovat več kot 12FPS, kaj šele kaj drugega. Če pa bi že kakorkoli to zalafalo in pršl v igro, bi bilo pa prvič zelo grdo (zaradi pomanjkanja efektov), drugič pa neigralno (jz smatram pod neigralno vse kar pade pod 20FPS na sekundo, bilo kje v igri). In če nimaš efektov, pa če nimaš igralnosti, kaj ti potem nuca, da si prešpilu nek nov špil.
Je ja pol boljš da najdeš en starejši špil, pa stavim da bo zgledu velik lepš, pa tud bolj tekoče bo teku, kot pa HL2 pri najnižji kvaliteti.

BOMO vidli! ;)
tak pravim jaz.
UT 2003 sem tudi lahko brez problemov špilal :)

RC14 ::

speed machine se strinjam s teboj.
Men je tud bedno,da igram neko novo igrco v najnižji resoluciji,zgleda slabš kot kak 2 leti star špil. Js mam trenutno še kr radeona 9000pro pa mam doma Far cry pa ga nočem igrat,ker če dam vse na min sej igra teče gladko,sam pol to zame ni Far cry, bom rajš počaku da kupim radeona 9800pro pol pa bo taprava uživancija.

Pri streljačinah kar je pod 25 FPS zame ni igralno, pri dirkačinah pa pod 35 FPS. (To je seveda moje mnenje)!

Lp

bajro ::

Mene tud neki zanima za doom3,ce bi mi delal na
AMD athlonu 2600,2x256DDR(400),GF4 Tit4200-128ddr,nforce2 plata,....

lp :>

nikonezna ::

mm...jaz nisem nič gledal okoli novice pa tašne zadeve pa sem na muli par dni nazaj našel half life 2...pa zdej sem videl da ga vsi tako pričakuete septembra...amm...kaj pol jaz dl-jam??? :O :O 8-O
brez podpisa

macho_man: na vsak način ilegalne stvari :)

aja.. pri streljačinah 25 fps... to je ZELO nizko.

nikonezna ::

file...je Hlaf Life 2 cd1.iso in Half Life cd2.iso
kaj da prekinem sam ki mi manjka še malo :)
brez podpisa

BaRtMaN ::

Fejk/beta.

wind ::

Valve just announced: WON Shutdown Timing - 26-31 at July) eariler then what they announced before (end of the summer) from "private" sources.. this step is to reserve the bandwidth for HL2 (could be downloaded through Steam) our source confirmed.. the release of HL2 will be somewhere in the middle of august (this year) or even eariler!

Starting July 26th the shutdown of the WON authentication servers will begin. This process will be completed on July 31st. This means players will no longer be able to access Internet features of Valve games, such as Counter-Strike 1.5, using the WON authentication servers. Users can continue using Valve games on the Steam service by downloading the Steam installer and setting up a Steam account. For more information visit www.steampowered.com. Counter-Strike 1.5 players will be upgraded to Counter-Strike 1.6 free of charge through Steam.

Vir: http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=18944

RC14 ::

no na mojem celeronu 566 bo to verjetno špilalo

Bolje 25 FPS kot pa 3 FPS na celeronu 566!:D :D .

Sej vem da je 25 premal,sam pravim da če ti konfiguracija ne omogoča več kot 25FPS je to zame še vseeno zadovoljivo-igrabilno, se nekako še da igrat. Sigurno pa da za gladko igranje rabiš kakih 40 FPS.

icekiller: Pri 4200 bo pomojem treba dat vse na minimum da se bo dalo nekak igrat,sam pol pa skoraj ne bo več podobno DOOM3 8-).Drugač pa dej to vprašanje en post nižje: Tukaj je debata o Half life 2.

Lp

kihc ::

Mene pa neki zanima - zraven grafe sem dobu un kuponček za hl2, pa sem slišal da bo hl2 navoljo v nevemkoliko verzijah (hl1 + source, potem hl2 pa še counterstrike). Zdej pa me firbec matra kaj od tega si bom s tisto serijsko cifro lahko snel z neta?
x

BaRtMaN ::

Valve give status report @ GameSpy
"Right now we are looking at our bug numbers. Each day you fix some bugs and you find some new bugs. The net number tells you how quickly you will get to zero.
"At our current rate of find/fix bugs, we'll be down to zero bugs in 16 days."

nightwish ::

mene zanima ce bo laufal na AMD athlon 2600+, GeForce ti 4200 128 ddr, maticna je od nvidie neki ultr 400 al neki podobnga pa 512 ddr
BAH

Zheegec ::

Jao, vse zanima kako jim bo lavfal.
Ne, ne bo normalno delovalo, rabiš vsaj A64 3400+, 1GB PC3200 RAM in GF 6800 ali R X800PRO.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

nightwish ::

nekateri bi se radi prepricali!! na netu sem naseu usaj 10 priporocenih konfiguracij! nekje govorijo da bo laufal samo na nvidije, pa ne rabs super pcja drugje pa cis neki druzga ;(( ! uuu... zdj mam ze 11 priporocenih konfiguracij ... ce tvojo stejm !!! samo pomoje 'malo' pretiravas :D ...
BAH

]Fusion[ ::

Ko sem zgodnjo alfa verzijo z neta špilal mi je zmerno štekal špil na Duron700 GF2MX400(zmerno pomeni da na čase popolnoma gladko drugič pa nenormalno štekal) Tak da bo verjetno minimum kaki 1000+ proc in mid-class grafična. Pomoje no :)
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Zheegec ::

nekje govorijo da bo laufal samo na nvidije, pa ne rabs super pcja drugje pa cis neki druzga

Jaz sem se zafrkaval ;)
Doom3 bo vsekakor bolje deloval na nVidia, Half Life 2 pa na ATI (samo glede na kakovost 6800 bosta verjetno izenačena ATI in nVidia).
1.2GHz, Dx 8.1 grafična (to so vse boljše od Radeon 8500 in boljše od GF 3, GF 4 MX je izjema, ker je slabša od GF3), 256MB RAM,... naj bi bilo nekje nad minimumom.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

opp_us ::

Bo doom laufal samo pod opengl? :o :)

Sicer sem pa nekaj gledal na njihovi spletni strani in videl, da so nekaj programerjev zamenjal. Kar je grdo, ko se igra lahko v končni fazi prov šfizi:( Mislim, men tisti trailerji delujejo nekoliko drugač, kot uni pred 1 letom, ki so jih pokazali na e3. Lahko se pa motim in hočjo samo publiko improsionirat:)

R33D3M33R ::

Zadnje čase bolj malo sledim temi, pa me zanima, če je kdo zasledil kje, da bi originalni Half-Life na Source pogonu izdali, ker to bi bil da hammer, grem takoj v trgovino :-)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Tilen ::

A lahko kdo posta kaksne linke od HL2 muvijev? Ker namprec nisem se nic videl. Tnx.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Če imaš BT client pejd kar direkt na njihovo stran ( http://www.half-life2.com/) pa si lahk potegneš torrente za Blink Video (direkt iz igre) od lanske E3 predstavitve. Če jih še nisi videl je to dobro mesto za začet.

Oprosti ampak jaz tam ne najdem dobenih torrentov, nasel sem en Trailer samo.

Khm, pa jih res ni za najdet. Napiš svoj mail, pa ti pošljem moje torrente. Sem glih sprobal enga in še vedno dela, in to full speed, tako da zgleda da še vedno seedajo.

Oziroma evo vsem, ki še niso videli tega, sem v en rar zmetal vse torrente: klik

Dljam z 10 torrentov naenkrat ;) speed je odlicen ;) Tnx.

ozuma ::

jst mam prednaročilo v mantisu še od lani loliš

swar ::

Jest upam da bodo kak demo izdal pred izzidom spila.

Hammer ::

Novi Half-Life 2 screenshot-i:

zile ::

sem downlowdal tiste filme s torrenta in jao wtf je z mrtvimi trupli ? Ko tip vrze bombo padejo mrtveci na tla kot lutke 8-O .

guest #44 ::

Ej, po temu kar sem vidu, mislim da bo HL2 neprimerno boljša od Doom3!!!! Pa grafika HL2 sploh ni kaj preveč slabša od Dooma!!
Hehe, sem že začel šparat za original HL, kolk pa misliste da bo cena? Kaj bo v sloveniji, nekje istočasno izdan, kot npr. v Italiji? Pa definitivno moram nabavit en 5.1 zvočni sistem! Čudno pa je da se o zvoku ne govori kaj preveč za HL2!?

Nevem kaj je hotu id naredit z Doom3!? Kot da niso vedli, da postane dosadna! Saj ste slišali razvijalca HL-ja, ki pravi da so veliko časa porabili za gledanje reakcij in odločitev testnih igralcev! Edino kar me moti, ko gledam filmčke je to da UI tistih vojakov je malo neumna (streljas v njih pa se ne premikajo kaj dosti) res da je reku razvijalec da bodo uporabljali razne objekte za zasčito, itd. Mah, cmo videt!!

Ej Tilen, si gledal kaksne konjske dirke, ko jahač pade s konja in se zatakne npr. za nogo! Zgleda, kot da bi konj vleku en kos papirja!! Ali pa bikoborce!! Ali ko koga zadane avto (še huje, če vlak)!!! Meni se zdi kr realno v HL-ju!

Tako leseno kot je v tistem filmcku blo to ponazorjeno te ne more noben konj zbit/vlect. Pa tudi krizec tisti ki oznacuje kje se strelja se ob praznjenju celotnih rafalov nic ne premika. Upam da bo CS2 imel to porihtano. IN kaksen je zdaj datum za HL2 ? When it's done? 8-O

Tilen brez skrbi, sem igral beto HL2 in ti lahko povem, da špil totalno seka, ne pa kot Doom 3, k sem se ga naveličal že v tisti alphi. No saj, končna verzija Doom-a 3, mi postaja počasi bolj všeč, ker sem se sprijaznil, da smo pač preveč pričakovali od njega, ampak HL2 bo pa tisto pravo, kar bo vredno tudi 10k dat za original, pa čeprav nas že eno leto nategujejo. Glede izida, pa pričakujemo enkrat sredi do konec septembra. Ja letos :D.

MrX ::

tud za doom3 ste govorl da bo n1 špil, ko je pršu vn je pa večina rekla da je crap. če mene uprašaš bo z hl2 ista štorja. folk je sam razvajen in neve kaj hoče.

]Fusion[ ::

Za igro morš pričakovat najhujše in upat na najboljše...
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Jaz samo upam da se Hl2 nebo prevec hitro prelevil v pobijanje raznih posasti in to .. :) Imam raje nasprotnika iste rase. Pol na koncu pa pac ce ze more bit ... ok :) Upam, da bo spil vsaj priblizno tako dolg kot HL1, tisto smo nabijali ure in ure pa se kr ni blo konec (SP). Glede na to, kako dolgo ze cakamo na spil in kaj se nam vse oblublja, lahko (IMO) pricakujemo zeeeeloooo dolg SP. Najbolje bi bilo slisati da se zdaj kaksne pol leta ukvarjajo samo se z MP, ker potem bi totalno vtrgal. velika pricakovanja so usmerjena posledicno tudi na CS 2, kateri upam da bo postregel z najvisjo mero realizma, natancnosti itd...

Ce pogledamo danes, CS, tako star spil pa se se tako nabija. Noro.

Fury ::

Cist sam tko - CS seka, sam ni pa realisticen :) Pomoje je ravno zato dober, ker ma neke kancke realizma ampak ni tista simulacija k nc ne zadanes cim nisi v lezecem polozaju pa take :)

Sej ga igram ze 4 leta :) sam sem mogu pripomnt, ker me je tist realizem mal zbodu :)

Tudi jaz ne podpiram AWP skozi 2m debele stene in hitre smrti ;)

Pravijo da bo spil dolg 12 chapterjev, vsak pa naj bi bil dolg 3-4 ure, torej do 48 ur igranja pa se to odvisno na keri tezavnosti, kar je priblizno dva dni non-stop igranja (z kratkimi odmori za dihanje), s tem da nobeden (skoraj) ni tak psihopat, tako da tri dni igranja z razmeroma malo spanca!>:D Najboljše pa je to da bo teh 48 ur igre zelo zanimivih!:D

Gandalfar ::

Ja. Priblizno tako kot je Doom III revolucija in vsi FPS-ji v PR materialu pred njim

tx-z ::

took časa za doom3, bah, brat bo spet cele dneve za !mojim! kompom ;((
tx-z

Pa mu kupi njegovega. Pri meni je bilo isto, pa sem imel dosti in sem mu za rojstni dan nabavil eno poceni mašino (po delih sem jo sam skupaj dal, tako da sem res dobil točno to kar sem hotel po cenah, ki sem jih hotel). Za monitor pa naj prispevajo tastari, da ne bo prevelik strošek oz. da ga ne boš mučil s kakšnih bednim 15 inčnim.

Po moje stanejo deli za cheap Athlon sistem vsi tam okoli 5k od procesorja do grafične, tako da se v takih primerih res splača par čukcov žrtvovati in živeti v miru.
««
12 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Half Life 3 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
22846772 (654) oo7
»

Half Life 3 je zaščitena znamka (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5124967 (16868) LordTado
»

Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )

12320152 (11498) tt2
»

The Orange Box (strani: 1 2 3 4 )

16817121 (11195) Bor H
»

half-life2

281935 (1455) Ahiles

Več podobnih tem